nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 07. – Akaraterődben nincs hiány

Elmarad mellőled a türelmetlenség a napi horoszkóp szerint. Helyét vonzerő, incselkedés és hatalmas akaraterő veszi át.

Kos

Nem tagadod meg az alapvető ismérveidet a napi horoszkóp szerint: az év egyik legszebb napján is szenvedélyesen közelítesz mindenhez és mindenkihez. Néhány napig azonban légy türelemmel, mivel két nagyon gyors égitest is elhamarkodott tettekre sarkallhat, ráadásul meggondolatlan kijelentésekben sem lesz hiány, ha nem vigyázol. Érzelmi intenzitásod növekszik. Hivatásodban a gyakorlatiasság és a határozottan kijelölt célok vezetnek.

Napi horoszkóp

Fotó: Pixabay

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Még mindig újdonságként hat rád a születési jegyedbe érkező Uránusz, ilyen tapasztalatod még nem volt. Sokkal intenzívebbnek érzed az életedet, mint korábban. Egyelőre úgy gondolod, hogy mindez csak egy átmeneti hullám, azonban lassan ráérzel az újfajta élet ízére. Bátrabban és határozottabban, önállóbban cselekedj! Meglátod, jó eredmények születnek.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A hatékony és energikus Mars épp a születési jegyedben halad. A fizikai cselekvés igénye megnő, de kellenek az intellektuális kihívások is. A legjobban akkor kamatoztathatod képességeidet, ha intenzív társasági életet élsz. Használd ki az előnyös tulajdonságaidat, melyekkel egyre több új ismerőst szerezhetsz és talán megtalálod életed szerelmét is, amennyiben persze szingli vagy. Ha párkapcsolatban élsz, boldog időszak következik.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Mindennek nyoma marad, amit teszel. Ebből következik, hogy csak olyasmivel érdemes foglalkoznod, amivel másoknak, de most elsősorban magadnak teszel jót. Könnyen lehet, hogy a munkahelyeden ma egy kényes pletykálkodásba kívánnak bevonni, de te ne engedj. Határozottan képviseld azokat a gondolatokat, melyek a fejedben megfogalmazódtak. Fantáziád szárnyal, fordítsd ezt a magad hasznára.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Úgy érzed, hogy a családtagjaid provokálnak. Szerencsére ez csak a szerdai nap elejére jellemző. Elégedetlenkedés helyett vedd elő a nyájas oldaladat, szeretettel és türelemmel bárkit képes vagy megnyugtatni. Kreativitásodnak nagy hasznát veszed, ha új munkahelyi feladatot kapsz. Olyan helyzet is előállhat, amikor vezető pozíciót ajánlanak számodra. Ebben az esetben alaposan vizsgáld meg a lehetőséget.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Számodra kedvező lehetőségeket tartogat a mai nap, de csak akkor, ha hiszel magadban. Lépj a tettek mezejére. Tele vagy álmokkal és vágyakkal, ellenben a megvalósításban is szerepet kell vállalnod. Ha odateszed magad, akkor ma semmi és senki sem állhat az utadba. Vágyaidat csak te viheted véghez, ne másoktól várd a megoldást. Egyszerűen csak előre haladj, ne nézz vissza és csak érezd jól magad.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Komoly kiadásaid lehetnek ma. Elképzelhető, hogy otthonodban felújításra vállalkozol. Amint elindul a munka, egyre jobban beleveted magad, újabb és újabb ötletek sodornak el. Nem baj, ha mélyebben kell a pénztárcádba nyúlnod, mert nagyon elégedett leszel a végeredménnyel. Az élet egyéb területein inkább a lassú haladás jellemez. Ne sürgess semmit! Ami rád van kiszabva, az úgyis megtörténik.

Napi horoszkóp

Szerencse vár (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Érzelmileg, anyagilag, eredményekben és sikerekben is sok jót ígér a szerda. Energikusan, hatékonyan, néha kissé türelmetlenül állsz helyt most a legkülönfélébb területeken. Figyelj arra, hogy minden feladatot fejezz is be. Örömet okoz minden újdonság, de semmit ne hagyj abba a cél előtt. Délután nem ártana kicsit meditálnod és pihenned, mert még csak a hét közepén jársz és kezd elfogyni az energiád.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Néhány problémát magad mögé utasíthatsz. Elsősorban anyagi ügyeidet lenne érdemes górcső alá venni. Sokkal céltudatosabban és megfontoltabban kellene kezelned a költségeidet. Próbáld ki, milyen az, ha az előtted álló időszakra tervezel és nem csak a következő napra koncentrálsz. Család és szerelem összeegyeztethető. Sokszor hangzik el, hogy a hosszú együttlét elhalványítja az érzelmeket. Te most megtapasztalhatod ennek az ellenkezőjét.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Erőteljes érzelmek jellemeznek ebben az időszakban. Mindenre sokkal érzékenyebben reagálsz, mint azt megszoktad. Most ki is mutatod az érzéseidet. Érdekes, új oldaladat fedezheted fel. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz egyre közelebb kerül a gyökeres változásokat indító Plútóhoz. Számodra a teljes megújulás lehet a jutalom. Nem megy minden egyik napról a másikra, de már látszik a fény az alagút végén.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Érdemes kihasználni, hogy ma erősen megnövekszik a képzelőerőd. Sok energiát fektetsz a hivatásodba. Változás, esetenként előrelépés is várható. Anyagi gondjaid, ha voltak, most megoldódnak. Családoddal, pároddal jó és nyugodt a kapcsolatod. Önálló törekvéseid mellett vedd figyelembe mások érdekeit is. Az arany középút most is hasznos lehet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma bátran kezdj bele valamilyen tanulmányba. Nemcsak okosabb és tájékozottabb leszel, hanem új emberekkel is megismerkedhetsz. Munkádban olyan helyzet áll elő, amikor nem kell megfeszített erővel dolgoznod. A felszabadult időt fordítsd a magad hasznára. Nyitott és befogadó leszel. A barátságok most letisztulnak: lesznek, akik maradnak és lesznek, akiket újakra cserélsz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top