nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 10.: Pihenj sokat, használd ki a napsütést

A költekezés ideje következik a napi horoszkóp szerint. Szinte számolatlanul szórod a pénzt. Más esetekben minden fillért meggondolsz, most azonban az ellenkező oldalra billen a mérleg.

Kos

Szombat van, így nem kell végre korán kelned. Használd ki, mert a szervezetednek szüksége van egy kiadós alvásra. Próbáld megszervezni úgy a hétvégi teendőidet, hogy csak annyit nézd a számítógép monitorját, amennyi elengedhetetlenül szükséges. Néha legszívesebben felrobbannál, vagy jól odamondanál valakinek. Sajnos ez most egy ilyen türelmetlen és zaklatott periódus a napi horoszkóp szerint. Csökkentheted a kellemetlen percek számát, ha kevesebbet dolgozol és lényegesen több időt töltesz valakivel, aki sokat jelent számodra és a szombatot munka helyett inkább pihenéssel, feltöltődéssel töltenéd.

Napi horoszkóp

Nyári pihenő (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Feltehetően egy barát vagy közeli családtag ma felpaprikázza a hangulatodat. Így a nap első óráiban másra sem tudsz gondolni, mint erre az eseményre. Délutánra azonban kedvezően alakul a helyzet. Lehetőleg ide szervezd az összes pénzzel vagy bármilyen üzlettel kapcsolatos megbeszélésedet. Este találkozhatsz valakivel, aki elnyeri a tetszésedet. Semmibe nem akarsz beleugrani, de a hiúságodat legyezgeti ez az új hódítás.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Érdekes és izgalmas barátságot köthetsz ma. Ha egy férfiról van szó, beveted minden csáberődet. Azt hitetsz el vele, amit csak akarsz. Két-három napig bárkit az ujjad köré tudsz csavarni. Pénzügyeid is foglalkoztatnak. Valószínűleg most esedékes valamilyen eddig halasztott befizetés rendezése. Győz az optimizmus és szombaton már szerencsésnek mondod magad, hogy ezen a problémán is túlléptél. A pletykálkodással legyél óvatos, mert visszaüthet.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Hatalmas lelkesedéssel kezded a napot. Olyan, mintha egy egészen új életet kezdenél. A nagy lendület azonban türelmetlenséget is rejt. Nehezen viseled, ha mások lassan reagálnak. Örömhír, hogy a főnököd díjazza ezt a lelkesedést. Fizetésemelésben, jutalomban vagy másféle juttatásban részesülhetsz. Az anyagiak mellett nem elvetendő, hogy sokkal felelősségteljesebb pozícióba, helyzetbe kerülhetsz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nem érdemes türelmetlenkedned, ha az igazadat szeretnéd bizonygatni. Átmenetileg bele kell törődnöd, hogy másoknak nagyobb a befolyása. Ha kellő rugalmassággal kezeled a munkahelyi ügyeket, olyasmit is elérhetsz, amire korábban esélyed sem volt. Különösen akkor érdekes ez, ha munkahelyváltás közepén állsz. Érdemes higgadtan tárgyalnod, hogy learathasd a babérokat. Ma egy régebbi szerelem emléke kavarhatja fel az érzéseidet, ne hagyd, hogy ez rányomja a bélyegét a szombatodra.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Makacsságod most sok kárt okozhat. Olyan emberekbe is beleköthetsz, akik a baráti köröd régi tagjai. Valójában magad sem tudod, mi az oka, de a helyedet sem találod. Nincs igazán kedved semmihez és ezért a belső feszültségedet megpróbálod másokon levezetni. Pénzügyekben legjobb lenne, ha minden döntést elhalasztanál. Most képtelenség pozitív irányba fordítani az anyagi dolgaidat. Szombaton a kedveseddel vagy a barátnőkkel feltétlenül nézz meg egy romantikus filmet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A veled született vonzerő szombaton is megteszi a magáét. Minden társaság legkedveltebb tagja lehetsz. Valószínűleg nehezen fogadod el, hogy a nyár menthetetlenül gyorsan telik, te még hónapokig, mint partikirálynő szeretnéd élni a napjaidat. A nap második felében a felelőtlenség lesz az uralkodó tulajdonságod. Olyan dolgokat is kifecsegsz, amit később megbánhatsz. Képzeld el, mi lenne, ha rólad mondaná valaki ugyanazokat a dolgokat, mint amiket most te terjesztesz valaki másról.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ha éppen most telik le a szabadságod, szinte új emberként érkezel vissza a munkahelyedre. Használd hát ki az utolsó pihenőnapokat. Ragyogsz és tele vagy élményekkel. A kollégákat képes leszel órákon át szórakoztatni. Nagyon jól érzed magad ezzel a sok pozitív energiával feltöltekezve. Munkahelyeden szívesen vállalkozol újabb feladatokra is, különösen, ha az még előrelépéssel is jár. Magad mellett tudhatsz egy támogatót is. Szerelmeddel kedves legyél, ne pedig makacs.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes szívek (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egy megoldatlan érzelmi ügy miatt könnyen lehet, hogy vonatra ülsz és megpróbálod rendezni a dolgot a vidéken élő férfival/nővel, akit nemrég ismertél meg. Mielőtt azonban túl hirtelen döntenél, ülj le egy kicsit és vess számot magadban: megéri? Ma a szokásos optimizmusod inkább a háttérbe szorul. Szívesen találkozol a barátaiddal, de jó hírek helyett most inkább csak a keserű tapasztalataidról számolhatsz be.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Jó lenne, ha nem csak magadban forronganál, hanem ha kell, akkor nyíltan megmondanád a pasidnak, hogy nem értesz egyet a dolgaival. Te valóban nem vagy hirtelen haragú, de azt semmiképpen ne engedd, hogy bárki is a fejedre nőjön. Szombaton örömet szerezhetsz magadnak, ha végre megveszed azt a lakberendezési tárgyat, amire régóta vágyakozol. Ha jól szétnézel, még az is lehetséges, hogy a leárazott dolgok között is találsz kedvedre valót.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha munkád olyan típusú, lehetséges, hogy tanítványt kapsz, vagy olyan valakit, akinek a munkával kapcsolatban útmutatásokat adhatsz. Vigyázz, hogy ne bízd el magad. Ne terheld le túlságosan. Gondolj arra, hogy a kevesebb is lehet több. Mindenesetre a hiúságodnak egy kedvező esemény sokat jelent. Alig vártad a szombatot, amikor, ha az időjárás is megengedi, valahol a szabadban láthatod vendégül a barátaidat. Itt az ideje még egy nyári kerti partinak.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kedvező hírt kapsz, ezért úgy döntesz, hogy belevágsz valami új pénzügyi konstrukcióba. Most meg is teheted, hiszen a munkád biztosítja számodra a szükséges anyagi fedezetet. Lényeg azonban, hogy ne csak egy pillanatig érdekeljen az új lehetőség, hanem hosszú távon is képes legyél ezzel foglalkozni. Szombaton, ha idegesnek és feszültnek érzed magad, ne a sírást vagy a kedvesed hibáztatását válaszd, hanem inkább menj uszodába és jól fáraszd ki magad fizikailag.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top