nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek megállíthatatlanok

4 csillagjegyet semmi nem tántorít el a céljaitól

Nekik nem álmaik vannak, hanem céljaik. Vágynak rájuk, és tűzön-vízen keresztül véghez is viszik.

Természetesen a többi csillagjegy is beteljesítheti a vágyait, de minden bizonnyal számukra nem ilyen kemény, egyenes út vezet oda. Főleg, ha könnyen feladják a küzdelmet. Ezek a csillagjegyek képesek tökéletesen a célra tartva haladni, tanulj tőlük!

nő a tengerparton

Fotó: Unsplash

Oroszlán: a kihívás ösztönzi

Imád célokat kitűzni, és a nehézségek csak még jobban ösztönzik őt. Rengeteg energiája van, amivel másokat is inspirál. Ha csodálják őt, egyszerűen szárnyra kap. Néha hirtelen belefárad a lehetetlen teljesítésébe, de mindig képes újult erővel belevágni a terveibe. Irigylésre méltó képesség.

Kos: a győztes típus

Nem elég, hogy iszonyatosan céltudatos, jóindulata és megbízhatósága mindig kivívja mások támogatását. Utál veszíteni, és mindent meg is tesz, hogy ő legyen a nyertes. A titka, hogy nem másokra figyel, hanem saját magára: a lehető legtöbb energiát fekteti be. Ezzel elsöprő sikert arat, érdemes figyelni őt!

Szűz: a fővezér

Az ő titka a szervezésben rejlik. Több lépéssel jár mindenki előtt, hihetetlen precizitással tervezi meg a teendőit. Mindent tökéletesen végiggondol, megszervez. Nem aggodalmas, csupán túlzottan körültekintő – de mindig igaza lesz. Elszántsága győzelemre viszi.

Skorpió: szenvedélyesen elkötelezett

Fáradhatatlan szenvedéllyel küzd a céljaiért. Semmi középszerűvel nem elégszik meg, és olyan hevesen győz meg másokat is, hogy magával ragadja a támogatóit. Nem ismer lehetetlent, kiváló megérzéseivel pontosan tudja, mikor, merre kell tovább lépnie. Amikor minden teljesül, elsöprő örömmel osztozik a sikeren segítőivel.

(via yourtango)

Ez is érdekelhet ásványi kristályok Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top