nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 14. – Merj kockáztatni!

Ha nem ijedsz meg egy kis kockázattól, ma olyan tapasztalattal gazdagodhatsz a napi horoszkóp szerint, ami további bátorságot adhat neked a jövőre nézve.

Kos

Művész éned szót követel magának a mai nap folyamán a napi horoszkóp szerint, és alkothatsz valami csodálatosan elképesztő dolgot. Művészi vénád főleg a délután folyamán teljesedhet ki. Akár képzőművészeti, akár zenei, akár egy soha nem próbált területről van szó, az önkifejezés jól fog esni a lelkednek. Szerelmi életedben kellemes meglepetés ígérkezik a következő időszakban. Már rád fér a boldogság.

Napi horoszkóp

Merj kockáztatni! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Pénzügyeidben érdemes a pénteki napon rendet raknod. Most jó spórolási ötleted támadhat, és jó érzékkel felfedezed, hol folyik ki a pénz a kezeid közül. Pároddal turbékoló galambokként telik a mai nap is, irigykedve figyel titeket a környezetetek. Ha nincs párod, valakivel hamarosan randid lesz, ha végre lépni mer az illető. Csak rajtad áll, hogy lesz-e belőle második randi.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Néha kockáztatni kell, és a mai nap megtaníthat arra, hogy milyen esetekre igaz ez. Hatodik érzéked szinte ordít pénteken, és ha hallgatsz rá, nyertesen jöhetsz ki az adott helyzetekből. Párban felforrósodik köztetek a levegő, ami nemcsak a közelgő nyári hőség eredménye! Ha nincs párkapcsolatod, egy titokzatos ismeretlennel vonzódni kezdetek egymáshoz. De légy óvatos, nem tudhatod, miért ennyire titokzatos.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egészségedre soha ne felejts el odafigyelni. Mostanság hajlamos lehetsz hanyagolni a pihenést, és nem figyelni rá, hogy megfelelően táplálkozz. Ezen a napon van akaraterőd változtatni rajta. Párod és közted kis féltékenység ütheti fel a fejét, de hamar megoldódhat a probléma. Nincs párod? Valaki titokban odáig van érted, és ha szerencséd van, ma fel is fedheti kilétét.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Munkahelyeden olyan feladattal bíznak meg, ami relatíve idegen a számodra. Ez először aggaszthat, de hamar kiderül, hogy menni fog a dolog. Pároddal egy kisebb utazást vagy kirándulást latolgattok, ami jó beszélgetéseket ígér. Még várod, hogy rád találjon a nagy Ő? Egy barátnős kiruccanás kerülhet szóba, ahol – ha nyitott vagy az ismerkedésre – flört várhat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Egy új, klassz hobbival gazdagodhat az életed, ami fellelkesít téged. Érdeklődésed szinte határtalan. Pároddal közösen olyan kalandba keveredhettek, amit talán még évek múltán is mesélni fogtok a barátaitoknak, családotoknak. A kaland egy számotokra ismeretlen helyen vagy helyzetben bontakozhat ki. Szingliként egy kis bonyodalom új ismeretséget hoz neked.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A pénteki nap folyamán egy kisebb-nagyobb pénznyeremény ígérkezhet, de más értéket, egy barátot is nyerhetsz segítőkészségeddel. A péntek mindenképpen nyerést és szerencsét ígér. Kapcsolatod harmonikusabb aligha lehetne, és ezt még egy harmadik fél próbálkozása sem tudja megzavarni. Nincs párod? Olyan valaki tetszik meg, aki foglalt, de már közeleg a nagy szerelem.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Jó hírek aranyozzák be a péntek délutánt, ami a remek idővel és a közelgő nyári hangulattal a következő napok mindegyikére jó kedvet ígérhet neked. Párod is észreveszi ragyogásod, és szinte újra beléd szeret, látván, milyen felszabadult és vidám vagy. Ha egyedülálló vagy, egy régi jelölted most hódolódként léphet újra az életedbe. Kisugárzásod úgy vonzza őt, mintha mágnes lennél.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Bár bosszúság érhet péntek reggel, már délutánra kiderülhet, hogy végtére is így jársz jobban. A sors jó irányba terelget. Ne idegeskedj, kicsit sodródj: nem oldhatsz meg mindent a szokásos, szenvedélyes lendülettel. Párod bókok tengerével áraszt el, szingliként pedig rád szegeződnek a szemek: hogy miért? Szexi kisugárzásod fokozhatatlan, te pedig élvezed mások figyelmét.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy közeli ismerősöd szerelmi tanácsért folyamodik hozzád. Mivel ebben jó vagy, vizsgáljátok meg a kérdéskört alaposan, mi a pro és mi a kontra érv az adott kérdéssel kapcsolatban. Szingliként egy rokonod ismerőse tetszik meg, akiről kedves rokonod sok érdekes infót tudhat. Párban egymás barátaival, családtagjaival kerülhettek még közelebbi viszonyba.

Heti horoszkóp

Virág-idill (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valaki olyasmiben segíthet neked, ami számodra nagyon fontos és sokat jelent. Hálád, köszöneted ne feledd kifejezni e személy iránt. Párod egy munkával kapcsolatos kérdésben kérheti tanácsod. Gondold át objektíven, mit mondasz. Az se gond, ha nem tudsz segíteni neki, csak tudasd vele, hogy bármi is lesz, te támogatni fogod. Ha nincs párod, munkahelyeden új kolléga, új üzleti partner jelenik meg, aki első látásra elvarázsolhat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Pénzügyeid jelenleg stabilak vagy most stabilizálódnak, ami sok önbizalmat és nyugalmat adhat neked. Örömteli, hogy most arra is juthat, amire máskor nem szokott. Párban egy szívesség megtétele bizonyítja, mindig számíthattok egymásra. Még várod, hogy betoppanjon a nagy Ő? Egy jóképű idegen kérhet tőled útbaigazítást. Ha nem spórolsz mosolyoddal, randira hívhat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top