nlc.hu
Horoszkóp

Stílusos csillagjegek

Ezeknek a csillagjegyeknek van a legjobb a stílusérzéke – csak tanulhatsz tőlük!

Mindegy, hogy teraszozni készültök, színházba vagy egyszerűen csak sétálni – ezek a csillagjegyek mindig tudják, mit vegyenek fel, és hogyan vonzzák magukra a tekinteteket.

Vannak, akiket pont annyira érdekel az öltözködés, hogy takarjon a ruha, amíg mások gondosan megválogatják, mit vegyenek fel – még a sarki kisboltba is. Most olyan 4 csillagjegy következik, akiknek hihetetlen jó stílusérzéke van.

Oroszlán

Az Oroszlán imádja a fényűzést, a pompát, és mindent, ami megfelel a kényes ízlésének. Az Oroszlán stílusát nem lehet figyelmen kívül hagyni: ha belép egy helyiségbe, biztosan észreveszed, és azt is, amit visel. Szereti a kifogástalan megjelenést, amire nem kevés pénzt is hajlandó áldozni. Egy Oroszlán nem fog replika táskákkal parádézni: vagy megveszi az eredetit, vagy választ egy kevésbé drága, de nagyon jó minőségű kiegészítőt.

Stílusos csillagjegyek

Mindig megtalálják a tökéletes szettet
(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérlegek azok, akik mindig képben vannak az aktuális divatirányzatokkal kapcsolatban. Persze, ez nem jelenti azt, hogy mindent feladva követik a trendeket! A saját stílusukhoz hűek, de ami megtetszik nekik, és illik a koncepcióba, biztosan viselni fogják. Mivel szeretik a versenyhelyzeteket, imádják, ha ők a legjobban öltözöttek. Mesterei annak, hogyan vegyítsék az új trendeket a kortalansággal, ők azok, akik nem csupán követik, hanem a saját környezetükben diktálják is a divatot.

Bika

A Bika számára nagyon fontos a minőség. Szereti a márkás dolgokat, és azt is igényli, hogy mások is észrevegyék: a stílusa drága. Még a melegítőkből is a legjobb minőséget választja, az sem baj (sőt!), ha rajta a márkajel is hirdeti: ez a szett sokba került. A mennyiséget soha nem áldozza fel a minőség oltárán, de a gardróbszekrénye így is zsúfolásig tele a stílusosabbnál stílusosabb ruhákkal.

Szűz

Ha megpillantasz egy Szűz csillagjegyű embert, egyből felismerheted: minden mindennel passzol. Nagyon jól meg tudja válogatni a kiegészítőit is: egy Szüzet biztosan nem fogsz látni nyaklánc, fülbevaló vagy bokalánc nélkül. Persze, csakis olyannal, ami illik az aznapi ruhájához. Nemcsak a nők, hanem a férfiak is figyelnek a részletekre, és törekszenek a harmóniára.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top