nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. május 22–24. – Ragyogó pünkösdi hétvége vár

A pünkösdi hosszú hétvége ragyogónak ígérkezik minden szempontból a szerelmi horoszkóp szerint.

Az időjárás és a bolygók is kedveznek közös programoknak a szabadban. Mindenképpen menjetek ki a természetbe, a kertbe vagy legalább az erkélyre!

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Párban (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton és vasárnap a kedvesed elemében lesz. Jól jársz, ha követed őt. Engedd át az irányítást neki! Meglátod, nem fogod megbánni. Hétfőn mindkettőtökön kijön a fáradtság. Vagyis itt az ideje a lazításnak. Lelkiismeret-furdalás nélkül lustálkodjatok!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hiába vártad a hosszú hétvégét, szombaton még nem tudsz lelazulni. A párod mindent elkövet, hogy ki tudjatok kapcsolódni. Ne vedd el a kedvét kellemetlen megjegyzésekkel! Hétfőre végre visszanyered a vidámságot és a humorérzéket.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fel leszel dobódva a hosszú hétvégén. Nemcsak az égen süt a Nap, hanem a lelkedben is. Sziporkázol, amit a szerelmed imád. Ilyenkor megnyugszik, mert biztos a kapcsolatotokban. Ennek örömére lepd meg őt valami szokatlan közös programmal!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az égi folyamatok szerint szombaton és vasárnap a fáradtságtól semmihez semmi kedved nem lesz. Maximum a kertbe vagy az erkélyre vagy hajlandó kimenni. Hétfőn tér vissza az erőd és a lelkesedésed. Remélhetőleg addigra nem sértődik meg a párod.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A te szempontodból a szombat és a vasárnap kirándulásra és bármilyen szabadtéri programra alkalmas. Míg a hétfő a családról és/vagy az otthonszépítésről fog szólni. Valahogy érd el, hogy a kedvesednek legyen kedve ezekhez, mert együtt jobb…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton még nyitva vannak az üzletek, de vasárnap és hétfőn minden zárva lesz. Ennek tudatában időzítsétek a bevásárlást! Máskülönben felesleges bosszankodás üti fel a fejét nálatok. Vasárnap és hétfőn lesz időtök egymásra és az intimitásra…

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Párban (Fotó: Pixabay)

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kirobbanóan szuper passzban leszel szombaton és vasárnap. Leteheted az elmúlt hetek nyomasztó gondjait. Nem azért, mert megoldódott minden, hanem azért, mert végre belátod, hogy felesleges aggódnod. Ennek a kedvesed fog a legjobban örülni…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem fogsz panaszkodni szombaton és vasárnap, de a hétfő lesz a kedvenc napod. Kisimulnak az idegeid és ismét olyan bújós, kedves és vonzó leszel, mint a kapcsolatotok elején. Igyekezz a szerelmed kedvében járni bármi meglepetéssel!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Gömbvillámként cikázik a párod. Képtelen vagy követni szombaton és vasárnap. Az biztos, hogy szórakoztatni fog ez az egész. Vasárnap mindketten lelassultok, ami arra jó, hogy édes kettesben legyetek, és csak egymásra figyeljetek. Erre vágytok régóta.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fontos lenne, ha előre egyeztetnétek az elképzeléseiteket. Mindkettőtöknek vannak tervei, amiket össze kell fésülnötök, hogy mindenre jusson időtök, és ebből semmiképpen se alakuljon ki konfliktus! Bátran vedd a kezedbe az irányítást!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csodás bolygóháromszög áll össze vasárnap az égen, ami téged a fellegekbe emel. Semmi és senki sem tud megakadályozni abban, hogy jól érezd magad a bőrödben. Jó az esély arra, hogy ez a kitűnő hangulat átragadjon a párodra. De te is tehetsz érte…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Remek hangulattal indul a hosszú hétvége. Az elején inkább a kedvesed fog brillírozni. Te hétfőn „támadsz fel”, és átveszed a dominanciát. Szerencsére így működtök a hálószobában is: hol ez egyik, hol a másik kerekedik felülre…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top