nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 04. – Tele vagy ma energiával

Bármibe kezdesz, ma minden jól alakul a napi horoszkóp szerint. Használd ki a benned lévő kreativitást és energiát.

Kos

Bravúros teljesítményt nyújthatsz valamiben, amit nemrég tanultál vagy először próbáltál ki. A feléd áradó bókok jó érzéssel tölthetnek el. Pároddal romantikusan kezdődhet a reggel a napi horoszkóp szerint, a nap második felében pedig egy közösen megoldandó, váratlan helyzet várhat, amivel jól boldogulhattok. Egyedülállóként régi párod kérhet új esélyt.

Napi horoszkóp

Ma minden jól alakul (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Bikaként most érdemes kéréseiddel a felettesed elé állni. Legyen az fizetésemelés vagy észrevétel, nyitott lehet feléd, ha őszintén elmondod érveid. Pároddal emlékezetes időtöltés várhat, emellett játékosak és kreatívak lehettek a hálószobában is. Szingli vagy? A mai nap folyamán szembejöhet veled álmaid pasija/asszonya. Figyelmét azonnal felkelted, ne habozz hát elkérni a telefonszámát!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Pénzügyeid rendeződni látszhatnak, ami megnyugvással tölt el. Egy jó spórolási ötletnek vagy más reformnak tudható be ez a javulás. Pároddal kis féltékenység bizonyíthatja, mennyire odavagytok egymásért. A délutánotok humorral fűszerezve telhet. Szingliként flörtbe bonyolódhatsz egy olyan személlyel, aki valójában nem éppen a te zsánered.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Rákként valamihez olcsóbban juthatsz eredeti áránál, szemfülességedre pedig igen büszke lehetsz. Ne spórolj szavaiddal, másoknak is adj jó tippeket, tanácsokat! Pároddal lehet ugyan egy kis vita, de a szerelmetek a lényeg, ráadásul a délutánotok remekül alakulhat. Ha nincs még párkapcsolatod, talán az online ismerkedés hozhat számodra igazi áttörést.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Karrieredben új fejezet veheti kezdetét. Munkaköröd vagy akár állásod is változhat. Pároddal egy közös kiruccanás gondolata merülhet fel, ami remek hangulatot kölcsönöz nektek. Szingliként most talán nem vágysz párkapcsolatra, inkább magadra fókuszálnál. Ez akár előnyös is lehet számodra, hiszen a következő párkapcsolatodkor a csillagok jellemváltozásra hívják fel a figyelmet.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Valami változtatáson törheted a fejed a munkád kapcsán. Legyen pár apróbb vagy nagyobb gondolat, forradalminak tűnhet az ötlet és ez felvillanyozza a kedved. Pároddal mesés napotok lehet együtt, de a későbbi időszakra is szakadatlanul romantikahegyek várhatnak rátok. Szingliként egy felbukkanó jóképű ismeretlen töltheti ki minden gondolatod e nap folyamán.

Napi horoszkóp

Meglepi várható (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Tanácsra lehet szükséged, tanácsadódként pedig mindenképp olyat válassz, aki az adott kérdésben több tapasztalattal rendelkezik. Pároddal a keddi nap mosolygós lehet számodra, egyébként pedig szervezéssel, tervezéssel próbálod múlatni az időt. Szingliként telnek mindennapjaid? Egy barátnőd ismerőse megfoghat: ideje kicsit nyomozni az illető után!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Egy szívesség megtétele okozhat fejtörést számodra a keddi nap folyamán, de a segítség ettől még örömödre lehet. A jótett ráadásul idővel meg is térül majd. Ha párban vagy, a mai napotok rendhagyó lehet, a kedd második felében pedig közös örömhírt kaphattok. Szingliként jelöltedtől kaphatsz félreérthetetlen jelet. Bátoríthatod anélkül, hogy túlzásba esnél.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nyilasként energikus és jókedvű lehetsz a keddi nap folyamán, amely másoknak is feltűnhet. Kedvesed szinte újra beleszeret pezsgő lényedbe, sugárzó mosolyodba. A keddi nap kedves meglepetést tartogathat számodra, szóban vagy akár tárgyban is. Ha nincs párod, valaki felfigyelhet rád, de sajnos egyelőre bátortalan lehet lépni. Ami késik, nem múlik.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Az utóbbi időszakban feszítettebb lehetett az időbeosztásod, ami miatt teljesen kimerültnek érezheted magad. Ám ha készítesz egy jó tervet, minden flottul mehet. Különösen igaz ez a hivatalos ügyek intézésére. Pároddal bensőséges napotok lehet együtt, és várhat titeket egy nagyobb beszélgetés egy komolyabb témáról. Szingliként férfibarátod felől közeledést tapasztalhatsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Figyelj egészségedre, fogyassz sok vitamindús gyümölcsöt, pihenj, mozogj, ha csak teheted! Sajnos fenyegethet egy betegség ebben a kiszámíthatatlan időben, de ha résen vagy, elkerülheted. Pároddal szebb napot nem is kívánhatnátok, és a szexuális energiák is a magasba szöknek. Szingliként randira hívhat ismerősöd egyik ismerőse. Érdemes egy esélyt adni a dolognak.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Anyagi ügyeid átgondolása hosszú távú javulást indíthat el az életedben. Ha tudatos vagy, több maradhat a zsebedben. Pároddal nálatok az egész nap a kikapcsolódásról szól. Dúl a szerelem, és a humor is megfűszerezheti a napotokat. Szingliként egy pillanatra eluralkodhat rajtad a magány, de barátnős, kollégás programjaid felvidítanak. Önsajnálat helyett inkább fókuszálj magadra.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top