nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 06. 19.: Változást hozhat a szombat

Aktív leszel, energikus, és néhány meglepő fordulat is várható az életedben a napi horoszkóp szerint. Általában előbb cselekszel, és csak aztán gondolkodsz – de ez a lobbanékonyság most a javadra válik.

Kos

Ma rendkívül szívós leszel a napi horoszkóp szerint. A nyári meleg napok jellemző lustasága rád nincs hatással. Végre van időd, hogy az otthonodban szükséges selejtezést elvégezd és felfrissítsd a ruhatárad pár új lenge darabbal. Egyre jobban foglalkoztatnak a spirituális kérdések is. Lehetőséged lesz a nyáron egy ilyen fesztiválon is részt venni, ahol a kapcsolataid egyre jobban felpezsdülnek. Érdekes embereket ismersz meg. Ne hagyd ki a lehetőséget.

Napi horoszkóp

Szuper nap vár (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Társasági eseményeken most válogathatsz a rajongók között. Egyre jobban élvezed, hogy értékelik a megjelenésedet és a humorodat. A kapcsolataidat az érzelmek mozgatják. Néha túlfeszíted a húrt, máskor kedves és engedékeny vagy. Szeszélyességeddel megleped a hozzád közel állókat. A párkapcsolatodban viszont legyél résen, egy korábbi hibád megbosszulhatja magát.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A hivatásodban, a családi életedben is egyre nagyobb szerepet kapnak az anyagiak. Amikor várod, késik, amikor lemondasz róla, szinte az öledbe hullik a pénz. Tanuld meg hát beosztani a pénzed, hogy amikor szükséged van rá, legyen mihez nyúlnod. Rendkívül jó a kommunikációd. Mindenkit meggyőzöl. Ezzel még azokat az embereket is magad mellé állíthatod, akik korábban elkerültek. Használd ki ezt az időszakot!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A Nap a születési jegyedben jár. Előtérbe kerül a jól ismert védekező ösztön. Légy óvatos, ez elhamarkodott döntésekre, érzelmi kitörésekre sarkallhat. Koncentrálj az élet szép és emelkedett dolgaira. Szeretettel fordulj a családod, a barátaid felé, akik ráadásul ma különösen vágynak a társaságodra. Szombat révén szervezz közös programot velük. Menjetek ki a szabadba, használjátok ki a napsütést!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A kreativitásodat ma egy kerti partin kamatoztathatod. Bárkit képes vagy elbűvölni. Fantasztikusan érzed magad, amikor megdicsérnek. Elismerik a rátermettséged. Ugyanakkor légy figyelmes és időnként kritikus. Néhányan mosolyognak a szemedbe, de a hátad mögött pletykálnak. Próbálj összhangot keresni a szép szavak és a valóság között. Ha még szingli vagy, ma alkalmad lehet megismerni valakit, légy nyitott.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Izgatottan kezded a szombatot. Szeretnél szabadságra menni, de egy darabig ennek esélyét sem látod. Hamarosan azonban változik a helyzet. Óriási cselekvési vágyat érzel, és a fáradtság érzése is elmúlik. Minden a saját elhatározásodból és az elképzeléseid szerint történik. Kell ennél felszabadítóbb érzés? A párkapcsolatodban is remek időszak vár. Ma azonban használd ki a hétvégét és pihend ki magad, mielőtt belevágsz a munkába.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A magánéletedben és a munkahelyeden is meg kell dolgoznod a harmóniáért. Mindez nem ellentétes a természeteddel. Vitás helyzeteket könnyű elkerülni, ha meggondoltan reagálsz a kihívásokra. Ma nehéz kibillenteni az optimizmusból, de ez elsősorban csak a baráti összejövetelekre korlátozódik. Amikor bezárul a lakásajtó, hamar kitörhet a vihar. Segíthet, ha kicsit befelé figyelsz és meditálsz egy kicsit.

Napi horoszkóp

Csak nyugalom! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nehezen tudsz feloldódni a családod társaságában, egy régebbi konfliktus teljesen rányomhatja bélyegét a közös ebédre. A lelked és tested harmóniájának érdekében talán jobb, ha megpróbáljátok elásni a csatabárdot. Itt az idő a nyaralásra. Anyagilag jól állsz: így egy drágább, jelentősebb külföldi utat is megengedhetsz magadnak. Különösen akkor jársz jól, ha nemcsak utazol, de az ott töltött időt sportolásra is használod.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A Szaturnusz egy kicsit kihátrált a születési jegyedből, így most lazíthatsz. Kevesebb a kötelesség, jóval több az öröm. Néhány kérdésben titkolózol a családod előtt. Egyeseknél még egy titkos hódoló, a nyilvánosság elkerülését kívánó viszony is felbukkanhat. Bármi szabálytalanba, rendkívülibe kezdesz, számolj vele, hogy kiderülhet. Nehéz lesz kimagyarázni magad és a lelkednek sem teszel jót vele. Ne térj le a helyes ösvényről!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma szeszélyes és önfejű vagy az élet minden területén. Jobban tennéd, ha inkább józanul mérlegelnél – a munkában is. Párkapcsolati fronton vannak dolgok, amelyek nem tetszenek, de ez még nem ok arra, hogy egy alapvetően jól működő kapcsolatot felrúgj. Légy engedékenyebb, és meglátod, minden az elképzelésed szerint alakul. Ülj le és beszéljétek meg a kedveseddel, mi bánt.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A Vénusz és a Jupiter pozíciója most olyan helyzetet teremt, amely egy ennyire független egyéniség számára szinte elképzelhetetlen szituációval jár. Egyre többet foglalkoztat a házasság gondolata. Néhány hónapja már érzed, hogy lassan döntened kell. A kíváncsiságod egyre nagyobb. Érzelmileg kötődsz a partneredhez, és talán már elfogadod a kötöttséget is. Ha még nincs párod, egy baráti összejövetel kedvezően alakulhat ma.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagyon izgalmas nyári napnak nézel elébe. Spirituális gondolatok foglalkoztatnak, és egyre több jelzés mutatja, hogy akár pályamódosításra is szükség lehet. Mindenesetre ezekben a napokban sok új lehetőséggel kell számolnod. Mivel általában érzelmi alapon döntesz, érdemes egy fontos döntés előtt aludnod még egyet. A munkában pozitív előmenetel várható.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top