nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 09. – Add át magad a feltöltődésnek

Senki nem lehet biztos mindig mindenben. Az ember csak egyet tehet a napi horoszkóp szerint: bátran és teljes erejével cselekszi azt, amiről úgy véli, hogy helyes.

Kos

Lassan, de biztosan haladsz a magad által kijelölt úton a napi horoszkóp szerint. Egy olyan lobbanékony személyiség, mint te, nehezen viseli, ha valami nem történik meg azonnal. Érdemes átgondolni, hogyan lehetne kicsit felgyorsítani az eseményeket. Engedd szabadjára az ösztöneidet! A mai napod azonban szánd pihenésre. Olvass könyvet, nézd meg a sorozataidat, a lényeg, hogy magadra fókuszálj.

Napi horoszkóp

Töltődj fel! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A mai nap valamiért felkorbácsolja a szenvedélyt, és sokféle változtatásra kényszerít. Jobban teszed, ha önként lépsz ki a komfortzónádból. Fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak. A spontaneitás nem jelenti azt, hogy felelőtlen vagy. Minden programra, meghívásra mondj igent! Remekül érzed majd magad, új barátokra tehetsz szert. Régóta voltál bezárva, itt az ideje, hogy óvatosan ugyan, de azért kicsit kimozdulj.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kiemelkedően jó időszak köszönt rád. Párkapcsolatodban teljes a harmónia. Könnyen lehet, hogy kisebb utazást, egy romantikus hétvégét is tartogat ez a hónap. Fontos feladatok várnak a hivatásod területén is, bár arra figyelj, hogy mindig tartsd szem előtt a szakszerűséget. Illúziók és elvarratlan szálak akár kellemetlenséget is okozhatnak. Valakit tévesen, túl magasra emeltél. Ma csalódást okozhat számodra, de ne hagyd, hogy kedved szegje.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A befektetett munka meghozza gyümölcsét. Egyre több felkérést kapsz, ha önállóan dolgozol, de más esetekben is egyre több a minőségi feladat. Szerencsére anyagi ügyeid is pozitív fordulatot vesznek. Párkapcsolatban a Vénusz és Szaturnusz szoros kapcsolata stabilizálhatja az érzéseket. Amit eddig lazábbnak gondoltál, az egyre szorosabb és mélyebb lehet.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma mindenkivel együttérző és kedves leszel. Egy közeli barátodnak is nagy szüksége lehet ma rád. Hallgasd meg, segítsd át a nehéz időszakon. Tanácsot nem kell feltétlen adnod, elég, ha van kinek elmondania a bánatát. Neked is jót tesz, hogy bizalmába fogad. A Jupiter segít, hogy a legkedvezőbb irányba vigyen az utad. Bármilyen területen kell is döntened, az most biztosan jól sikerül.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A Nap fényével beragyogja a kapcsolati területedet. Szárnyra kaphat a fantáziád. Elbűvölöd az embereket. Sokkal nyitottabb és kedvesebb leszel, mint eddig. Könnyen barátkozol, és ezeket a barátságokat igyekszel a legjobb szinten tartani. Közben új célok is lebeghetnek a szemed előtt. Használd ki a kreativitásod, a lendületed és kezdj bele abba, amit régóta tervezel. Hidd el, sikerrel jársz!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma kifejezetten könnyen lelkesedhetsz, legyen szó barátságról, segítségnyújtásról, otthoni munkáról. Szinte nincs olyan terület az életben, amire ne teljes szívből és teljes erőbedobással vállalkoznál. A környezetedben lévők lelkesen üdvözölhetik minden megnyilvánulásodat. Raktározd el a most elért sikereket. A későbbiek során nemcsak emlékként gondolsz rájuk, hanem konkrét előrelépést is hozhatnak.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Anyagilag igazán jó nap köszönthet rád. Ez annak ellenére is igaz, hogy befuthat néhány váratlan kiadás. Nem okoz fejfájást, ha nagyobb összeget kell előteremtened. Foglalkozz sokat az erőnléteddel. A vasárnapok nemcsak a pihenést szolgálják. Egy kis mozgással a szabad levegőn sok értékes gondolat is megfogalmazódhat benned. Ezeket az ötleteket pedig igyekezz minél hatékonyabban megvalósítani.

Heti holdhoroszkóp

Friss erő (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A Merkúr és uralkodó bolygód, a Neptunusz szoros kapcsolatra lép. Ez az együttállás ma kissé megzavarja a gondolkodásodat. Túlságosan beindul a fantáziád. Néhány esetben olyan dolgokat is elhiszel, amiknek semmi köze a valósághoz, de ezt az óriási fantáziát építő módon is felhasználhatod. Jó alkalom adódhat önmagad és környezeted szépítésére. Tegyél fel egy frissítő pakolást, rendezd át a nappalit. Tégy bármit, ami örömet okoz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Használd okosan a tudásodat. Általa sokkal közelebb kerülhetsz az emberekhez, jobban megértheted mások problémáit. Ne csak gondolkozz a hosszú távú terveiden, hanem lépj a megvalósítás útjára. Merj belevágni az újba, ne ragaszkodj a régi, megszokott és unalmassá vált dolgokhoz. Néha ki kell lépni a komfortzónánkból ahhoz, hogy újra magunkra találhassunk és kiteljesedhessünk.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Rokonok, családtagok kereshetnek ma, akik igényt tartanak a támogatásodra. Most viszont az is fontossá válhat, hogy a karriered építésével foglalkozz. Az előmeneteledhez minden lehetőség adott. Hangsúlyos feladatot kapsz, amelyeket kizárólag te tudsz a legmagasabb színvonalon megoldani. Ne legyél visszafogott, ha megkérdezik, hogy mennyiért végzed el a munkát…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A legjobb hírem, hogy anyagilag nagyon jól alakulhat a napod. Meg kell dolgoznod a pénzért, de érkezik is azonnal. Általában a hivatásod és a főnököddel való viszony lesz a legfontosabb. Bár vasárnap van, számodra mégis munkából lesz sok, de az elismerés sem marad el. Magánéleted nyugodt mederben halad. A párodra számíthatsz, még olyan esetekben is, ha az otthonotokban kell a megszokottnál többet segítenie.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top