nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi horoszkóp 2021 nyarára

Itt a nagy szerelmi horoszkóp 2021 nyarára

A nyári forróság feltüzeli a vágyakat, sőt: a régi kapcsolatok is lángra lobbannak tőle. Tervezz romantikus nyaralást a kedveseddel, vagy szervezz párkereső-partit a barátokkal. A horoszkóp remek tippmester, hallgass rá!

A szerelmi horoszkópból megtudhatod, hogy mire készülj idén nyáron:

  • Egyszemélyes csomaggal vágj-e bele a spontán kalandokba?
  • Netán páros vakációra pakolj?
  • Esetleg költözésre számíts egy közös életbe? 

A csillagjegyed elárulja, hogy mit tartogatnak a forró nyári napok, akár szingli vagy, akár párkapcsolatban élsz.

szerelmespár nyári szerelmi horoszkóp

Szenvedélyes nyár vár a Kosra / Fotó: Pixabay

Kos (március 21. – április 19.)

Játékos, szenvedéllyel teli és romantikus nyárra számíthatsz. Legyél merészebb, mert bármilyen magabiztosnak mutatod magad, csak az érzékenységedet véded vele. Flörtölj, légy nyugodtan kezdeményező, és hidd el, új dimenziók nyílnak meg előtted. Légy bevállalós, tégy fel nyíltan a kérdéseket, és ha nem tetszik az illető, nyugodtan sétálj tovább.

Ha párkapcsolatban élsz, augusztusban eljegyzés várható. És talán még a gólya is kopogtat az ajtón.

A nyár slágerei: Oroszlán, Nyilas

Bika (április 20. – május 20.)

Csendes és szerelmes nyári hónapok jönnek, amit többnyire a kedveseddel töltesz. Alkalmas idő ez a fészekrakásra, és hogy elmélyüljetek egymásban. Itt az idő meglátogatni a szülőket, és ha még nem ismerik, akkor bemutatni a párodat.

Ha nem találtad még meg a nagy őt, hagyd a barátaidat társkeresőt játszani! Élj a lehetőséggel, randizz sokat, és ha valaki horgodra akad, menj el vele egy vízparti ismerkedős hétvégére.

A nyár slágerei: Kos, Skorpió, Szűz

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ha egyedülálló vagy, lehet, hogy már a szülinapod előtt megkapod az ajándékodat. Beszélgess minden csinos idegennel, regisztrálj társkereső appokon: ne lepődj meg, ha online érkezik a szerelem. Amikor berobban, az augusztust már a továbblépés jegyében töltheted.

Nyár vége felé kezdj kicsit csendesedni. Akár az új pároddal, akár régebb óta tartó kapcsolatban vagy, tervezd ekkorra az összeköltözést vagy a családi vakációt. Készülj rá, hogy a hűvös őszi napokat is a szerelem hevíti majd.

A nyár slágerei: Vízöntő, Mérleg, Oroszlán

szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp

A Ráknak is új szerelmet ígér a szerelmi horoszkóp / Fotó: Unsplash

Rák (június 22. – július 22.)

A kora nyári napok még azzal telnek, hogy megpróbálod magad túltenni az exeden, utána viszont minden csillagállás neked kedvez, és kibújhatsz a rákpáncélból. Júliusban forrni fog a levegő körülötted, ráadásul két telihold is lesz ebben a hónapban, és bármelyik meghozhatja az újdonsült szerelmet: ne félj ismerkedni ezeken a napokon.

Ha szerencsés vagy, és harmonikus kapcsolatban talál a nyár, akkor új szintre lép a kapcsolat. Házasság, saját otthon, és komoly tervek várhatók.

A nyár slágerei: Bika, Skorpió

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Lehet, hogy ezt a nyarat szingliként töltöd: de ez csakis a te döntésed lesz. Így is megkapod a rajongást és udvarlást amire vágysz, de nem akarsz elköteleződni. A párkapcsolatban is az elköteleződés hiánya okozhat galibát. Ha szeretnél a kedvesed mellett maradni, nézz szembe ezzel a kérdéskörrel, különben ugrik a nyári romantika.

A július végi telihold lesz a vízválasztó: együtt maradsz-e vele, vagy ha szingli vagy, belekezdesz-e egy újabb kapcsolatba.

A nyár slágerei: Ikrek, Nyilas

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szomorú eseménnyel kezdődhet a nyár. Míg az ismerős párocskák a közös nyaralást tervezik, te próbálod megmenteni a kapcsolatodat. Ha nem jársz sikerrel, adj magadnak időt. Töltsd a családdal és barátokkal a nyarat és gyógyulj! Augusztusban érkezik majd valaki, aki varázsütésre eltünteti a sebeidet.

Ha a szerelmeddel töltöd a nyarat, azon kell dolgoznod, hogy magadra is szánj elég időt. Ha feltöltekezel, akkor tudsz igazán adni is.

A nyár slágerei: Rák, Skorpió, Bika

szerelmespár mezőn nyári szerelmi horoszkóp

Eljegyzésre számíthat a szerelmes Skorpió / Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A kényelemről és a harmóniáról szól a nyár első két hónapja. Az otthon csinosítása, sport, testápolás – ezek kerülnek előtérbe akár szingli vagy, akár kapcsolatban élsz.

Egyedülállóként mindezt júliusig bírod, utána előbújik a szociális éned, és beindul a muri. Hagyd, hogy a barátok bemutassanak valakinek, és az online ismerkedést is tartsd a tűzben. Érkezik valaki, aki kicsit idősebb, cserébe biztos egzisztenciával rendelkezik, és hamarosan fontos szerepe lesz az életedben.

A nyár slágerei: Oroszlán, Ikrek, Nyilas

Skorpió (október 23. – november 21.)

Túl sokat dolgozol, ez a szerelmi életed kárára vált. A csillagok a végtelen randiknak kedveznek, hát kezdj el szórakozni, mielőtt a munkától kiégsz! Tervezz júliusra nyaralást, nagy eséllyel találkozni fogsz valakivel.

Ha kapcsolatban vagy, annál jobbat nem tehetsz kettőtökkel, mint hogy testben és lélekben is szabadságra mész. A felfűtött szerelem nem csupán jót tesz nektek, de meghoz egy várva várt fordulatot: augusztusban gyűrű csillog majd az ujjadon.

A nyár slágerei: Halak, Szűz

Nyilas (november 22. – december 21.)

A nyárelő olyan férfit sodor az utadba, akire mindig is vágytál. Ijesztő lehet az ennyire erős érzelem, hagyd későbbre a bemutatását a családnak, a családodnak. Ha már teljesen biztonságban érzed magad vele, elkezdhetitek kiélvezni a nyár örömeit.

Kapcsolatban élőként ügyelj a kommunikációs nehézségekre. Akár még szünetbe is torkollhatnak a vitáitok, de mindenképpen add meg a második esélyt neki. Ha mégis szakítasz, ősz elejéig összpontosíts az egyéb dolgaidra, és utána kezdj kutatni az új szerelem után.

A nyár slágerei: Kos, Vízöntő

házasság szerelmespár nyári szerelmi horoszkóp

Idén nyáron házasság lehet a szerelemből / Fotó: Unsplash

Bak (december 22. – január 19.)

Forró és erotikától fülledt nyárnak nézel elébe. Élvezd ki az utolsó cseppig, de semmiképp ne rohanj bele egy kapcsolatba. Adj időt magadnak, találd ki, mit szeretnél kezdeni az életeddel. Egyszer csak megérkezik az a férfi, aki a társad lesz mindebben.

Párkapcsolatban nézz a felszín alá, mert a kedvesed egyre féltékenyebb. Mivel semmi oka nincsen rá, azt kell kiderítened, mi bántja, és hogyan tudod visszaterelni a régi kerékvágásba a közös életet. Számíts a sikerre, nyár közepén már gyűrűvásárlással ötvözitek a nyaralást.

A nyár slágerei: Szűz, Bak, Bika

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Titkos szerelmi viszony tart lázban a nyár elején, de nagyon zavar, hogy nem vállalhatod fel a barátok és a család előtt. Csak rajtad múlik, hogy meddig húzódik a románc, hogy szeretnél-e egy valódi párkapcsolatot. A nyár közepén az a pasi keresztezi az utadat, aki miatt érdemes lesz lépni. Vele önmagad lehetsz és szárnyalhatsz.

Ha régóta tart a párkapcsolatod, a nyár közepére tervezett nyaralás új szintre emelheti. Végre kizárólag egymásra figyeltek, és elkezditek tervezni a közös jövőt.

A nyár slágerei: Ikrek, Mérleg

Halak (február 19. – március 20.)

A  vízparti álmodozás helyett keress olyan tevékenységet, ahol valódi férfira találsz! Dinamikus jóga a szabadban, csoportos túrázás. Nagyon fontos, hogy legyen közös hobbitok. Merj kérdezni tőle a jövőről, a terveiről, és csak akkor legyél biztos a kapcsolatban, ha el tudod vele képzelni az életed.

Ha már megtaláltad a szerelmet, a fejlődésre fókuszálj. Beszélj többet az érzéseidről és a vágyaidról. Folyton adsz másoknak: itt az ideje, hogy visszakapj ebből, és csak élvezd az életet.

A nyár slágerei: Rák, Bika, Skorpió

Szerelmi sztorik: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top