nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. július 10-11. – Romantikus, újholdas hétvége

Az újholdas hétvége romantikus és érzelgős lesz a szerelmi horoszkóp szerint. Ugye, nem szégyellitek az érzéseiteket egymás előtt. Meztelennek lenni csak a feltétel nélküli elfogadás jelenlétében lehet. Most kiderül, hogy álltok ezzel…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kézenfogva (fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombati újhold segít, hogy újra definiáld a család fogalmát. Ennek a kedvesed nagyon fog örülni, mert reménykedik, hogy előbbre kerül a fontossági listádon ő és a magánéletetek. Ettől közelebb kerültök egymáshoz…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sodródhatsz az árral, de a párodnak tuti, hogy konkrét tervei vannak. Ha sorolni kezdi, akkor benned nőhet a feszültség. Muszáj őszintének lenned vele. Máskülönben észre sem veszed, hogy miért kötsz bele mindenbe, amit tesz vagy mond.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szerelmed imádja a hangodat. Tudsz róla? Kifejezetten izgatóan hat rá. De nem csak emiatt jó, ha kimondod, mit érzel, mit akarsz, mi foglalkoztat. Utána engedd, hogy ő is megossza veled a gondolatait, aggodalmait!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az egész év legnagyobb horderejű újholdja számodra a szombati. Ez a legnagyszerűbb, ha készen állsz az újításra. A párod szívesen együttműködik veled: bátorít, segít kitalálni a részleteket, erőforrásokat keres neked, stb.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Újhold ide vagy oda, Te vasárnap leszel elemedben. Az még jobb hír, hogy vasárnap nem lesz fényszög az égen, ami azt jelenti, hogy szabad kezet kapsz: azt hozol ki ebből a napból, amit akarsz. Te vagy a rendező. Élvezd ki!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A barátaitok új helyre akarnak meghívni. Előfordulhat, hogy neked vagy a kedvesednek nincs kedve a kísérletezéshez. Előbb kettőtöknek kell közös nevezőre jutnotok. Utána együtt hozzátok meg a döntést, hogy igent mondotok-e!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyszerre leszel fellelkesülve és betojva a szombati újholdtól, ami új távlatokat nyit neked. De úgy érzed, hogy nem vagy még készen. A párod számára nem kérdés, hogy eljött a te időd. Meríts erőt az ő meggyőződéséből!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A meztelenség számodra természetes. A szerelmed is így van ezzel? Vagy ő szégyellős? A szombati újhold alkalmat ad arra, hogy ne csak a fizikai, hanem a szellemi meztelenség terén is fejlődjetek. De ne sürgesd a másikat!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rá mered bízni magad a kedvesedre? Ez a hétvége remek lehetőséget nyújt arra, hogy kiderüljön, mennyire vagy irányításmániás. Illetve dönthet-e, vezethet-e ő? Nem baj, ha ez újdonság. A szombati újhold pont az újításról szól…

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Beszéljük meg! (fotó: Pixabay)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Biztos lehetsz benne, hogy a párod több újító ötlettel fog előállni. Ezekből néhány kifejezetten ingerel. Nem érdemes diplomatikusan hallgatnod. Okosabb, ha kinyitod a szádat, és hangot adsz a nemtetszésednek. Ezt nevezik őszinteségnek…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tombol a nyár és a hormonok. Ezen a hétvégén muszáj elbújnotok a világ elől. Ha nem tehetitek meg, hogy mindkét napra eltűnjetek, akkor legalább egy délután-este maradjatok kettesben. Intimitás nélkül elfonnyad a kapcsolatotok.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombati újhold inspirálóan hat rád. Sziporkázol. Millió ötleted, terved van. Ám nem biztos, hogy a kedvesed képes követni téged. Jó lenne, ha ebből nem lenne vita. Sok múlik az érzékenységeden. Érezd meg, ha ő lemarad!

Ezt olvastad már?

Hozzád szól az univerzum

Ez is érdekelhet nő a tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top