nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. június 28. – július 4. – Ha nyugodt maradsz, minden sikerül

Az egész hetedre hatással lesz a csütörtöki Mars-Szaturnusz szembenállás a napi horoszkóp szerint, ami mindenkit kibillenthet az egyensúlyából és szokatlan indulatokat generálhat.

Ha jót akarsz magadnak, akkor minden körülmények között őrizd meg a higgadtságodat és a méltóságodat! Ha te nyugodt tudsz maradni, akkor jó eséllyel a többiek is…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Nyugalom (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Június utolsó napjaiban, a hét elején nem sok motivációd lesz. Nem csoda, ha mindent csigalassúsággal intézel. Semmiképp se sürgesd a folyamatokat és önmagadat se! Persze a bolygók szerint nem tanácsos mesterségesen magadra kényszeríteni a türelmet, mert utána felrobbansz. Erre a legnagyobb esély pont július 1-én van. Ugye, nem szeretnéd, hogy az új hónap indulatosan induljon? Vezesd le a feszültséget sporttal vagy bármilyen aktivitással! Hétvégén érdemes lenne átszámolnod, átgondolnod a pénzügyeidet…

BIKA – heti horoszkóp

Az idő és te is forró vagy. Őrületes indulatok tombolnak benned. Remélhetőleg ez a nyári zivatarhoz hasonlóan gyorsan elvonul. A csütörtöki Mars-Szaturnusz szembenállást már hétfőtől érzékelni fogod. Nemcsak türelmetlen, hanem intoleráns is leszel. Szinte mindenki bosszant. Ettől nem válsz valami népszerűvé. Többen szóvá fogják tenni, hogy megváltoztál. Pedig nem erről van szó. Csak arról, hogy most nagyon nehéz napokat élsz meg. A bolygók szerint a feszültség hétvégén sem tart pihenőnapot…

IKREK – heti horoszkóp

Június utolsó napjai több meglepetést is tartogatnak a munkahelyeden. A víz dominancia arra figyelmeztet, hogy a reakciódba ne keverj bele érzelmeket! A hét közepén, pont július elsején egy Mars-Szaturnusz szembenállás megnehezíti, hogy konszenzusra, összhangra juss. Okosabb lenne, ha nem ezen a napon akarnál tisztázni valamit valakivel. Napold el a beszélgetést! A hétvégéd akkor lesz csodás a Bika Hold szerint, ha teret engedsz a szépérzékednek. De ez ne járjon pénzszórással! Megfontoltan költekezz!

RÁK – heti horoszkóp

 

Imádni fogod a hét elejét. Simogatóan búcsúzik a június. Nem baj, ha az érzelmek annyira elöntenek, hogy elpityeredsz. Csak arra ügyelj, hogy ezt ne lássa az, aki szerint ettől gyengének tűnsz. Ugye, tudod, hogy kiről van szó? Július 1-től új helyzet áll fel a munkahelyeden. Kaphatsz új főnököt, új pozíciót vagy új feladatokat. Egyiknek sem fogsz örülni elsőre. Idővel változhat a véleményed. Mindezt a hétvégén ki kell pihenned. A természet a legjobb gyógymód mindenre. Menj ki a kertbe vagy az erdőbe!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Bár csak csütörtökön lesz a Mars-Szaturnusz szembenállás, de te már a hét legelejétől érzed nyomasztó, kilátástalan hatását. Ne add át magad a pesszimizmusnak és a depressziónak! Persze könnyű ezt mondani. Megcsinálni nagyon nehéz. Kényeztetned kell magad csupa olyasmivel, ami jól esik testednek, lelkednek. Közben az egészségedre is ügyelned kell. A kettőt összekapcsolhatod, ha sok nyers gyümölcsöt, zöldséget eszel, és csinálsz magadnak turmixot. Hétvégén engedd érvényesülni a gourmand részedet!

SZŰZ – heti horoszkóp

Azzal indul a heted, illetve azzal búcsúzik a június, hogy panaszkodó, szenvelgő embereket kell végighallgatnod. Ha feltartanak a munkádban, akkor fojtsd beléjük a szót úgy, hogy felajánlod, később folytassátok, de most elkésel! Tudod, hogy másképp nem fogsz megszabadulni. És csak nő benned a belső feszültség, ami romboló hatású rád nézve és a környezetedre egyaránt. A hétvége előtt felgyorsulsz, és minden esetleges lemaradást be tudsz hozni. Hétvégén kisimulnak az idegeid, és helyreáll a lelki békéd.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Az jó, ha foglalkoztat, az nem jó, ha aggaszt az egészséged. Figyelj hét elején arra, hogy ne az utóbbi, hanem az előbbi legyen! A víz dominancia hajlamosít arra, hogy túldimenzionáld ezt a témát. Szerencsére hét közepén eltereli valaki a figyelmedet. Ő egy impulzív személyiség: vagy vonz, vagy taszít. De semmiképp sem hagy hidegen. Hétvégén a bolygók szerint hajlamos lennél sokat költeni. Már elindul a nyári leértékelés, ami miatt úgy érzed, hogy olyasmit is meg kell venned, amire nincs szükséged.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Számodra kedvezően zárul a június: csupa lélekemelő esemény várható. Sőt valaki megható dolgot tesz vagy mond. Ne szégyelld, ha ettől elsírod magad! Ezek a könnyek kellemesek. A csütörtöki Mars-Szaturnusz szembenállás az egész hetedet megmérgezheti. Ezek a bolygók a karriered és a magánéleted között gerjesztenek ellentétet. Pedig te meg tudod találni az egyensúlyt, ami nem statikus, hanem dinamikus. Hétvégén a szerelemé a főszerep. Engedd, hogy valaki kényeztessen! Élvezd! Megérdemled.

NYILAS – heti horoszkóp

Tudod már, hogy mikor mész szabadságra? A hét eleje pont alkalmas lenne, mert semmi kedved dolgozni. Ha teheted, vegyél ki pár napot! Ha nem, akkor ne várj magadtól túl nagy hatékonyságot! Július 1-től sokkal jobb passzban leszel. Felpörögsz és visszanyered a lelkesedésedet is. De vigyázz, mert a Mars-Szaturnusz szembenállás csapdát állít a kommunikáció és a közlekedés terén is! Mindkét helyen kerüld a heveskedést! A hétvége a legjobb arra, hogy kipróbálj új ízeket, fűszereket, gasztronómiai fogásokat.

BAK – heti horoszkóp

Ez a hét anyagi csődbe dönthet, ha nem leszel észnél. Szerencsére te alapvetően megfontolt vagy. Azonban a csütörtöki Mars-Szaturnusz szembenállás nehéz helyzetbe hozhat. Rendkívül oda kell figyelned a kiadás-bevétel egyensúlyára. Közben be kell kalkulálnod valami váratlan költséget. Bármi elromolhat, elveszhet, vagy egyszerűen elhasználódhat. Ilyenkor jön jól a dugi pénz. Ugye, képeztél tartalékot ilyen helyzetekre? Ha még nem, akkor gyorsan kezdd el! Szerencsére a hétvégéd szerencsésebbnek látszik.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Ez az év már több kritikus kihívás elé állított. Eddig jól vetted az akadályokat, de nem dőlhetsz hátra. Továbbra is ébernek kell maradnod. Erre figyelmeztet a csütörtöki Mars-Szaturnusz szembenállás. Számíts provokáló, idegesítő, irritáló emberekre! Ők másodpercek alatt ki tudnak hozni a sodrodból. És akkor ők nyertek. Ne add meg nekik ezt a kielégülést! Térj ki a provokáció elől, és őrizd meg a méltóságodat! Július első hétvégéje sem lesz feszültségmentes. Bújj el a világ elől, és töltődj fel!

HALAK – heti horoszkóp

A hét eleje, június vége előnyös folyamatokat mutat neked. Élvezd, és tudd, hogy megérdemled, hogy végre szerencséd legyen! Lubickolj abban a szeretetben, ami körbevesz! A víz dominancia érzelmessé tehet. De ne bánd! Július 1-én lesz egy ronda bolygószembenállás, ami a munkádban jelez akadályokat. Ezt képes vagy leküzdeni. Csak egy picit jobban bízz önmagadban! Mit szólnál egy hétvégi kiruccanáshoz? Mehetsz piknikezni a természetbe. Vagy csinálhatsz egy szuper kerti grillpartit. Nem kell nagy felhajtás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top