nlc.hu
Horoszkóp

7 dolog, amit el kell engedned

Ezt kell tenned, ha valóban változásra vágysz

Szeretnél változtatni, boldogabb lenni? Akkor nem pénzre, vagy új dolgokra van szükséged: inkább elengedésre!

Rossz szokásaid, negatív gondolataid sokkal nagyobb hatással vannak rád, mint ahogy gondolnád. A ragaszkodás megkeseríti az életet. Kezdd el a változást ezzel a listával, és meglátod, hamarosan milyen új tapasztalataid lesznek.
„Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy továbbadni azokat, akkor azok birtokolnak téged.” (Buddha)

rét szabadság

Fotó: Unsplash

1. Ragaszkodás

Végezz nagytakarítást az életedben! Egyszerűsítsd le a környezeted: ajándékozz el minden tárgyat, ami már nem kell. Szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól. Alakítsd át a pénzhez való kapcsolatodat: nem attól leszel több, hogy több van belőle.

2. Bűntudat

A bűntudat csak gátol, hogy tovább lépj, hogy cselekedj. Amíg helye van az életedbe, nem tudsz beengedni pozitív gondolatokat, energiákat. Engedd el. Kérj bocsánatot, ha nincs kitől, írd le, és égesd el.

3. Önkritika

Ne ostorozd magad. Nincs tökéletesség, azaz minden úgy tökéletes, ahogy van. Ne a hibákat keresd, és azokon rágódj. Fejlődj, ha tudod, van hova. A szépség önmagadban rejlik, keresd meg.

4. Harag

Az egyik legnagyobb ellenséged. Ha megbánt valaki, az nem téged minősít! Ő továbbmegy, te ott maradsz az érzéseiddel. Tanulj meg megbocsátani annak, aki magára haragít. Küldj neki szeretetet, meglátod, teljesen már érzés lesz utána.

5. Halogatás

Vagy csináld meg, amit szeretnél, vagy engedd el! Ha halogatsz, az önáltatás. Legyél őszinte magadhoz, ismerd fel a határaidat. Amit tudsz, tegyél meg, a többin agyalni energiapazarlás.

6. Múlt 

A jelennel foglalkozz. Tanulni lehet a múlt hibáiból, de rágódni rajtuk felesleges, nem vezet sehova. Engedd el! „Csak két nap van az évben, mikor semmit sem tehetsz. Az egyik a tegnap, a másik a holnap. Tehát csak a ma a megfelelő nap arra, hogy szeress, hogy higgy és elsősorban, hogy élj!” (Tendzin Gjaco, a Dalai Láma)

7. Minden, ami árt

Meg kell tanulnod, mi árt neked. Ha a munkád boldogtalanná tesz, ha túl sok gond van a lakhelyeddel, ha a környezetedben van bármi, ami rossz hatással van rád: változtass! Szabadulj meg mindentől, és engedd be az életedbe a jót.

(via gostica)

Ezt olvastad már?

Engedd útjára a sírást!

Ez is érdekelhet vidám nő nézi magát a tükörben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top