nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 03. – Rohanó idő

Az idő múlását csak most kezded igazán érzékelni, pedig már május elejét írunk. Ez a nap nagyszerű hírekkel szolgálhat a napi horoszkóp szerint, tartsd nyitva a szemedet!

Kos

Legyen az egy gasztroműalkotás vagy épp barkácsolt holmi, valamivel, amit készítesz, tarolhatsz a hétfő folyamán. Elismerések tucatjait zsebelheted be, ami büszkeséggel tölthet el téged. A napi horoszkóp szerint párod és közted fellobbanhat a láng, érzelmeitek szárnyalhatnak. Ha nincs párod, első látásra eshetsz szerelembe egy forgalmasabb helyen. Légy bátor és kérd el a telefonszámát!

Napi horoszkóp

Rohanó idő (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Munkaügyben történhet most előrelépés az életedben. Ehhez természetesen kell, hogy kezedbe vedd a dolgokat. Ha fizetésemelésre vágysz, ne késlekedj, állj elő vele a főnöknél, de ne követelőzz! Ha pedig érdekelne egy pozíció, pályázd meg! Siker várhat. Párban egy közös élmény színesítheti a mai napot, szingliként egy kis flört hozhat izgalmat a hét első napján.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyszerű hírt tartogathat neked a hét első napja, mégpedig egy olyan ügy kapcsán, amely számodra rendkívül fontos – mondhatni, szívügyed. Nem is csoda hát, ha hangulatod egyre jobbá válik, ahogy telik-múlik az idő. Párod is észreveheti a ragyogó mosolyod, és további bókokkal halmozhat el. Szingliként pedig egy új jelöltet vehetsz le könnyen a lábáról.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Régi ismerősödbe botolhatsz véletlenül a mai nap folyamán, ami mindkettőtök számára nagy öröm lehet, és nosztalgikus hangulatba is kerülhettek. Egy közös program is kilátásba helyeződhet a közeljövőben. Párod egy megnyilvánulása miatt szinte újra beleszerethetsz. Nyugodtan tudasd számára ezt a tényt. Ha nincs párod, az online ismerkedés hozhat osztatlan sikert számodra.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Valaki tanácsodért folyamodhat egy anyagi természetű ügyben. Légy körültekintő és megfontolt, amikor válaszolsz! Pároddal egy kisebb kiruccanáson törhetitek a fejeteket, ami segíthetne kicsit a mindennapi stresszt kipihenni. Ha nincs még párkapcsolatod, egyik barátnőd kezébe szándékozhat venni a szerelmi életed: finoman építsd le, ha elleneznéd.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szűzként jó szemed lehet most mindenhez, amihez a szépérzék kell. Érdemes mostanra időzítened a lakás átalakításának megtervezését vagy a ruhatárfrissítést. Pároddal nagy egyetértésben lehettek egy fontos kérdésben, ami a közös jövőtökkel kapcsolatos. Szingliként egy új, jóképű ismerőssel hamar egy hullámhosszra kerülhettek. Érdemes egy randit szervezni az illetővel.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szexi kisugárzásod a mai nap a tetőfokára hághat, amit mind kapcsolatban, mind szingliként élvezhetsz. Párban a kedvesed tengernyi bókkal és elismerő pillantásokkal érzékeltetheti, mennyire tetszel neki. Ha akarná, sem tudná leplezni az érzéseit. Ha nincs párod, le sem tudják rólad venni a szemüket a férfiak. Egy bátor jelentkező még le is szólíthat az utcán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmes pillanat (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Hétfőn több időd lehet a számodra fontos emberekkel időt tölteni, és ez sok-sok pozitív energiát adhat neked. Annyit, hogy bőven jut belőle valakinek, aki most a vigaszodra szorulhat. Kedvesed egy karrierjét illető kérdésben kérheti ki véleményed. Szingliként munkahelyeden ismerhetsz meg egy jóképű pasit. Megér egy próbát, de ne engedd, hogy ez a munka rovására menjen.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Sok teendőd lehet a mai nap folyamán, így a hétfő első felében még elég kaotikusnak érezheted az időbeosztásod. Gondold végig reálisan, mikor mi fér bele, és nem lesz probléma. Pároddal közösen jó hírt kaphattok egy mindkettőtöket érintő fontos kérdésben. Ha nincs párod, jelöltedről izgalmas információ juthat tudomásodra. Érdemes lenne többet nyomozni utána.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Amit rég szerettél volna megszerezni vagy megvenni, végre sikerülhet, ami nagy örömmel tölthet el. Pároddal a természetben várhat remek kikapcsolódás. Harmóniába kerülhettek egymással, és idilli hangulatban tölthetitek a napot. Ha nincs párod, egy kinti program közben akadhat össze tekinteted egy helyes ismeretlenével. Ha egy mosolyt is villantasz, nyert ügyed lehet.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma kicsit befelé irányulhatnak a gondolataid. Rendet rakhatsz lelkedben, sorra veheted vágyaid. Ez a kis számvetés egy rendezettebb képet adhat neked arról, hol vagy most és merre tartasz, ez pedig pozitívvá tehet. Pároddal közösen kreativitásotokra lehet szükség egy helyzet megoldásában. Szingliként új haditerv születhet benned jelölted meghódítására, ami sikeresnek ígérkezhet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kellemetlen pletyka ütheti fel a fejét a környezetedben. A legjobb, ha igyekszel kimaradni belőle. Ha belefolysz, akkor magad is rosszul jöhetsz ki a dologból végül. Párod kissé féltékeny lehet valakire a környezetedben, érdemes megnyugtatnod őt. Ha nincs párod, valaki riválist láthat benned, ezért igyekszik keresztbe tenni neked. Valaki más viszont élete szerelmét láthatja személyedben.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top