nlc.hu
Horoszkóp

Érzékeny csillagjegyek

Mimózalelkű csillagjegyek: velük vigyázz, hamar megsértődnek!

Sokan mást mutatunk a külvilágnak, mint amilyenek valójában vagyunk. A most következő 4 csillagjegy erősnek látszik, pedig kifejezetten érzékeny, és nagyon könnyen magára vesz mindent.

Vannak olyan csillagjegyek, akik látszólag nagyon határozottak, erősek, de ha jobban megismered őket, kiderül: nagyon is érzékenyek. Nem árt óvatosnak lenned, ha nem akarod őket megbántani!

Rák

A Rákok az összes csillagjegy közül a legérzékenyebbek. Szinte mindent magukra vesznek, támadásnak éreznek, és ha hibáznak, nagyon sokáig képesek magukat ostorozni. Ha valami olyat szeretnél mondani egy Ráknak, amin tudod, hogy esetleg megsértődhet, mindenképpen készítsd elő a terepet, és először arról beszélj, mennyire szereted őt, és milyen sokat jelent a számodra. Ha ezt elmulasztottad, és megsértődött, akkor te lépj először, mutasd ki a szeretetedet, és könnyebben meg fog bocsátani.

Sértődékeny csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak is kifejezetten érzelmes jegy, a tetteit inkább a szíve, mintsem az egója irányítja, és nála szinte mindig kapsz második esélyt. Ha a Halak úgy érzi, megsértették az érzéseit, azt könnyen észreveszed, mert mást sem fogsz tőle hallani, csak panaszt. Nagyon bele tud merülni a számára kellemetlen érzésekbe, napokig őrlődik és itatja az egereket. Ilyenkor a legjobb, ha mellette vagy, és nem próbálsz tanácsokat adni, egyszerűen csak meghallgatod.

Skorpió

A Skorpió csillagjegyűek szinte folyamatosan arról biztosítanak, hogy velük lehetsz őszinte, de amikor valóban adódik egy olyan helyzet, ahol te másként látod a helyzetet, mint ők, akkor olyan sértődésre képesek, amit biztosan nem felejtesz el. Mivel a Skorpió folyamatosan erősnek szeretne látszani, az érzéseit pedig igyekszik elrejteni, ezért, ha úgy érzi, megsértetted, támadásba lendül, majd mély hallgatásba burkolózik.

Oroszlán

Ha szeretnéd elkerülni az igazán mélyről jövő haragot, akkor igyekezz ne megbántani az Oroszlánt. Az Oroszlán remek barát, de párkapcsolatban nincs könnyű dolgod vele: karakteres, erős jegy, de ugyanakkor nagyon érzelmes is. Amikor úgy érzik, valaki támadja, vagy meg akarja bántani őket, ott nem sok ideje van felkészülni annak, aki irányából ezt tapasztalja. Az Oroszlánok nem tűrik az ítélkezést, és hirtelen haragra gerjednek, így mielőtt bármit mondanál, inkább kétszer is gondold át, mit és hogyan adsz a tudtára.

via

Tudd meg, mely csillagjegyekre számíthatsz igazán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top