nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 06. 21.: Sok feladatod lesz ma

Nem számítottál rá, hogy ma olyasmivel kell foglalkoznod, ami kicsit sincs ínyedre, ám most olyan feladatot kapsz a nyakadba a napi horoszkóp szerint, amely nem várhat holnapig, ma kell ugyanis elvégezned, ráadásul minél hamarabb.

Kos

Nagyon ragaszkodsz egy bizonyos projekt megvalósításához a munkahelyeden, annak ellenére, hogy a többiek már régen lemondtak róla, de te még mindig hajtod, magadra vállalva minden felelősséget. Ezen a ponton azonban a napi horoszkóp szerint érdemes elgondolkodnod, hisz egyáltalán nem biztos, hogy érdemes futnod a köröket, nincs ugyanis garantálva a siker. Most még nem késő belátnod, hogy nincs benne megfogható lehetőség, nyiss más kihívások felé, hisz nagyon úgy tűnik, nem a megfelelő ösvényen haladsz!

Napi horoszkóp

Sok a feladat… (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Visszautasítod egy közeli ismerősöd közeledését, aki – mint kiderül – gyengéd érzelmeket táplál irántad, most pedig nagyobb sebességre kapcsolt és rendkívül rámenősen nyomul. Igyekezz finom, ám annál határozottabb eszközökkel tudtára adni, hogy nem vagy vevő a kezdeményezésére, de barátság azért maradhat közöttetek. Foglalt a szíved, és ezt jelenleg senki nem tudja felülírni. Igyekezz olyan hangnemet használni, ami nem töri össze az általa táplált illúziókat, de világosan olvashat a sorok között!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A saját értékrended szerint teljesen elégedett vagy a jelenlegi életeddel, sokat dolgoztál a céljaidért, önmagad nem kímélve rengeteg időt, illetve energiát áldozva rájuk és most szeretnéd egy kicsit élvezni a sikert. Mindannak ellenére, hogy senkinek semmi köze hozzá, mégis akadnak majd olyanok, akik mindenáron megpróbálnak beleszólni abba, hogyan illene élni az életed. Neked azonban nem kell senkivel foglalkoznod, ezért a sikerért te dolgoztál meg, csak magadra figyelj.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szeretnéd a világnak megmutatni tudásodat és tehetségedet, ám attól tartva, ki és mit szól majd hozzá, nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz maradandót alkotni, mindig szürke kis egérként fogod élni az életed. Épp ezért most mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy megmutasd magad és learasd a babérokat, vagy arra, hogy álarcban bujkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a siker ízébe, hisz a másoktól kapott visszaigazolással fogsz tudni magadnak is bizonyítani.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit tesz, amivel szinte azonnal kivívja mindenki ellenszenvét. Te azonban megsajnálva őt, eleinte próbálod megvédeni, kéretlenül játszod a védőügyvéd szerepét, de rá kell jönnöd, valahol mélyen mégiscsak benned is ott motoszkál az az érzés, hogy olyasvalaki mellett teszed le a voksodat, aki a te értékrendedbe nem fér bele. Nem kell minden elvet feladva kiállnod mellette, hisz pontosan tudta, hogy mit követ el, s ezért nyilvánvalóan vállalnia kell a tettei következményét. Azért nem kell látványosan ellene fordulnod, maradj a háttérben.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma minden szempár rád szegeződik, olyan érvekkel kell ugyanis meggyőznöd több embert is, amelyek segítségével végül sikeresek lehettek abban, amin mindannyian dolgoztok. Inspirálóan hat rád a nagy érdeklődés, határozottan és magabiztosan tudod előadni magad, s annak eredményeként sikerül megnyerned a kollégáid támogatását, mindenki elismerően bólint és kötélnek áll majd. Együtt nagyon ütős csapatot alkothattok, s komoly kihívásoknak tudtok majd megfelelni! Hajrá!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma egy kiemelten fontos ügyért harcolsz, mindent képes vagy feláldozni azért, hogy elérd a célod, emiatt még azokat a tested által küldött jeleket sem vagy hajlandó tudomásul venni, amelyek már fizikai tüneteket jeleznek számodra. Most parancsolj megálljt magadnak, ha nem akarsz a kitűzött cél miatt az egészségedben bármifajta károsodást szenvedni, hidd el, semmi nem olyan fontos, hogy saját magad áldozd fel annak oltárán! Igyekezz olyan tempóban haladni, amely még biztonsággal tartható.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Egy kedves ismerősöd komoly dologban kér tőled segítséget. Mivel megvannak a megfelelő eszközeid arra, hogy elsimítsd a helyzetet, ne hezitálj, ragadd meg a kezét és vezesd el oda, ahol egyszer s mindenkorra pontot lehet tenni az ügy végére. Ez a bizonyos személy nagyon hálás lesz neked, hogy számíthatott rád, te pedig joggal lehetsz büszke magadra, hisz ismét sikerült bebizonyítanod, hogy mekkora szíved van és alkalomadtán mekkora önzetlenségről tudsz tanúbizonyságot tenni! Mindig maradj ilyen, ezért szeretnek ugyanis olyan sokan!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Az elmúlt időszakban egymás után értek a kudarcok, így már sokkal óvatosabb vagy olyan tekintetben, hogy csak úgy gondolkodás nélkül fejest ugorj akár a legmélyebb medencébe is. Nagyon bölcs dolog, ha óvatosabb vagy, ám ez meggátol abban is, hogy új élményekkel vagy tapasztalatokkal gazdagodj. Igyekezz megtalálni az arany középutat, mérlegelj, mielőtt új kalandokba vágnál, de ne foszd meg magad attól, hogy egy minőségi, színesebb életet élhess!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Két lépéssel a többiek előtt jársz, komoly erőfeszítéseket tettél ugyanis azért, hogy nyerj egy kis időt, amit csak magadra fordíthatsz. Olyan dolgokkal foglalkozz ma, amelyek kikapcsolnak és feltöltenek, hisz azért dolgoztál előre, hogy most addig pihenhess, amíg mások utol nem érnek. Ez az időpont elég arra, hogy rendezd a gondolataidat és elkészítsd a listát, amelynek alapján a következő, rád váró kihívást teljesíted majd. Nemhiába rendelkezel több tapasztalattal, pontosan tudod, hogyan kell taktikáznod ahhoz, hogy nyerő pozícióba kerülhess.

Napi horoszkóp

Dönts bölcsen! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Mindent nagyon pontosan elterveztél, a kiszámított útvonalon haladsz előre különösebb gond nélkül, ma viszont rá kell jönnöd, hogy valami nagyon nem stimmel. Nem úgy körvonalazódik ugyanis az eredmény, ahogy azt elvártad, hisz ha ennyire jól működik minden, akkor tökéletes terméket vársz a végén. Haladj centiméterről centiméterre és keresd meg azt a porszemet, amely megakasztotta a folyamatot és igyekezz korrigálni, amit lehet. Sokkal nyugodtabb leszel, ha sikerül kijavítani a hibát és zavartalanul haladhat minden a maga útján, a biztos siker felé!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy olyan személyben kell csalódnod, akiről korábban a legkevésbé sem hitted volna, hogy valaha kiábrándulást okozhat. Kissé átverve érzed emiatt magad, elkeseredettséged nem is igen tudod, illetve akarod titkolni. Próbáld a külvilág kizárásával végiggondolni, hol csúszhatott hiba a számításaidba, de ne ítélkezz elhamarkodottan, hisz amíg nem tudod a miérteket, addig lehetséges, hogy rosszul ítéled meg a helyzetet. Adj időt magadnak, hogy megnyugodj, hogy feldolgozd a kialakult szituációt és amennyiben szükségét érzed annak, hogy letisztázd az egészet, mielőtt továbblépnél, abban az esetben ülj le az illetővel és tedd fel neki a benned lévő kérdéseket.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top