nlc.hu
Horoszkóp

Ez lesz 3 csillagjegy életcélja

Ez lesz a sorsfeladatod, ha víz csillagjegyű vagy

Kiben korábban, kiben később, de mindenkiben felmerül a kérdés: mi célból vagyok itt a földön? Ha nem vagy olyan szerencsés, hogy tudod a választ, a horoszkóp segít!

A víz csillagjegyek személyiségükből eredően érzékenyebbek a környezetük a világ rezdüléseire. Így a többieknél fontosabb számukra, hogyan tudnak fejlődni, hogyan lehetnek hasznosak? Sorsodat beteljesítheted azzal, hogy a munkád során teszel hasznosat, de például azzal is, hogy kiegyenlíted a családi karmát. De ha jó emberként élsz, és jót teszel, azzal biztosan a boldogság felé haladsz.

anya gyermekével

Fotó: Unsplash

Rák: okos gondoskodás

A gondoskodás, a nevelés, rengeteg szeretet átadása a te feladatod. Ha gyermekeid születnek, akkor az ő életük terelgetésében is kiteljesedhetsz. Egy valamit viszont mindenképp meg kell tanulnod. Bárkinek is vagy a támasza, szülőként, nevelőként, mentorként: el kell őt engedned, amikor eljön a pillanat. Bízz magadban, hogy megfelelő útravalót adtál neki.

Skorpió: az érzelmek kezelése

Életutad során embereken fogsz segíteni, vagy barátként, vagy professzionális segítségként. Annyira empatikus vagy, hogy bárkinek a gondjait pillanatok alatt átérzed. Viszont ahhoz, hogy igazán jó segítő legyél, magadban is rendet kell teremtened. Túl sok érzelmet rejtegetsz, fojtasz el magadban. Tanuld meg kezelni, kiengedni, mert beteggé is tehetnek.

Halak: családi értékek gondozása

Te leszel a családod, a baráti köröd összetartó szeretet-ereje. Művészi vénádat is kiélheted, ha a családtörténetedet összeszeded, fotózással dokumentálod a jövő számára. Nálad minden szeretted oltalmat talál, ha bánatuk van. Kutasd fel az előző generációk titkait, gondjait, és oldd fel a családi karmát. Sokakat teszel boldoggá.

(via awarenessact)

Ez is érdekelhet boldog buddha szobor Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top