nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen randipartnerek ezek a csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legszörnyűbb randipartnerek

Rémálom randi – leginkább így tudnánk jellemezni azt, amikor ezzel a 4 csillagjeggyel randizunk. Nem ők a randizás mesterei, ez egészen biztos!
Szörnyen randizó csillagjegyek

Hiányzik egy kis romantika az életedből? Szeretnéd, ha virágot hozna a randipartnered, kinyitná előtted az ajtót, vagy egyszerűen csak összebújnál vele a moziban (persze, védettségi igazolvány birtokában)? Tudakold meg a randipartnered csillagjegyét, de ha a következő 4 csillagjegy között van, túl sok meghitt pillanatra ne számíts!

Bika

Ha megtetszel egy Bikának, biztos, hogy mindent megtesz azért, hogy meghódítson – legalábbis a maga módján. Tudnod kell, hogy nem a romantika az erős oldala, így ne számíts tőle mélyenszántó, érzelmes vallomásokra és naplementés sétákra se. Tény azonban, hogy a zord külső érző szívet takar, és ha elmondod, mire vágysz, jó eséllyel a Bika teljesíteni fogja.

Vízöntő

A Vízöntőnek sincs teljesen tiszta képe arról, mi is az a romantika, és nem is igazán érti. Abban a pillanatban, ahogy kezdene meghitté válni a randitok, a találkozó hangulata könnyedén átcsaphat egy véget nem érő poénkavalkádba, amivel a bizonytalanságát is leplezi – ami egy ponton túl fárasztó és kínos is lehet. A Vízöntő személyisége nagyjából összeegyeztethetetlen a romantikával, a szabadság elkötelezett híve, ezzel együtt pedig a randi intimebb pillanataival sem tud mit kezdeni.

Szűz

Ha randin vagytok, a Szűz egészen biztos feszengeni fog, hiszen ő az ész emberének tartja magát. Az érzelmekkel és a romantikával nem tud azonosulni, igazából időpazarlásnak tekinti őket. Mivel felvágták a nyelvét, és kifejezetten kritikus, hamarabb számíthatsz vele egy parázs vitára – akár a legelső randin is –, mintsem egy felejthetetlenül romantikus találkozóra. Bár a maga nemében biztos, hogy emlékezetes marad a randitok.

Bak

Vaskalapos, makacs, állhatatos – leginkább ezek a szavak jutnak az eszünkbe, ha a Bakokra gondolunk, és a randizási stílusuk sem másmilyen. A Bakok realisták, a tényeket szeretik, és az egyik legcsökönyösebb csillagjegynek számítanak. Ha egy Bak egyszer valamit elhatározott, azt véghez is viszi – és elhiheted, inkább túrázni fogtok menni, mintsem egy étteremben borral koccintani.

via

Még több horoszkóp!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top