nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. július 12–18. – Mars-Vénusz együttállás

Babyboom lesz kedden, amikor a Mars és a Vénusz együttáll. Mars a hímivarsejt, Vénusz a petesejt. Ketten együtt a fogantatást szimbolizálják. De nem csak fizikai síkon, hanem szellemi síkon is. Tehát ha nálad nem aktuális a gyermekvállalás, akkor ragyogó ötlet pattanhat ki a fejedből. Figyelj nagyon!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Vénusz (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

A keddi Mars-Vénusz együttállás neked gyerekekkel, gyerekvállalással kapcsolatos kérdéseket, elképzeléseket és megoldásokat szimbolizál. Biztos lehetsz benne, hogy kedvedre való lesz. A hét elejei ötleteket már a hét közepén elkezdheted kivitelezni. Szerdán és csütörtökön föld jegyekben járó bolygók kedvező fényszögei kedvezőek számodra. Hétvégén az érzelmeké lesz a főszerep. Te is és a közeledben lévők is sokkal nagyobb teret engednek az érzéseik kimutatásának. Ez hol meglepő, hol megható lesz…

BIKA – heti horoszkóp

Otthon kéne rendet raknod. Ne halogasd tovább! Az égi folyamatok szerint itt az idő. Ki kéne venned szabadságot hétfőn és kedden. Meglátod, milyen hatékony leszel. Ha most nem mehetsz szabira, akkor esténként pakolj egy kicsit. Látványos eredményt érhetsz el pár óra alatt. Szerdán és csütörtökön elemedben leszel. Elégedettség uralkodik el rajtad. De semmiképp se bízd el magad, mert akkor megakad a kedvező folyamat. A hétvége szóljon a szerelemről és a szenvedélyről! Tombol a nyár és a hormonok…

IKREK – heti horoszkóp

A keddi Mars-Vénusz együttállás olyan információkra tesz nyitottá, amelyek inspirálóan hatnak rád. Ezeket csak akkor kaphatod meg, ha minden létező beszélgetésbe bekapcsolódsz. Természetesen nyomulnod nem kell. A te szokásos közvetlen stílusod elegendő. Pénteken mesés fényszöget alkot a Hold és a Szaturnusz, ami újabb szintre emeli a kreativitás fogalmát. Ne fogd vissza magad! Jó lenne, ha hétvégén ügyelnél az egészségedre. A kánikula megterheli a szervezetedet. Nem csak a folyadékbevitel fontos…

RÁK – heti horoszkóp

Egyre erősödő ellentétet érzékelsz. Valaki folyton beléd köt, kritizál, utasítgat. Ettől nő benned az ellenállás, és még kevésbé akarsz megfelelni az elvárásainak. Csak vasárnap hajnalban lesz az a Nap-Plútó szembenállás, ami ezt mutatja, de te már hétfőtől érzékelni fogod. Vigyázz, mert időzített bomba vagy! Bármikor kitörhet belőled a düh. Hiába van igazad, nem engedheted meg magadnak, hogy vállalhatatlan, közönséges stílusban beszélj és/vagy írj. Őrizd meg a méltóságodat, és büszke leszel magadra.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Ragyogóan indul a heted: már hétfőn is mesés bolygóegyüttállások lesznek az Oroszlánban, de a keddi Mars-Vénusz együttállás az igazán nagyszerű a számodra. Ez elvileg a babyboom. Hiszen Mars a hímivarsejt, Vénusz a petesejt. A kettő találkozása a fogantatást szimbolizálja. Ha gyermeket szeretnél, akkor ennél jobb hír nem kell. Ha nem szeretnél gyermeket, akkor is jó hír, mert inspirációt kapsz lelki és/vagy szellemi szinten. A hét folytatása mindennek az értelmezésével és kivitelezésével telik…

SZŰZ – heti horoszkóp

Te ki nem állhatod a titkolózást és a bujkálást. Pedig a hét elejei bolygóállások ilyesmire csábítanak. A saját lelki békéd megőrzése érdekében ne térj le a legális útról! Meg fog viselni, ha titkolóznod kell. A hét közepén megnyugszol. Végre tudsz koncentrálni az aktuális feladataidra, és utoléred magad. Ez meggyőz arról, hogy jobb neked a csendes, kiszámítható élet. Nincs szükséged kalandokra. Mindezt hétvégén ki kell pihenned. Vizes jegyben járó bolygók szerint érdemes lenne víz mellé menni.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Egyszerre szeretnél mindent: pénzt keresni és nyaralni, barátokkal lógni és a családdal lenni. Ez nem lehetetlen, csak meg kell találnod az egyensúlyt. Pont ebben vagy te jó. Pénteken lesz egy Mérleg Hold – Vízöntő Szaturnusz szuper fényszög, ami az időbeosztásban segít. Szerencsére nem kell péntekig várnod. Péntekre megleled az összhangot. Annyi az előfeltétel, hogy ne görcsölj rá! Hétvégén a szombat lesz a te napod. Vasárnap a pénzt számolgatod, hogy lásd, mennyiből kell gazdálkodnod hó végéig.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A keddi Mars-Vénusz együttállás neked a munkahelyeden mutat új felállást. Jöhet új főnök, kolléga. Akár több is egyszerre. Akkora jövés-menés lesz, hogy nem győzöd kapkodni a fejedet. Közben aggodalom uralkodhat el rajtad. Kezded félteni a pozíciódat. Ettől magasabb fordulatszámra kapcsolsz, és javul a munkád minősége is. Szóval az, ami kezdetben frusztrált, motivációvá válhat. Vigyázz vasárnap, mert 2 kellemetlen fényszög is konfliktusveszélyt mutat! Lehetőleg térj ki a vitás helyzet elől!

NYILAS – heti horoszkóp

Végre egy csodás hétkezdet: hétfőn dupla, kedden szimpla bolygóegyüttállás lesz az Oroszlánban, ami téged felvillanyoz. A keddi Mars-Vénusz együttállás elvileg gyermekfogantatást jelent. De nem csak arra jó, hanem szellemi és lelki szinten is inspiráló számodra. Megint lelkes leszel, ahogy szoktál. De ne hanyagold el a megvalósítást! A hét közepén segítenek a bolygók, hogy konkrét lépéseket tegyél. Hétvégén kulturális élmény adhat neked teljes kikapcsolódást. Nézz utána, hogy mihez lenne kedved!

BAK – heti horoszkóp

Már megint értetlenül nézel: többen – szerinted feleslegesen – hevesen reagálnak olyasmire, amire valójában nincs hatásuk. A hét elején tüzes jegyben járó bolygók feltüzelik az embereket. Maradj ki ebből! Hét közepén jön a „jutalom”: szerdán és csütörtökön is lesz szuper fényszög az égen, ami rád szuper hatással lesz. „Már megint nekem volt igazam.” Mondhatnád, de elég, ha gondolod. Úgyis látja rajtad az, akit érint. A hétvégét használd ki! Nem tart örökké a nyár. Most kell strandolni, fagyizni stb…

Napi horoszkóp

Nyári pihenő (Fotó: Pixabay)

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Fantasztikus hatással lesz rád valaki a hét elején. Amennyiben van párod, legyél körültekintő, mert irtó gyorsan féltékennyé válhat. Ha nincs párod, akkor a keddi Mars-Vénusz együttállás egy pazar új szerelem kezdetét szimbolizálja. Vigyázz, mert ennek a hőfoka rendkívül magas! Tanácsolhatják neked a bolygók, hogy lassíts, de ha elkap az érzés, képtelen leszel rá. A környezeted szerint ez nem jó neked, de csak te tudhatod, hogy mire, illetve kire van szükséged. Mindebből vasárnapra konfliktus alakulhat ki.

HALAK – heti horoszkóp

Az igazságérzeted ezen a héten felfokozottan működik. Szerencsés fényszögek támogatnak hétfőn, csütörtökön, szombaton és vasárnap is. Szóval nem kell magadban tartanod a véleményedet. Meg fogsz lepődni, hogy a környezeted most nem veszi kritikának azt, amit mondasz, illetve javasolsz. Használd ki ezeket a remek konstellációkat, és beszélj olyan emberekkel, akikkel korábban nem sikerült megtalálnod a közös hangot! Ez a júliusi hétvége víz mellé csalogat. Élvezd a nyár örömeit valamilyen vízparton!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top