nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. július 5–11. – Jól jönne egy kis felfrissülés…

Fülledt hét elé nézel a heti horoszkóp szerint. Egyrészről az időjárás miatt, másrészről az indulatok miatt.

Nem csökken a forróság. Egy-egy frissítő zápor hozhat átmeneti enyhülést. Kapcsolataidban is jót tenne egy kis felfrissülés. Ha sikerül nézőpontot váltanod, vagy sikerül kimozdulnod a korábbiból, akkor könnyebb lesz minden…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Frissítő (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Hétfőn még megpróbálhatsz közös nevezőre jutni azokkal az emberekkel, akikkel szeretnél. De kedden nem sok esélyed van ilyesmire dupla nehéz fényszögek szerint. Se másokat, se magadat ne okold! Koncentrálj egyéb feladataidra! A hét második felében okosan kell gazdálkodnod a pénzzel. Ne költs olyasmire, ami nem kötelező! A szombati újhold megújító hatását már péntektől érzed. Nagyszerű, ha vannak új céljaid. Ha még nincsenek, akkor keress! Vasárnap energikusnak és legyőzhetetlennek fogod érezni magad.

BIKA – heti horoszkóp

Végre jól indul a heted. Használd ki a hétfőt, mert ezen a héten a hétfő látszik a legeredményesebb napnak! Utána mindennap más és más életterületen kell gyorsan megoldást találnod. Kedden pénzügyekben, szerdán munkában, csütörtökön családon belül. Pénteken kicsit fellélegezhetsz, és érdemes lenne nyitnod, mert sok új infó jön, ami segítséget jelent. Ezzel párhuzamosan teret kéne engedned az érzéseidnek. Nem előnyös, ha sziklaszilárdnak mutatod magad, mert ilyenkor belülről rombol az ideg…

IKREK – heti horoszkóp

Egész heted legkritikusabb napja a kedd lesz. Ekkor dupla feszültséget generáló fényszög sértődésre szolgáltat kitűnő ürügyet. Kérdés, hogy mit érsz el a sértődéssel? Tévedsz, ha azt hiszed, hogy sarokba szoríthatod a másikat. Ilyen győzelem inkább szánalmas, mint dicső. Minél előbb belátod, annál jobban jársz. A hét második felére a szombati újhold lesz nagy hatással. Segítségével újíthatsz, és akár új pénzforrást is találhatsz. Mielőtt beleugranál, járd körbe alaposan, hogy tudd, mire számíts!

RÁK – heti horoszkóp

El kell viselned a forróságot. Ez most nem választás kérdése. Morgás helyett hűtsd magad jeges teával, lábfürdővel, vizes törölközővel. Utóbbi kettővel legyél nagyon óvatos! Nehogy megfázz! Ezt a hetet forró hangulat jellemzi, ami indulatokat is jelent. Különösen kedden és csütörtökön. Okosan teszed, ha kimaradsz a vitákból. Fontosabb, hogy a szombati újholdra fókuszálj. Ez számodra az év legnagyszerűbb újholdja. Ki ne hagyd! Gyújts halványzöld gyertyát, és kívánj, tervezz, tűzz ki új célokat!

Heti holdhoroszkóp

Gyújts zöld gyertyát! (Fotó: Pixabay)

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Ezen a héten csupán két rázós napod lesz: a szerda és a csütörtök. Mindkét napon legyél elnéző a környezetedben lévő emberekkel! Ne gondold, hogy téged akarnak bántani! Tudd, hogy most hiperérzékenyen reagálsz minden szóra, gesztusra! A szombati újhold megmozgatja a fantáziádat. Elmerengsz azon, hogy vajon mit lehetne átszervezni. Millió ötleted van, de nem biztos, hogy lesz kedved belevágni. Nem kell semmit erőltetned. Vasárnap az Oroszlán Hold szerint jobb passzban leszel, és megjön a kedved…

SZŰZ – heti horoszkóp

Ki kéne maradnod abból a konfliktusból, amit a keddi dupla feszült fényszög szimbolizál. A bolygók szerint téged nem érint ez. Vagyis csupán annyi a dolgod, hogy ne vonódj bele mások vitájába. A hét második felében egyre jobban foglalkoztat az újítás. Kezded unni a régi, jól bevált dolgokat, és szeretnél változtatni. Ez a szombati újhold előszele. Remek esélyt kapsz arra, hogy bármilyen téren és értelemben megújulj. Pénteken és szombaton még szerényen, vasárnap már merészebben gondolkozol erről…

MÉRLEG – heti horoszkóp

A hétvégére át fogod értékelni az jövődet. Egész héten agyalsz, tervezgetsz. Hol kedvezőbbnek, hol kedvezőtlenebbnek látod. Ez a hullámzás hozzásegít téged ahhoz, hogy letisztuljon, mire van kapacitásod, energiád és/vagy időd. Engedd meg, hogy hullámozzon a véleményed! Ez most természetes. A hét második felében optimistábban látod a jelent és a jövőt is. Majd a szombati újhold elhozza a megújulás lehetőségét. Ezzel párhuzamosan nemcsak az időjárás lesz tikkasztó. Maradj türelmes mindenkivel!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Összebújás (Fotó: Pixabay)

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Mikor mész szabadságra? Ha ezen a héten, akkor jól jársz, mert megúszol olyan feszültségeket, amelyek nem vonulnak el békésen. Hasonlatos lesz ez a nyári zivatarhoz. Tudod, mi a különbség a zápor és a zivatar között? A zápor nagy mennyiségű eső kísérő jelenségek nélkül. A zivatar dörgéssel, villámlással, erős széllel jár együtt. Utóbbira kell számítanod a meteorológia szerint, és az asztrológia szerint is. Azért, mert indulatokkal terhelt konfliktusok pattanhatnak ki bármikor bárhol bárkivel.

NYILAS – heti horoszkóp

Nem bújhatsz el a hőség elől. Észrevetted, hogy mindenki egyre ingerültebb a tartós kánikula miatt? Kedden dupla fényszög (Hold-Jupiter, Merkúr-Neptunusz) olyan vitát jelez, ami nem rólad, nem neked szól. Vagyis ki kéne maradnod. Ez csak akkor sikerülhet, ha megőrzöd a higgadtságodat. A hét második felében szívesen shoppingolnál, de okosabb, ha visszafogod magad. Messze van még a következő fizetés. Hétvégén a szombati újhold elgondolkodtat: vajon mit kéne újítanod? Ne siess! Az idő neked dolgozik.

BAK – heti horoszkóp

A hétfő a te napod lesz. Minden békésnek és nyugodtnak tűnik. Majdnem gyanúsan nyugodt. Ez a vihar előtti csend? Szerencsére nem érintenek téged azok a konfliktusok, amelyeket a bolygók szimbolizálnak. Ám a közeledben lesznek jó páran, akik totál kiborulnak. Velük legyél elnéző, és ne ítélkezz! Örülj neki, hogy nem az ő cipőjükben jársz! Péntektől a figyelmed a szerelem felé fordul. Érzed, hogy szükséged van gyengédségre, ölelésre, intimitásra. Szombaton az újhold választ ad minden vágyadra…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Túl vagy a nehezén. Ami ezen a héten vár rád, már csak emlékeztető. Kérdés, hogy az elmúlt hetekben felismerted-e, hogy milyen fontos a rugalmasság. A hét közepén elemedben leszel. Megtalálod a közös hangot bárhol, bárkivel, bármikor, bármiben. Ez a te erősséged: a nyitottság. Most gyakorolhatod és élvezheted az előnyeit. A szombati újhold szerint az egészséged megőrzése érdekében új koncepcióval találkozhatsz. Szükséged lesz a nyitottságra, hogy észrevedd, milyen nagyszerű módszerek segítenek…

HALAK – heti horoszkóp

Furcsa módon kedden több embertől is jön kritika. Ez kifejezetten kellemetlenül érint téged. El sem gondolkodsz azon, hogy igazuk van-e, rögtön megbántódsz. Jó lenne, ha nem mutatnád ki ezt. Később lesz időd átértékelni, és bölcsebben reagálni. A hét második felében kreativitásod derűs hangulatba hoz. Olyan ötletek pattannak ki a fejedből, amelyek felvillanyoznak. Jegyezd meg az ötleteidet, mert mind jól jön később! A szombati újhold új szintre emeli a derűlátás fogalmát. Vedd észre, és élvezd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top