nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. június 21-27. – Szent Iván napja közeleg

A hétfői nyári napforduló és a csütörtöki Szent Iván napja hivatalossá teszi a nyár beköszöntét. Ez a két ünnep régen még egybeesett.

A keresztények átvették a pogány ünnepet, amit Szent Ivánról neveztek el. Mára a két dátum (június 21. és június 24.) ugyan eltávolodott egymástól a Föld forgástengelyének elmozdulása miatt, de ettől még ugyanúgy számontartjuk mindkét jeles napot.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Szent Iván nap (fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Hétfőn a Rákba lépő Nap a családod és az otthonod prioritását erősíti. Szerencsés vagy, ha van mindkettő. Adj hálát! A hét első 3 napján a víz dominancia esőt és/vagy könnyeket hozhat. Egyik sem baj. Fogadd el! Hiszen a természetben a víz a termékenység és az érzelmek szimbóluma. A csütörtök esti telihold kicsit összeborzolhatja az idillt. Szombaton kapsz emlékeztetőt. Nem katasztrófa, ha nincs folyamatos egyetértés a családon belül. Duzzogás helyett törekedj a béke és a vidámság helyreállítására!

BIKA – heti horoszkóp

Bolygód, a Vénusz csütörtökön hajnalban fájdalmas „támadást” szenved el a Plútótól. Ez a bolygó szembenállás rányomja a bélyegét az egész hetedre. Ettől érzékeny, sértődékeny és – legrosszabb esetben – paranoiás lehetsz. Olyan érzésed lehet, hogy mindenki téged kritizál, és mindenki beléd akar kötni. Még jó, hogy pénteken jön egy „feloldozó” fényszög, ami visszaadja az optimizmust. A hétvégi kánikula miatt a legtökéletesebb program a strandolás. Itt az ideje, hogy igazán élvezd a nyarat…

IKREK – heti horoszkóp

Ellentmondásos tendenciákat mutatnak az égi folyamatok. Ezek téged anyagilag érintenek érzékenyen. Hét elején jó híreket kapsz, ami lehet pl. fizetésemelés vagy bónusz. De sajnos csütörtökön, Szent Iván napján a telihold léket üthet a pénztárcádon. Vagyis ezen a napon nagyon meg kell gondolnod mindenféle kiadást. Ugyanerre figyelmeztet, sőt emlékeztet egy másik bolygó szembenállás szombaton. Jó hír, hogy vasárnap visszakapod azt a könnyedséget, ami alapvetően jellemez téged. Ez egy igazi happy end.

RÁK – heti horoszkóp

Azzal indul ez a szép júniusi hét, hogy hétfőn hajnalban a Nap belép a Rákba. Ez a nyári napforduló napja, és a te hónapod kezdete. Vagyis közeleg a születésnapod, ami valójában neked egy 1 éves ciklus lezáródása, és egy új 1 éves ciklus kezdete. Hét elején egy csodás bolygó háromszög áll össze az égen, ami neked csodás hír. Azonban a csütörtöki telihold megviselhet. Valaki megbánthat. Sajnos ez a kellemetlen konstelláció megismétlődik szombaton. Remélhetőleg vasárnapra mindennek nyoma sem lesz…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Szinte az egész heted arról szól, hogy tartsd a szádat. A hét elején ez még könnyen megy, de a csütörtöki telihold arra késztet, hogy eláruld, amit tudsz. Bírd ki, mert diszkrécióból vizsgázol! Saját magadat is véded, ha nem szólod el magad. Ugyanis a végén te kerülhetsz kínos helyzetbe. Mindez meglehetősen lefáraszt téged. Ezek után a hétvégén muszáj kipihenned az egész hetet, hogy a következő hetet feltöltve kezdhesd. Igazi kánikula lesz, amit kihasználhatsz, és kiélvezheted a nyár örömeit…

SZŰZ – heti horoszkóp

Bolygód, a Merkúr szerdán befejezi hátráló mozgását, és végre elindul előre. Ez kimondottan jó hatással lesz rád, és hoz új feladatokat a munkahelyeden. Ne morogj! Inkább örülj, hogy van munkád! Persze könnyű ezt mondani. Azonban a közérzeted is sokkal jobb lesz, ha örömmel mész dolgozni. Gondolj bele, hogy milyen sok időt töltesz munkával! Pénteken zseniális fényszög zseniális ötlettel ajándékoz meg téged. Vedd komolyan, mert megoldást mutat egy régóta húzódó kérdésre! Ettől vidámmá válik a hétvégéd.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Már nem bíztál benne, mégis javul az anyagi helyzeted. A hét elején számodra előnyös bolygó háromszög áll össze, ami váratlanul kedvező tendenciát indít el. De ne bízd el magad, mert a csütörtöki telihold megingathatja az önbizalmadat. Semmiképp se csússz bele abba a hibába, hogy elkezded mondogatni, hogy neked semmi sem jön össze! Várj kicsit, és letisztul a kép, kiderül az ég! Szombat délutántól mindent sokkal jobb megvilágításban fogsz látni. Majd vasárnap optimistán várod a jövő hetet.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Imádni fogod a hét elejét. Jogosan. Hiszen egy ragyogó bolygó háromszög a malmodra hajtja a vizet szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Élvezd ki, és lovagold meg a hullámokat! A csütörtöki telihold és a szombati bolygó szembenállás megnehezítheti a kommunikációt és a közlekedést. Semmit se erőltess, mert nem fog menni! Jobb, ha kivársz, mert kicsit később kedvezőbb konstellációk kedvezőbb végeredményt ígérnek. Hétvégén jusson időd a családodra! Nagyon várnak, és szeretnének látni.

NYILAS – heti horoszkóp

Bármilyen az aktuális pénzügyi helyzeted, tartalékolj! A csütörtöki telihold valamilyen veszteséget vagy bosszúságot szimbolizál. Előfordul, hogy valami elromlik, eltörik, elveszik, és mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. Mielőtt elhamarkodottan költenél, járj utána a lehetőségeknek! A dühtől nem lesz könnyű tisztán látni. Kérhetnél segítséget szakembertől. A hétvége kellemes meglepetést tartogat. Olyan meghívást fogsz kapni, amire egyáltalán nem számítottál. Zavarodat nehéz lesz leplezni…

BAK – heti horoszkóp

Június utolsó hete több kihívást és konfliktust is hozhat neked. Csütörtökön dupla, szombaton szimpla bolygó szembenállás garantálja a feszültséget. Mindezt már hét elejétől kezdve érzékelni fogod. Egyetlen dolgot tehetsz: semmit, de tényleg semmit ne vegyél személyes sértésnek! Ha ez sikerül, nem fog megviselni semmi, és nem fogsz elfáradni. A hőség sem tesz jót neked. Igyekezz többet inni, és folyamatosan szellőztetni! A szombati zűr elmúltával a vasárnap sokkal békésebb és pihentetőbb lesz.

Napi horoszkóp

Szeretetben (fotó: Pixabay)

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Remek híreket kapsz hét elején, amelyek remekül érintik a pénztárcádat. El kéne gondolkodnod, hogy itt lenne az ideje valami tartalékot képezni. Tegyél félre egy nagyobb, vagy rendszeresen kisebb összeget! Kereshetsz több alternatívát erre. Sőt kérhetsz tanácsot szakembertől. Örülj neki, hogy téged a csütörtöki telihold nem érint közvetlenül. Ám a vasárnapi bolygó szembenállás annál inkább. Úgy tűnik, hogy vasárnap hiperérzékeny leszel. Így nem csoda, ha valaki megbánt egy totál semleges kijelentéssel…

HALAK – heti horoszkóp

Fantasztikusan jó passzban leszel a hét első 3 napján. Egy fantasztikus bolygó háromszög olyan eseményeket és lehetőségeket szimbolizál, amik visszaadják a hitedet. Újból mersz bízni a jó sorsodban. A hét második felében több nehéz konstelláció lesz az égen. De ne engedd, hogy ezek elvegyék a kedvedet! Mindig voltak, vannak, lesznek nehézségek, amelyeket meg kell oldanod. Kérhetsz segítséget. Hétvégén pedig lazíts, és élvezd a nyarat! Tombol a kánikula. Itt az ideje strandolni, napozni, fagyizni, stb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top