nlc.hu
Horoszkóp

Legyen boldog nyarad 9 inspiráló idézettel

9 örömteli, frissítően nyárillatú idézet

Te miért szereted a nyarat? Az illatok, a színek, vagy a napfény miatt? Nyáron minden megváltozik, szabadabb az élet, és a szívek is kitárulnak.

A nyár a könnyedség, a nyitottság időszaka. Könnyebben ismerkedünk, gyorsabban döntünk, és még magunkkal is bátrabban szembenézünk. Használd ki te is ezt az áldásos időszakot! Fejlődj, pihenj, szívd magadba a napfény energiáját. Menj a vízpartra, relaxálj, meditálj a szabadban, amennyi csak tudsz. Tegyél el télire a nyár rezgéseiből: fotózz, írj naplót, és a mélabús órákban ne felejts el töltekezni belőle.

görögdinnye szív

Fotó: Unsplash

1.

„A szerelem olyan, mint egy nyári fergeteg, az epedő vágyak sötét felhői, a cikázó villámok, az eget-földet rázó csattanás, a zuhogó eső s végül ismét mosolygó napsugár: ez üdíti és tisztítja ez élet unalmas, de üdvös formaságait, s elhiheti velünk, hogy soha sem ezelőtt sem azután nem lesz többé oly vihar, mint az éppen elmúlt.”
(Marie Corelli)

2.

„Az élet szerelem nélkül olyan, mint az esztendő nyár nélkül.”
(Jenna Evans Welch)

3.

„Igazi nyár, olyan nyár, amikor minden megtörténhet, és meg is történik. Az igazi élmények mindig nyáron történnek, észrevetted? Talán mert bátrabbak, nyíltabbak vagyunk, igazán csak nyáron tud szerelembe esni az ember. Talán a napsütés okozza, vagy a rengeteg nyíló virág.”
(Zakály Viktória)

4.

„A fájdalom néha olyan, mint egy vihar, ami a semmiből bukkan fel. A legtisztább nyári reggel is végződhet égszakadással.”
(Benjamin Alire Sáenz)

5.

„A tavasz csak elmúlást hozhat, az ősz viszont biztosan szívderítő megújulást jelent. Föltétlenül és csak azt. Az ősz feléleszti a szerelmeket, rutinossá és magabiztossá tesz, az ősznek van ritmusa, míg a nyár szertelen, szédült és vágyakozó. A nyár a kötelező nagy érzések évszaka, míg az ősz a spontán és valódi örömöké.”
(Grecsó Krisztián)

6.

„Nyár a legszebb fejlődés kora, a tökéletesedés, a mindennemű hanyatlást megelőző szépség időszaka: az élet dele. A tavasz reményteljes, a nyár büszke, az ősz alázatos, a tél ellenálló.”
(Cecelia Ahern)

7.

„A nyár közeledtével furcsa gondolataink támadnak: kisebbnek érezzük magunkat, mert több időt töltünk a szabadban, és ez új távlatokat ad a világnak. Távolabb kerül a horizont, a házunk falain és a felhőkön is túlra.”
(Paulo Coelho)

8.

„Nincs szeretet utálat nélkül, élet halál nélkül, vagy nyár tél nélkül. Hitlert, de Teréz anyát is megtalálhatja magában mindenki.”
(Edith Eger)

9.

„A tavasz nem csak önmagában szép, nem csak önmagáért szereted. A tavaszban ugyanis már ott van a nyár ígérete. A ragyogó napsütésé, a melegé, az életé. Még nincs nyár, de már tudod, hogy jön, hogy az következik.”
(Csitáry-Hock Tamás)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top