nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 06. 10. – Párkapcsolati háborgások

Ma nagy feszültség lehet jellemző a kapcsolatodra, ha továbbra is a veszekedés tüzét szítod. Csendesedj el egy kicsit a napi horoszkóp tanácsa szerint és gondold át, hogy valóban fontos-e számodra ez a kapcsolat!

Kos

A mai nap folyamán kissé elszabadulnak az indulatok kedveseddel, hiszen több lesz a vita a szokásosnál a napi horoszkóp szerint. Lassan már ott tartotok, hogy nehezen bírjátok ki, hogy ne szidnátok le a másikat. Pedig a csillagok szerint mindkettőtök egymásból meríthetné a legtöbb energiát. Érdemes lenne több időt eltölteni kettesben, amikor senki által nem zavartatva lehetne tisztázni közös dolgaitokat.

Napi horoszkóp

Ellentétek vonzásában (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Párkapcsolati háborgások jellemzik a mai napot. Semmi nem biztos, még szakítás is előfordulhat. Ha úgy érzed, hogy párodat neked szánta az ég, akkor ne add fel a harcot! Kérd meg kedvesed, hogy beszéljétek meg a jelenlegi helyzetet és adjatok egymásnak még egy esélyt. Ha a szinglik táborát erősíted, most egy randioldal tartogathat számodra némi érdekes meglepetést.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Titokzatos lényednek kedveznek a csillagok. Mély gondolatok foglalkoztatnak téged és ezért az átlagnál csendesebb lehetsz. Kollégáid, barátaid talán elcsodálkozhatnak ezen a szokatlan viselkedéseden, de ne hagyd, hogy ez kizökkentsen ebből az állapotból. Fontos, hogy kicsit magadra maradj, és átértékeld életed bizonyos részeit. Ne törődj a körülötted lévő emberek véleményével, idővel úgyis minden a régi kerékvágásban lesz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Fantasztikus kitartással dolgozol egy fontos, közösségi ügyön. Lehet ez vállalati vagy civil ügy, de lehet, hogy csak a lakóközösség szószólója leszel. Rendkívüli lelkesedéssel végzed a dolgod és ez másokat is cselekvésre sarkal. Pozitív kisugárzásoddal gyűjtöd magad köré az embereket. Munkád terén pedig sok elismerésre és támogatásra tehetsz szert. Csak így tovább!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A csillagok szerint fura helyzetbe kerültél. Két kapcsolatod közül az egyik személyisége szinte megszólalásig azonos a tiéddel, a másik viszont pont a különbözősége miatt fogott meg. Nem könnyű a választás, hiszen mindkét félhez ugyanúgy vonzódsz, ezért inkább a közös együttműködés sikerében bízol. Tölts több időt ezekkel a személyekkel, és derítsd ki, hogy ki illik a legjobban hozzád!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A Nap most olyan helyzetben található, ahonnan jegyed erényeire még nagyobb hangsúly kerülhet. Jöhet a csillogás és a nagylelkűség. Általában elmondható rólad, hogy igazán segítőkész vagy és ez még több jótettre ösztönöz. Kisugárzásod a körülötted lévőket is jókedvre deríti, így már puszta jelenléted is öröm lehet másoknak. Semmi sem állhat az utadba, hogy elszomorítson, ma minden úgy alakul, ahogy te szeretnéd.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szem előtt tarthatod a régi mondást, miszerint csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Fegyelmezettség lehet jellemző rád, ha pénzről van szó. Nem érdemes most nagyobb bevásárlásokba fogni, hiszen könnyen lehet, hogy elszalad veled a ló és csak a pénztárnál szembesülsz a megbotránkoztató összeggel. Oszd be a pénzed és szentelj több figyelmet a kiadásaidra!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, és talán ez lehet az oka annak, hogy kissé felületes vagy ma. Csak úgy ég benned a tettvágy és a bizonyítás lehetősége, viszont a nagy sietség közepette elfelejthetsz ügyelni a részletekre. Fontos, hogy ezeket ne veszítsd szem elől, mert komoly következményei lehetnek! Tüzes viselkedésed a magánéletedben viszont kifejezetten vonzó lehet partnered számára.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A magányos Nyilasok szerelmi téren most túl magasra teszik a mércét. Ám lehet, hogy mégis célba talál nyilad valakinél, aki minden igényednek megfelel. Arra azonban figyelj, hogy csak gondolatban haladj előre újdonsült kedveseddel, szóban és tettben annál kevésbé. Egyik kapcsolatnak sem tesz jót, ha túl gyorsan peregnek le az események. Ha szingli vagy, most egy kisebb baráti összejövetelen találkozhatsz egy régen elfeledett ismerőssel.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmes szívek (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nehéz döntést hozni, hogy a családot vagy a felgyülemlett munkát részesítsd előnyben. A mai nap nem is adja meg az igazi választ, és a megoldásra is várnod kell. Nem érdemes most ezen rágódnod, mert könnyen lehet, hogy elkalandoznak a gondolataid és végül egyikre sem jut elég időd. Tégy meg minden tőled telhetőt az ügy érdekében és tarts ki, ameddig a megoldás eléd nem kerül.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A bolygók állása most sok boldogságot és sikert tartogat számodra. Végre úgy érzed, hogy a kemény munka gyümölcsét learathatod és nincs más hátra, csak a babérok learatása. Meg is érdemled, hiszen néha még a saját szabadidődet is a munkának szentelted. Itt az ideje, hogy élvezd a nyár nyújtotta lehetőségeket és lazíts egy kicsit. Ha úgy döntesz, hogy új dologba vágsz bele, most garantáltan jól sülhet el.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagyon nagy nyomás nehezedik rád a munkahelyeden, így előfordulhat, hogy sokkal ingerlékenyebb vagy a szokásosnál. Talán ez nem is baj, hiszen kollégáid megszokták már, hogy tőled kérjenek szívességet és most tudatosulhat bennük, hogy magukra maradtak. Többen elgondolkodnak rajta, hogy milyen keményen küzdötted fel magad a karrierlétrán, így munkatársaid végre segítő kezet nyújthatnak feléd.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top