nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 15. – Hallgass a megérzéseidre

Érzelmileg a csúcson vagy a napi horoszkóp szerint. Tele tervekkel, álmokkal és megérzésekkel.

Kos

Az biztos, hogy ma sikert sikerre halmozol a napi horoszkóp szerint. Ez a te szombatod. Uralkodó bolygód, a Mars így számodra változatosságot, újdonságokat és pozitív élményeket hoz. Néha nehéz elfogadni a nyers stílusod, most azonban te is meglepődsz, mennyire bejössz másoknak. Ha egyedülálló vagy, legyél sokkal nyitottabb, hagyd, hogy udvaroljanak neked. Adj esélyt arra, hogy megismerj másokat, hogy megismerjenek, mert nem kizárt, hogy most talál rád a szerelem.

Napi horoszkóp

Hallgass a megérzéseidre! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Rád nem jellemző kapkodással indítod a hétvégét. Semmi értelme a mérgelődésnek, inkább pihenéssel és feltöltődéssel töltsd az időd. Ha így teszel, a délutáni baráti összejövetelen te lehetsz a legvonzóbb személyiség. Kitűnően kommunikálsz, és néhány új, egyedi, nagyon trendi ötlettel feldobod a külsődet is. Sugárzó vonzerőd hasznodra lehet, különösen, ha ismerkedős szituációkban teszed próbára.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A heti bevételből takarékoskodni is tudsz. Tedd félre azt az összeget, amelyre aktuálisan nincs szükséged. Meglátod, később hasznodra lesz. Egyébként az egész heted a pénz körül forog. Végre nemcsak kiadás, hanem bevétel is jön. Feltehetően egy különleges dolgot is vásárolsz szombaton. Igyekezz azért mértékkel költekezni, hiszen hamarosan itt a nyár, a nyaralás pedig neked is jót tenne, hiszen tavaly is kimaradt a pandémia miatt.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ki akarsz tűnni a tömegből. Ha a foglalkozásod megengedi, újat alkotsz. Más esetekben átveszed az irányító szerepet. Most hétvégén sem lesz ez másképp. Már az egész szombatot megtervezted és a barátaidnak csak élvezni kell a találkozásotokat. Párkapcsolatban, vállalkozásban, buliszervezésben te mondod ki a döntő szót. Rendkívüli módon élvezed a reflektorfényt. Most szombaton végre olyan lehetőség adódik, amiről álmodtál. Már csak meg kell ragadnod. Hát mire vársz?

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Élvezed, ha csilloghatsz, de örömet okoz az is, ha csendben lehetsz. Szombaton a belső világod sokkal érdekesebb és fontosabb, mint valaha is volt. Meglehetősen érzékeny leszel ma. A válaszokat leginkább a megérzéseidben keresd. Előfordulhat néhányszor, hogy a kritikára túl élesen reagálsz. Jót tenne, ha a mai napot inkább magaddal töltenéd. Gondolkozz el, mi bánt igazából, miért viseled rosszul a téged érintő visszajelzéseket.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Csupa öröm lehet a mai napod. Új emberekkel ismerkedsz, feltehetően pénz is áll a házhoz. Sokat dolgozol, de mivel korlátozás nélkül teheted, különleges örömet okoz. Kirobbanó energiával rendelkezel és ez a környezetedben lévőkre is kihat. Nem csoda, ha szeretnek a közeledben lenni és töltekezni a pozitív energiából, amit sugárzol. Pároddal megértő és kedves vagy. Ugyanezt kapod viszonzásul is.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Néhány váratlan, kellemes élményben lehet részed. Ha ma dolgoznod kell, akkor a munkádban kedvező lehetőségek adódnak. Minden feladathoz szívből ragaszkodsz, és szívvel végzed, legyen az hétköznap vagy hétvége. Ez a belső jó érzés és harmónia megjelenik kívül is. Elbűvölő leszel. Néha gondot okoz, hogyan teremts egyensúlyt személyes vágyaid és mások érdeke között, de sikerül.

Havi horoszkóp

Orgona ága (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Valami újdonsággal szeretnél ma előrukkolni. Határozottan követed a célkitűzésedet és semmit nem engedsz az elképzeléseidből. Mindenre úgy tekintesz, mint kész tényre, ez segít a megvalósításban. Sikerre viheted a vágyadat, hiszen a heti bolygókonstellációk is melletted teszik le a voksukat. Kommunikációd megfontolt és tartalmas. Azért hagyj időt a pihenésre is.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Délelőtt szinte úgy pörögsz, mint egy búgócsiga. Teszel-veszel otthon, egy percre sem ülsz le. A Hold-Uránusz kapcsolat erősen megdobja a hangulatodat. Később azonban lenyugszol, és már csak az foglalkoztat, hogyan lehetne a legtöbb kellemes élményt kihozni a hétvégéből. A pénz is szerepet kap. Valószínűleg egy baráti vacsora finanszírozása kerül szóba.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma igazán arra koncentrálsz, amivel előre tudsz jutni. Nem csak mondod, hanem teszed is azt, ami számodra kedves, és ami már régóta foglalkoztat. Soha nem szeretted azokat, akik durván törtetnek, de ebben az időszakodban bárkit kihívhatsz egy vetélkedésre. Jól érzed, most te vagy a nyerő. Délután alkalmas lehet az idő egy sétára vagy túrázásra is, használd ki.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Most kevesebb benned a tartózkodás és több a mosoly. Jó hatással van rád a tavaszi időjárás. Téged éltet a nap és a madarak fütyörészése. Ennek ellenére racionálisan gondolkodsz és a hétköznapi dolgokban csak néha engeded, hogy mások irányítsanak. Otthonodban elvárod, hogy a te szavad döntsön. Ma egy vonzó perspektíva kockázatvállalásra késztet, de azért legyél nagyon óvatos.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagyon komoly, szinte soha nem tapasztalt energia, életerő kerül a birtokodba ma. Nyiss minden irányba. Ne kötelezd el magad, de legyél fogékony. Mások szórakoztatónak, kedvesnek, elbűvölőnek tartanak majd. A hétvége változatos programokat, kikapcsolódást hoz. Különösen azok élvezik, akiket vonz az intellektuális kaland. Az érzelmi feltöltődés neked lételemed.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top