nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 16. – Mozogj többet!

A mai nap főleg az aktív testmozgásra összpontosul a napi horoszkóp szerint. Végezz gyakorlatokat, hogy fitt maradhass!

Kos

Vannak dolgok, melyekre nem muszáj feltétlenül pénzt kiadnunk a napi horoszkóp szerint. Apróbb meghibásodásokat magunk is megjavíthatunk, ültethetünk fűszernövényeket az ablakba és díszíthetjük a lakást saját készítésű dísztárgyakkal is. Van olyan kézügyességed, hogy ilyesmit akár még szebben is elkészítesz, mint amit egy kézműves boltban drága pénzért láttál. Ne pazarold a pénzed olyan dolgokra, amiket akár ingyen is helyrehozhatnál!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma majd kicsattansz az energiától és szinte kívánja a tested az edzést, a mozgást. Add meg neki, ami jár, dolgoztasd jól meg az izmaidat. Ha van legjobb időeredményed a futásban, ma jó eséllyel megdöntheted. De igaz ez bármilyen más sportra, amit űzöl. Ha pedig nem sportolsz rendszeresen, ma van a napja, hogy az első lépést megtedd. Az idő is csodásan alakulhat, használd ki!

Napi horoszkóp

Mozogj! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma vess véget a punnyadásnak és az édes semmittevésnek. Inkább csinálj végre valami aktívat. Menj ki a szabad levegőre, kertészkedj, sportolj, vagy ha ahhoz van kedved, sétálj egyet. A friss levegő és a mozgás jót tesz az egészségednek és az agyadra is serkentően hat. Arra pedig most nagy szükséged lesz. Köztudott, hogy a friss levegő oldja a stresszt. Gazdálkodj a természet adta energiákból!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Tegyél meg mindig mindent azért, hogy a barátaiddal, rokonaiddal megtartsd a jó kapcsolatot. Találkozz velük, hallgasd meg a problémáikat és szervezzetek közös programot. Az együtt megélt élmények azok, amelyek igazán összehoznak egy társaságot. Most jó alkalom lesz egy ilyen program megszervezésére. Menjetek el valahova együtt és használjátok ki a jó időt!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ha nem mozogsz eleget, könnyedén elsorvadhatnak az izmaid. Azután jönnek az emésztési és a mozgásszervi problémák. Pedig egy futócipő megvásárlása sokkal kevesebbe kerül, mint az a marék gyógyszer, melyet sokan naponta beszednek. Keress valamilyen mozgást, ami megfelel számodra és állj neki még ma! Kezdd el egy rövid sétával, majd indulhat a komolyabb sportolás!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ahhoz, hogy megfelelően végezd a munkád, hogy a szellemi teljesítményed optimális legyen, muszáj közben a mozgással, a sporttal is foglalkoznod. Tedd ma mindezt a szabadban, a friss levegőn. Ha valamilyen kreatív tevékenységgel frissülnél fel, azzal is mozdulj ki a négy fal közül. Ha kedved támad, menj le a Balatonra a barátaiddal. Ma mindennek különösen jó hatása lesz rád.

Napi horoszkóp

Lóháton (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha nem akarsz egy nap arra ébredni, hogy elment melletted az élet, akkor élj minél aktívabban. Ez jelenti nemcsak a mozgást, hanem az élményeket is. Vegyél részt rendezvényeken, járj el társaságba, lépj be klubokba, építs ki kapcsolatot más emberekkel. A lényeg, hogy élj egy kicsit a lehetőségeknek megfelelően. Örülj az élet apró örömeinek, hogy később ne kelljen amiatt bánkódnod, hogy nemet mondtál életed legjobb élményeire.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Lehet, hogy csalódott vagy, ha egy közeli barátod vagy kollégád sokkal kevésbé lelkesedik valamivel kapcsolatban, mint te, de meg kell értened, hogy ami neked jó, az nem biztos, hogy másnak is való. Mindenki mást tart fontosnak és mindenkit más dolog érdekel. Ezt tiszteletben kell tartani. Persze elvárható, hogy mindez fordítva is igaz legyen. Ha emiatt feszültség lép fel köztetek, mihamarabb beszéljétek meg a problémákat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma nagy hittel és odaadással dolgozol majd, hiszen előtted van egy régen várt program valakivel, aki közel áll hozzád. Végezz el mindent rendesen és meglátod, hogy sokkal lazábban telik majd ez a nap, mindenféle zavaró körülmény nélkül. Nap végére pedig már nem kell a munkára gondolnod, inkább szórakozz a barátaiddal!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Régóta esedékes egy nagyobb kimozdulás számodra, talán egy túra vagy egy kirándulás. Lehet ezen a napon például. Ne feledd, a nyár hamar elszáll, most érdemes minél több időt a szabadban tölteni. Ha pedig mindezt nagy társaságban teszed, különösen jó élményekkel térsz majd haza. Minél több élménnyel gazdagodsz, annál felejthetetlenebb lesz a nyár nemcsak neked, de a barátaid számára is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma a kreatív energiák magas szintűek benned, emiatt szinte minden olyan feladatot, mely során problémát kell megoldanod, a szokásosnál gyorsabban végzel majd el. Hozd ki a legtöbbet ebből a napból. Persze a nap végén már ne a munka járjon az eszedben. Ahhoz is kell némi kreativitás, hogy egy romantikus estét megszervezz a szíved választottjával. Töltsétek kettesben az estét, hiszen a hétköznapi munka mellett alig volt időtök egymásra.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Összebújás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Vannak olyasmik az irodádban, lakásodban melyeket már évek óta nem használtál és csak úgy ott maradtak? Itt az ideje kidobni őket. Az ilyesmit gyakran megszokja a szemünk, így marad ott hónapokig egy leeresztett születésnapi lufi a sarokban. Dobd ki ezeket a dolgokat és meglátod, mennyivel több hely marad a hasznos holmiknak. Ha úgy tartja kedved, csinosítsd ki kicsit a szobát.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top