nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 13. – Lehetőséggel teli csütörtök

Ma jobbnál jobb ajánlatokban lehet részed a napi horoszkóp szerint, de ha túl sokat gondolkodsz a megfelelő választáson, semmiből sem profitálhatsz.

Kos

Új barátra tehetsz szert a napi horoszkóp szerint egy olyan helyzetben, amikor kis segítségre lesz szükséged. Talán egy kollégával mélyülhet a viszonyod, vagy akár egy ismerős ismerősével. Szerencsésen alakulhat a csütörtök szerelmi szempontból is. Pároddal egy véletlen folytán kerülhettek el egy vitát. Ha még egyedülálló vagy, érdemes felnézned egy online randioldalra, mert valaki épp téged kereshet.

Napi horoszkóp

Merj választani! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Valaki kecsegtető ajánlatot tehet neked, de akár a neten is találkozhatsz vele: hatodik érzéked mégis azt súghatja, valami sántít. Érdemes alaposan utánanézned a dolognak. Szerelmed és közted némi féltékenység ütheti fel a fejét ragaszkodásotok ékes bizonyítékaként. Ha nincs párkapcsolatod, jelölted meghódítását illetően támadhat egy nagyszerű ötleted.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egy rég dédelgetett álom, vagy pedig egy számodra fontos ügy kapcsán jó híreket kaphatsz. A biztató mondatok további kitartásra ösztönöznek, és sok erőt adhatnak. Szerelmeddel egy mély beszélgetés várható, ami még közelebb vihet titeket egymáshoz lelkileg. Ha még várod a nagy Őt, első látásra tetszhet meg valaki. Az illető olyan lehet, mint aki az álmaidból lépett elő.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egy kellemes, kültéri program sok-sok energiát szabadíthat fel benned. Szükség is lesz rá, ugyanis munkahelyeden sorra kaphatod a feladatokat. Ez kifejezetten motiváló lehet számodra. Szerelmed tanácsodat kérheti valamiben. Érdemes figyelmesen végighallgatnod, hogy jót adhass. Egyedülálló vagy? Valaki az ismerőseid közül jeleket küldhet feléd: talán nem csak barátként vágyik a társaságodra.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Karriered kerülhet a középpontba, ugyanis új pozíció vagy akár egy munkahelyváltás lehetősége merül fel. A fordulat izgalmas lehet, de szükség lesz a megfontoltságodra és talán valaki tanácsára is. Ha párban vagy, egy harmadik miatt kerekedhet kisebb vitátok, de a féltékenység hamar elillan az őszinte szavaknak köszönhetően. Még nincs párkapcsolatod? Sokat gondolsz valakire, ám tenned is érdemes a meghódításáért.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Munkahelyeden felhalmozódhattak a feladatok, így csütörtökön úgy érezheted, nyakig ülsz a pácban. Energikusságodnak, talpraesettségednek és tapasztalatodnak köszönhetően mégis jól boldogulhatsz. Szíved választottja bókok tengerével halmozhat el, ami sok motivációt adhat. Ha még szingli vagy, most nincs alkalom ismerkedni, viszont jó, ha tudod, valaki sokat gondol rád.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Anyagilag szerencsésen alakulhat a csütörtök, mert most különösen jó szemed lehet az akciókhoz és a különböző ajánlatok megszűréséhez. Több pénz maradhat a zsebedben, mint hinnéd. Ha párban vagy, egy kis kirándulás vagy séta vihet színt a napodba. A közös kikapcsolódás feltölthet titeket. Egyedülállóként fontos következtetésre juthatsz korábbi kapcsolatoddal összefüggésben.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Pénzügyeidben kisebb hullámvölgy jöhet ezen a napon, ugyanis lehet egy teljesen váratlan kiadásod: semmi pánik, tervezd meg előre a hónap további költségvetését, és minden simán mehet. Pároddal romantikus hangulatban telhet a csütörtök este, sokat lehettek kettesben. Rátok is fér! Ha nincs kapcsolatod, valaki megtetszhet, akit egy filmbe illő pillanatban pillantasz meg. A kérdés már csak az, mit lehet tudni róla.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A nyári hangulatot számodra egy borúsabb nap sem teszi tönkre: programok sora ígérkezhet számodra a mai nap folyamán. Az egyiken olyan élményt szerezhetsz, amit talán még az unokáidnak is mesélni fogsz. Kapcsolatod kiegyensúlyozott lehet, most remekül működhet a kommunikáció és a kémia is. Ha még nincs választottad, kéretlen udvarlód akadhat: légy határozott, hogy elsőre értse, nemet mondtál.

Napi horoszkóp

Együtt (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Két szék közt a pad alá eshetsz, ha túl sokáig latolgatsz A és B lehetőség között. A legjobb, ha rászánsz egy kis időt, és pro-kontra érvekkel végiggondolod a két utat. Párod jó tanácsadód lehet a kérdésben, a helyzet tovább erősítheti kettőtök közt a bizalmat. Ha még nincs párkapcsolatod, egy régi ismerős bukkanhat fel a láthatáron, aki érdekelni kezdhet. Bátran légy te a kezdeményező.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valaki úgy akar neked tanácsokat adni, hogy közben nem kérted: bárki is az, próbáld finoman leépíteni segítő szándékát. De azért jó tudni, hogy akár olyan tippet is adhat, ami valóban beválhat. Kedveseddel egy fontos kérdést kell megvitatnotok, amiben szükség lehet a kompromisszumkészségetekre. Ha még nincs kapcsolatod, most nehezebb lehet egyedül, de tarts ki, mert a szerelem közeleg!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Vonzhat a természet, a vízpart, a szabad levegő, így olykor nehéz lehet a négy fal közt, a munkahelyeden. Érdemes kimozdulni a szabadidődben akár egy rövid sétára is. Kedveseddel a humor jegyében telhet a csütörtök délután, könnyed hangulatban és gondtalanul. Ha nincs párod, két ismeretlen is megtetszhet egyszerre, de hamar dűlőre juthatsz, ki legyen a célszemély. A kiszemelt is kétségkívül érdeklődik irántad.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top