nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp júliusra

Mit jelez a havi horoszkóp 2021. júliusra?

A Vénusz és a Mars szorosan együttállnak, amiből arra következtethetünk a havi horoszkóp szerint, hogy kreatívabbak lehetünk, élvezhetjük az életet, és sokunkat eltalálhat Ámor nyila.

Kos – júliusi horoszkóp

A megérzéseid tökéletesen működnek, ezért hallgatnod kellene arra, amit az ösztöneid súgnak a havi horoszkóp tanácsa szerint. Ennek hatására akár nehéz helyzetet kerülhetsz el, vagy éppen olyan sikert érhetsz el, amelyre talán nem számítottál. Ha szerelemről van szó, akkor olyan váratlan szituáció jöhet létre, hogy akár elválhatnak az útjaitok. Ha szülő vagy, gyermeked viselkedése miatt válhatsz feszültté. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Havi horoszkóp

Nyááár (Fotó: Pixabay)

Bika – júliusi horoszkóp

Történjen bármi, meg kell acéloznod az idegeidet, mert csak így lehetsz nyugodt, és kerülheted el a nagyobb bajokat. Minden valószínűség szerint azonkívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, mást nem tehetsz. Kedvez az idő pénzzel kapcsolatos megbeszélésnek, mert az életnek ezen a területén jól tudod képviselni a saját érdekeidet. A párkapcsolatokban a társad idegesebb. De még az is lehet, hogy felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege.

Ikrek – júliusi horoszkóp

Az lenne a legjobb, ha ebben a hónapban minden idegszáladdal a pénzre koncentrálnál, mert a sors az életnek ezen a területén sikeressé tehet. Olyan váratlan hír juthat el a füledbe vagy olyan találkozásra kerülhet sor, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha kommunikációról van szó, sajnos nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy előbb beszélsz és csak azután gondolkodsz, amivel saját magad alatt vághatod a fát.

Rák – júliusi horoszkóp

Pénzügyek terén meggondoltnak kellene lenned, mert olyan kiadásra kerülhet sor, amelyre nem számítottál, és amely kis odafigyeléssel elkerülhető lenne. A párkapcsolatokban a szenvedély lángja magasra csaphat, és a társad miatt elvarázsoltnak érezheted magad. Rábeszélő képességed kiváló, amelynek nagy hasznát veheted a jövőd alakításában. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Egy kapcsolatnak vége szakadhat.

Oroszlán – júliusi horoszkóp

Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel leginkább a szex lesz a fontos, az élet más területén nem nagyon érthetitek meg egymást. Olyan váratlan helyzet is létrejöhet, amely miatt el kell gondolkodnod a jövődön, mert nem biztos, hogy minden úgy folytatódhat, ahogyan eddig. A régebbi párkapcsolatokban a társad kötheti az ebet a karóhoz, ami átmenetileg nehézzé teheti a viszonyotokat.

Szűz – júliusi horoszkóp

Ha van titkod, nagyon vigyázz rá, mert ha kiderül, óriási botrány várható. Megeshet, hogy olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelyre nem számítottál, és amely miatt minden hajad szála az égnek állhat. Kapcsolatnak nagy hasznát veheted, és olyan valakire is hatást gyakorolhatsz, aki miatt akár előnyt is élvezhetsz. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel fontos, hogy elnéző legyél, és inkább te alkalmazkodj hozzá.

Mérleg – júliusi horoszkóp

Kapcsolat alakulása miatt csalódottnak érezheted magad. De az is lehet, hogy olyan valaki iránt érezhetsz másként, mint eddig, akivel már egy ideje kapcsolatban állhatsz. Előfordulhat, ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak lehet elege a kialakult helyzetből, és talán búcsút is inthettek egymásnak. A feletteseddel tökéletes lehet a kommunikáció, ha most kívánsz állást változtatni, lépj a tettek mezejére, mert jó lehetőség adódhat.

Skorpió – júliusi horoszkóp

A munkahelyeden alakulhat ki nehéz helyzet, megeshet, hogy nem érthetsz egyet a feletteseddel, de az alkalmazkodáson kívül mást nem tehetsz vele szemben. Ha ingatlannal kapcsolatos ügybe bocsátkozol, vagy mesteremberre lenne szükséged, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert a kiborító helyzetek egymást érhetik. A párkapcsolatokban a társaddal jól tudsz kommunikálni, mindent megbeszélhettek, amit fontosnak találsz.

Havi horoszkóp

Párban (Fotó: Pixabay)

Nyilas – júliusi horoszkóp

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Ha most utazol, akkor jóval több pénzt, jól felszerelt gyógyszeres dobozt, valamint különböző okmányokat vigyél magaddal. Pénzügyek terén nem lesz okod panaszra, mert jöhet a pénz, és olyasmire mehet el, amelyet fontosnak tartasz. Kolléga viszont az agyadra mehet, vagy olyan váratlan helyzet jöhet létre, amelyet nem, vagy csak nehezen tudsz kezelni.

Bak – júliusi horoszkóp

Ha politizálsz, a helyzet magaslatán állhatsz, és olyan helyzetbe kerülhetsz, amely elégedetté tehet. Amihez a nevedet adod, abban roppant sikeres lehetsz. Most érdemes nagyobb vásárlást és ügyeket bonyolítani. A házasságokban, régi együttélésekben talán azért alakulhatnak jól a dolgok, mert a társad alkalmazkodóbb, nyitottabb, és mindent meg tudsz beszélni vele. Belebonyolódhatsz egy olyan dologba, amit titokban kellene tartani…

Vízöntő – júliusi horoszkóp

Megeshet, hogy a magánéletedben, a családi életedben alakulhat ki olyan helyzet, amelyre talán nem tudsz hatást gyakorolni. Előfordulhat, hogy a békebíró szerepét is magadra veheted, de nem érheted el azt, amit szeretnél. Pénzügyeid jól alakulhatnak, kollégával nagyon jól kijöhetsz, és olyan munkát végezhetsz, amely elégedetté tehet. Ha egy mód van rá, ne politizálj, mert olyan helyzetbe kerülhetsz, amiben nagyon nem szeretnél lenni.

Halak – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a gondolataid olyan személy körül foroghatnak, aki iránt gyengéden érzel. Megeshet, hogy olyan szituáció jöhet létre, amely miatt hirtelen azt veheted észre, hogy a féltékenység, az irigység kerített hatalmába, ami egyébként nem jellemző rád. Ha szülő vagy, gyermekeddel olyan dolgokat is megbeszélhetsz, amelyet eddig nem. A munkában, megélhetésben sikeres lehetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top