nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. május 10–16. – A Nagy Szerencse bolygója segít

Szerencsés eseményekkel ajándékoznak meg a bolygók, ha engeded. A heti horoszkóp szerint a keddi újhold segít, hogy kellően nyitott legyél új megoldásokra, és észrevegyél új lehetőségeket.

Nagyszerű égi esemény jön: pénteken hajnalban a Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója belép a bőséget jelentő Halakba.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

A keddi újhold új megvilágításba helyezi a pénzügyeidet. Érdemes használnod ezt pl. arra, hogy újraszámold, és újra átgondold, hogy hogyan osztod be a pénzedet. A Bika újhold segít, hogy józanul nézz rá minderre. A hét közepén bárkivel bármilyen témában megtalálod a közös hangot. Ennek tudatában kezdeményezhetsz beszélgetéseket. Péntek hajnalban a Halakba lépő Jupiter rád nincs olyan nagy hatással, mint a hétvégi víz dominancia. Ez egy ráadás anyák napja. Most is kedveskedhetsz anyukádnak, nagymamádnak.

Napi horoszkóp

Anya csak egy van (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

A te szempontodból az egész év legjótékonyabb újholdja a keddi Bika újhold. Ez ragyogó lehetőség arra, hogy megvizsgáld, miben és milyen formában szeretnél újítani. Ha ez megvan, ne várj, tedd meg az első lépést kedden, újhold napján! Hét közepén jó híreket kapsz, amik megnyugvással töltenek el. De semmiképp se dicsekedj! Nem válik előnyödre, ha nő az irigyeid száma. Pénteken hajnalban a Halakba lépő Jupiter egy befolyásos ember segítségét jelzi két hónapon belül. Elvárások nélkül legyél nyitott!

IKREK – heti horoszkóp

Egyre nehezebb fenntartanod a lelkesedésedet és a motivációdat? Nem vigasztal, hogy sokan vannak ezzel így. A bolygók bölcsessége többek között abban áll, hogy ciklikus mozgásukkal bebizonyítják, hogy minden mulandó. Vagyis bízhatsz abban, hogy a nehéz idők véget érnek. Hét közepén a szuper fényszögek derűlátásra adnak okot. Pénteken hajnalban a Halakba lépő Jupiter a karriered felívelésének kezdetét jelzi. Azonban hétvégén rendet kéne tenned a pénzügyeid terén. Mindenképpen szánj erre egy kis időt!

RÁK – heti horoszkóp

Számodra nem a keddi újhold hozza el az új időszakot, hanem a pénteki Jupiter jegyváltása. A Halakba lépő Jupiter bőséget és áldást ígér neked. Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója szerencsés események láncolatát indítja be. Természetesen ez nem sült galamb. Vagyis tenned kell azért, hogy melléd szegődjön a szerencse. „A szerencse odamegy, ahol törekvést lát” – tartja a mondás. A hétvége is kedvedre való lesz a víz dominancia miatt. Szentimentális hangulatban leszel. Ne szégyelld a meghatottság könnyeit!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Már megint valami újat talál ki a főnököd. Tuti, hogy nem fog tetszeni neked elsőre. De még másodjára sem. Nem érdemes szembeszállnod vele, ha nem akarod elveszíteni az állásodat. Mondd neki, hogy lehetetlennek látod a feladatot, de megpróbálod! Kérd meg, hogy bizonyos idő elteltével üljetek le, és közösen értékeljétek ki a tapasztalatokat! Muszáj konstruktívan állnod hozzá! A hét második felében több siker vár rád. Hétvégén élvezd a megérdemelt pihenést és jutalmazd meg magadat valamilyen módon!

Napi horoszkóp

Szerencse vár (Fotó: Pixabay)

SZŰZ – heti horoszkóp

Ez a hét több imádra válasz. Kedden, újhold napján új távlatok nyílnak meg számodra. Nem kell semmit elsietned. Elég, ha nyitva tartod a szemedet és a füledet. A hét közepén olyan kollégáddal tudsz egyeztetni, akivel eddig nem sikerült. Te leszel a legjobban meglepődve. Holott ez mindkettőtöknek kedvező. Pénteken a Halakba lépő Jupiter egy nagyszerű emberrel való találkozást szimbolizál 2 hónapon belül. Biztos lehetsz benne, hogy óriási hatással lesz rád, és meglehetősen felforgatja az életedet.

MÉRLEG – heti horoszkóp

A keddi újholdat és a pénteki Jupiter jegyváltását is érezni fogod, de neked a hét közepén zajló levegő túlsúly lesz az igazi. Szerdán és csütörtökön elemedben leszel szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Készülj úgy, hogy minél több, minél nagyobb horderejű megbeszélést ide időzíts! Ha tanulnod, vizsgáznod kell, akkor sikeres leszel. Most jobban fog az agyad, és könnyebben tudod kifejezni magad. Hétvégén a jövőd foglalkoztat. Sőt nyomaszt. Okosabb lenne, ha előbányásznád magadból az optimizmust.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Izgalmas és nagy hatású találkozást ígér a keddi újhold. Akivel most futsz össze, egyszerre vonz és taszít. Érthetetlen módon nem tudsz neki ellenállni. Ha van párod, akkor féltékennyé válhat. Ha nincs, akkor az új ember lehet a nagy ő. Persze idő kell ahhoz, hogy ez kiderüljön. Pénteken hajnalban a Halakba lépő Jupiter mesébe illő kreativitást hoz neked. Két hónapon belül szinte minden gondra fogsz találni megoldást. A többi már a kitartásodon múlik. A hétvége is kedvedre valónak ígérkezik.

Heti horoszkóp

A Nagy Szerencse bolygója, a Jupiter (Fotó: Pixabay)

NYILAS – heti horoszkóp

Csak ámulsz azon, hogy a környezeted milyen eltérően reagálja le és/vagy kommentálja ugyanazt. Szenvedsz attól, hogy nem tudsz segíteni. Az a szerencse, hogy pénteken bolygód, a Jupiter a Halakba lép. Innentől könnyebben elviseled ezt a megosztottságot. Jupiter arra emlékeztet, hogy a legfontosabb, hogy családon belül legyen béke és egyetértés. Minden más majd ez után jön. A hétvégéd akkor lesz jó, ha odafigyelsz a kiadásaidra. Semmiképp se költs felesleges dolgokra, máskülönben tuti, hogy megbánod.

BAK – heti horoszkóp

Rendkívül jó hatással lesz rád a keddi újhold. Tele leszel ötletekkel, feltámad a kreativitásod, és előtör belőled a vállalkozó szellem. Ne fogd vissza magad, és ne kételkedj! A Bika újhold nem vesz rá semmilyen meggondolatlan lépésre. A saját tempódban tervezgethetsz. Pénteken hajnalban a Halakba lépő Jupiter felélénkíti a társasági életedet. Élvezni fogod, hogy érdekes emberekkel beszélhetsz. Ne lepődj meg, hogy a hétvége egyértelműen és kizárólag a szerelemről fog szólni! Ugye, nem bánod?

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Bizonyára már csak mosolyogsz azon, hogy a családod megint valami új kívánsággal áll elő. A keddi újhold kihozhat a béketűrésből, de ne hagyd! Vagy mondj nemet, vagy kérj időt az átgondolásra! Semmire sem kényszeríthetnek akaratod ellenére. Pénteken a Jupiter kilép a Vízöntőből, ami szomorúsággal tölthet el, mert Jupiter a Nagy Szerencse bolygója. De véletlenül se hidd, hogy elhagy a szerencse!  Hétvégén az egészséged megőrzése érdekében kísérletezz új alapanyagokkal! Izgalmas felfedezések várnak rád.

HALAK – heti horoszkóp

12 éve erre vársz: Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója pénteken hajnalban belép a Halakba. Előtte fokozódó türelmetlenség feszíthet belülről. Ne hagyd! Inkább olyan várakozás legyen benned, mint Karácsony előtt! Tudd, hogy valami csodás dolog fog veled történni két hónapon belül! Jupiter nem csak szerencsét, hanem bőséget és szélesebb lehetőségeket hoz neked. Extra ajándék a hétvége, amikor az érzelmek, a szeretet és a derűlátás dominál. Élvezni fogod, mert lubickolhatsz, mint hal a vízben…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top