nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. május 17–23. – A változó tényezők megnehezítik a tervezést

A pünkösdi hosszú hétvége előtti hét felemásnak ígérkezik a heti horoszkóp szerint.

A hét első felében meggyűlhet a bajod merev nézeteket valló emberekkel. Jobban jársz, ha meg se próbálod meggyőzni őket. A hét második felében számtalan tényező fog változni. Szinte képtelenség tervezni ilyenkor.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Jöhet egy jó ötlet! (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Vigyázz, mert hét elején hajlamos leszel kapkodni! Az a tévhited alakulhat ki, hogy mások helyett neked kell döntened és kivitelezned. Nem érdemes plusz terheket magadra venni. A hét második felében labilis jegyekben járó bolygók olyan változékony napokat hoznak, amitől kiborulhatsz. Szeretnél tervezni, de lehetetlennek tűnik. Jobban jársz, ha mindig csak az aktuális feladatra koncentrálsz, és nem futsz előre fejben. A pünkösdi hosszú hétvége akkor lesz kiváló, ha szabadtéri programot iktatsz be.

BIKA – heti horoszkóp

Lassan véget ér a Bika hava: a Nap csütörtökön este kilép a Bikából. Előtte bosszúságot okozhatnak olyan helyzetek és emberek, amik/akik merevek. Ne gondold, hogy te nem vagy olykor merev! Sokat segíthet, amennyiben ezt időben felismered. Pénteken, a pünkösdi hosszú hétvége előtti napon előjön belőled a felelőtlen gyerek, aki mindenféle felesleges holmikat megvenne. Kontrolláld magad, nehogy túlköltekezz! Csodás idő ígérkezik a hosszú hétvégén. Tehát bátran tervezhetsz kirándulást, kerti partit.

IKREK – heti horoszkóp

Már csak 3-at kell aludnod, és kezdődik a te időd. Csütörtökön este a Nap belép az Ikrekbe. Ez neked kedvez. Előtte számtalan rugalmatlan emberrel lesz dolgod, akik szemellenzősen hajtogatják a magukét. Ne hidd, hogy meggyőzheted őket! Vagyis felesleges időpocsékolás az egész. A hét második felében előnyösebb konstellációk lesznek az égen. Ami másokat zavar, téged nem: képtelenség lesz tervezni. Neked nem okoz gondot, ha hirtelen kell döntened, reagálnod, cselekedned. A hosszú hétvége mesésen indul.

RÁK – heti horoszkóp

Hétfőn azt sem tudod, hol áll a fejed. Már a pünkösdi hosszú hétvége megszervezése nyomaszt. Holott tudod, hogy öngól, ha a jövő miatt aggódsz. A bolygók hajlamosítanak a bemerevedésre: mindennek úgy kell lennie, ahogy te ideálisnak hiszed. Ezzel megnehezíted a saját dolgodat. A hét második felében ennek a gyökeres ellentéte okozhat fejfájást: minden képlékennyé válik, és lehetetlennek tűnik a tervezés. Sokkal könnyebb lesz minden, ha sok folyadékot iszol, mert ezzel erősíted a rugalmasságodat.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Írd fel magadnak a tükörre hétfőn reggel, hogy merev emberek miatt idegeskedni olyan, mintha magadnak adnál egy pofont! Sajnos a hét rugalmatlansággal kezdődik. Mindenki azt hiszi, hogy neki van igaza. Te is. Ebből garantált, hogy konfliktus lesz, pedig okosabb lenne elkerülni ezt. Csütörtökön este a Nap belép az Ikrekbe. Ez neked fellélegzést hoz, sokkal könnyebb lesz alkalmazkodni. Ám a tervezés kicsúszhat a kezedből. Olyan ragyogó idő lesz a hosszú hétvégén, ami kicsalogat a szabadba, a természetbe.

SZŰZ – heti horoszkóp

Egész jól átvészeled a hét első felét, mert ügyesen kimaradsz mindenféle konfliktusból. Szerencsére téged nem idegesítenek a merev emberek. Sőt, te jó hatással vagy rájuk. Csütörtökön és pénteken szokatlanul sértődékeny leszel. Egészen apró, mások számára jelentéktelen dolgok bántanak. Döntsd el, hogy hangot kell-e adnod ennek! A pünkösdi hosszú hétvégén alkalmazkodnod kell másokhoz. Nem jársz rosszul, ha olyan programra mondasz igent, amit nem te találtál ki, illetve szerveztél meg. Próbáld ki!

MÉRLEG – heti horoszkóp

Bírd ki a hét első felét és jön a megkönnyebbülés! Csütörtökön este a Nap belép az Ikrekbe, ami neked csodás égi hír. Előtte engedd meg, hogy egyesek győzködjenek téged! Minél kevesebbet reagálsz, annál előbb abbahagyja. A hét második felében végre fellélegezhetsz. Nem csak a hosszú hétvége hat rád inspirálóan, hanem levegős jegyekben járó bolygók remek aspektusai is. Csütörtökön és szombaton 1-1, vasárnap 3 szuper fényszög lesz az égen. Hidd el, hogy javul a helyzeted és a hangulatod is!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Semmiképp se mondj ellent a főnöködnek a hét elején! Olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek szerint nincs esélyed vele szemben. Lehet, hogy ez átmeneti, de most elég veszélyes. Amennyiben meg akarod őrizni az állásodat, maradj csendben! A hét második felében már a hosszú hétvége fog izgatni. Tele leszel tervekkel. Ezek kivitelezése csak akkor fog sikerülni, ha képes vagy a változásokat bekalkulálni. Az égi folyamatok szerint kedvezően, de kiszámíthatatlanul alakul a pünkösdi hosszú hétvége.

NYILAS – heti horoszkóp

Fontos, hogy legyenek elveid a munkáddal kapcsolatosan, de ezek a hét elején akadályozhatnak abban, hogy olajozottan haladj a feladataiddal. Érdemesebb nyitottnak és rugalmasnak maradnod. Ez általában nem okoz neked gondot, de most merevségre hajlamosító fényszögek miatt nem könnyű. A hét második felében csupa vonzó emberrel lesz dolgod. Ha van párod, akkor ő féltékennyé válhat. A béke érdekében nyugtasd meg őt! A pünkösdi hétvége ragyogó időjárása kicsal a szabadba. Élvezd a tavaszt és a napsütést!

BAK – heti horoszkóp

A nehéz fényszögek szerint a hét elején alaposan meg kell gondolnod, hogy mire adsz ki pénzt. Biztosan lesz csábítás, ami miatt olyasmit is megvennél, amire nincs szükséged. Csütörtökön este a Nap belép az Ikrekbe, és innentől könnyebb lesz megtalálni a közös hangot a kollégáiddal. Ez óriási segítség lesz. A pünkösdi hosszú hétvégén lazíts! Olyan programokat találj ki, amik elterelik a gondolataidat a hétköznapok gondjairól! Levegős jegyekben járó bolygók szerint a természet a legjobb gyógyír…

Heti horoszkóp

Virágözön (Fotó: Pixabay)

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Amennyire frusztráló lesz a hét első fele, annyira nagyszerűnek ígérkezik a második fele. Nem lesz könnyű nem idegeskedned olyan emberek miatt, akik merevek. Jól ismered őket. Miért lepődsz meg? Nem tudod megváltoztatni a hozzáállásukat. Csütörtökön késő este a Nap belép az Ikrekbe, ami neked felemelő érzést hoz. Végre kapsz levegőt szó szerint és átvitt értelemben is. Emiatt a pünkösdi hosszú hétvégéd fantasztikusnak ígérkezik. Szombaton 1, vasárnap 3 szuper fényszög garantálja a szuper hangulatot…

HALAK – heti horoszkóp

Két füled van: egyiken be, másikon ki. Ez a siker kulcsa a hét elején. Számítanod kell olyan szituációkra, amikor a másik fél merev nézetei miatt esélytelen a közös nevező megtalálása. Csütörtökön este a Nap belép az Ikrekbe, ami ingatlan és/vagy családi ügyekben hoz fellendülést. Nem biztos, hogy lelkes leszel, mert ez plusz feladatokat ró rád. A pünkösdi hosszú hétvége a bolygók szerint meglehetősen drága lesz, ha nem tudod kontrollálni magad, és össze-vissza vásárolsz. Inkább oldd meg takarékosan!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top