nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 03. – Feltehetően túl sokat vállalsz

Fontosak lesznek a barátaid a napi horoszkóp szerint, akiknek néha erődön felül is segítesz.

Kos

Úgy érzed, valamilyen oknál fogva beleragadtál egy szituációba és sehogyan sem tudsz előrelépni. Így azonban a hasznos tennivaló helyett egy helyben toporogsz, tanácstalanul a napi horoszkóp szerint. Épp ezért ahelyett, hogy tovább vesztegetnéd az időd, ülj le és gondold végig, mit kellene másként csinálnod, hogyan változtass a taktikán ahhoz, hogy kikerülj ebből a helyzetből. Hisz neked is az a célod, hogy mihamarabb előre tudj lépni a siker érdekében! Menj ki a természetbe, a friss levegő is segíthet, hogy kitisztuljon az elméd és megtaláld önmagad.

Napi horoszkóp

Fel a fejjel! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nem olyan rég csalódtál valakiben, aki közel állt hozzád, ezáltal kissé bizalmatlanná váltál mindenkivel szemben. Próbáld elengedni a rossz gondolatokat, mert így egy idő után azt fogod észrevenni, hogy kikoptak az emberek a környezetedből. Ne hidd, hogy mindenki rosszat akar neked okozni, járj nyitott szemmel és rá fogsz jönni, hogy nem mindenki játszik az ellenfél csapatában! Ha nem elvakultan tekintesz egyes emberekre, meg fogod látni, ki az, aki a te mezedet viseli és ki az, aki a kapudra akarja rúgni a labdát. Merd elhinni, hogy vannak őszinte barátaid is!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Olyasmibe szeretnéd vágni a fejszéd, ami teljesen ismeretlen számodra, így az is kétséges, hogy tudsz-e belőle vajon hasznot húzni. Mielőtt túl közel sodorna az ár a vízeséshez, ahonnan már nincs visszaút, mindenképp avass be valakit a környezetedből, vázold fel neki részletesen a terveid, mert az is lehet, hogy még tökéletesítésre szorulnak. Ha nyitott vagy az új ötletekre, együtt még ütősebbek lesztek! Érdemes végiggondolnod, adsz-e egy esélyt a közös munkának!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Pároddal minden képzeletet felülmúlóan harmonikus a kapcsolatod. Köszönhető ez nagyrészt annak, hogy rózsaszín szemüveget viselsz. Kialakítottál róla egy ideát, és ebből nem engedsz. Szombaton egy közös utazást is terveztek, ami mindkettőtöknek jót fog tenni a sok munka után. Valamennyi égitest úgy kapcsolódik egymáshoz, hogy abból a legjobbat tudd kihozni. Számos területen nyílnak új utak előtted. Szerencsésen alakítod kapcsolataidat. Minden új ismerős hoz valami pozitívumot.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Foggal-körömmel harcolsz egy bizonyos ügyért, nem akad azonban társad, aki lelkesítene, vagy azonos céllal menne előre. Mivel így sokkal fárasztóbb az utad, így azon gondolkodsz, hogy feladod inkább az egészet és új utakat keresel. Mielőtt azonban végleg hátat fordítanál, győződj meg róla, hogy ebből többet tényleg nem lehet kihozni. Ha ugyanis idő előtt hagysz ott csapot-papot, nagyon bánni fogod a későbbiek során. Adj időt magadnak!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szombaton készen állsz arra, hogy töltésre csatlakoztasd magad a kertben, egy izgalmas könyv és egy pohár bor társaságában, amikor váratlan lehetőséget kínál egy megbízható ismerősöd. Noha teljesen felborítja a napi programod és a pihenésed, most érdemes végiggondolnod, mennyi hasznot húzhatsz ebből a vissza nem térő lehetőségből, érdemes-e egyetlen lépést is tenned. Mérlegelj és amennyiben nyerhetsz rajta, ragadd meg és élj vele. Ha úgy találod, hogy nincs értelme, abban az esetben nyugodtan foglalj helyet és fogyaszd el a kitöltött bort!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Egyik barátod veszélyes kalandra készül, te pedig mindenáron meg szeretnéd akadályozni, mielőtt nagyot esne. Ő azonban igen hevesen reagál, amikor utat kívánsz mutatni neki. Ne legyen emiatt a továbbiakban lelkiismeret-furdalásod, hisz mindent megtettél, ha nem hallgat rád, az az ő dolga. Ha bajba kerül, biztosan meg fogja tudni oldani, ha pedig nem, úgyis keresni fog. Amennyiben így történik, ne zárkózz el előle, biztosítsd róla, hogy a háttérbe vonulva figyeled, hátha úgy hozza az Élet, hogy elő kell lépned és felsegítened. Ilyen ugyanis egy jó barát!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A mai nap kellemes meglepetéseket tartogat számodra, hisz csupa olyan esemény határozza meg a napod, amire nem számítottál, mégis nagyon pozitívan érint. Éld meg minden pillanatát, mert mostanában nem nagyon adódott olyan alkalom, amikor a benned lévő feszültséget oldva át tudtad adni magad az élvezeteknek! Rögtön másképp látod a világot és a szombaton szerzett benyomások elkísérnek a hét első felében is!

Heti horoszkóp

Fókuszálj! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egy általad megkezdett folyamat nem a várakozásaidnak megfelelően alakul, ez nagyon elkeserít, nem hiszel már a folytatásban sem. Nem érdemes azonban az első pillanatban berezelni és meghátrálni, mert nem biztos, hogy nem tudsz sikereket elérni. Ez az út most nehezebb, de ha hiszel magadban és van akaraterőd is, minden menni fog. Ha elesel, állj fel, koronát igazíts és menj tovább!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szombat lévén semmi olyan dolgod nincs, amely kötelezően elvégzendő lenne. Ez tehát a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy kicsit a gondolataidba mélyedve rendezd az érzéseid és a jövő heti terveid. Igyekezz rendszerezni azokat a feladatokat, amelyek már biztosan a naptáradba vannak rögzítve, tudd, mi és hogyan következik egymás után, prioritási sorrendben. A hétvégén kapcsolódj ki, gyűjts energiát és inspirálódj, mert elég sok kihívásnak nézel elébe!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Bizonytalanul, óvatosan lépkedsz előre az úton, folyamatosan attól tartva, mikor esel hasra. Így azonban elfelejted élvezni a téged ért impulzusokból adódó élményeket és mire felocsúdsz, már rég hátrahagytad őket. Próbálj meg a folytonos félelem helyett másra koncentrálni és kezd el élvezni az Életed, mert mire elkezdenéd élni, arra leszel figyelmes, hogy megfásultál és elhaladt melletted minden, amiből táplálkozhatsz. Vetkőzd le a görcsöt, lazíts, és felszegett fejjel menetelj a célod felé! Meglátod, sokkal jobb lesz!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem nagyon találod a helyed abban a szituációban, amelyben éppen mászol előre. Bár minden erőfeszítéseddel arra koncentrálsz, hogy élvezd és magabiztos legyél, egyszerűen nem megy. Amennyiben valóban mindent bevetettél és ennek ellenére teherként nehezedik rád, most mondj nemet és add vissza a lehetőséget, mielőtt mélyebbre merülsz benne és sokkal nehezebb lesz kihátrálni. Így megnyugodhatsz, nem lesz lelkiismeret-furdalásod és nem kell hajlott háttal bujkálnod, hanem nyugodtan kihúzhatod magad és elindulhatsz más irányba!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top