nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. július 17–18. – Felemás hétvége

Felemás hétvége vár rátok. Míg szombaton békés, szinte eseménytelen nap elé néztek, addig vasárnap indulatokkal kell megküzdenetek. Remélhetőleg a saját indulataitokat kell legyőznötök, és nem egymásét.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Ellentétek egysége (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat szóljon a kedvesedről. Próbálj meg a kedvében járni, és lepd meg őt valami kedvességgel! Vasárnap tegyél meg mindent, hogy nehogy az anyagiak miatt kapjatok össze! Szomorú lenne, ha a pénz közétek állna…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyfajta vihar előtti csendet érzékelsz szombaton. Jogos, hiszen a bolygók vasárnapra konfliktust mutatnak. A szenvedély izgalmassá teszi a kapcsolatotokat. Ám az indulatok bomlasztóan hatnak. Ne feledd ezt!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Használjátok ki a nyarat! A szombat kimondottan alkalmas sportra és/vagy kulturális programra. Vasárnap menjetek víz mellé! Szezonja van pl. a strandolásnak, csónakázásnak. Ráadásul ez romantikus is…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A vasárnap a te napod. Hiába lesz a párod ingerült vagy indulatos, te megőrzöd a nyugalmadat. Látod, ez minden konfliktus megelőzésének a titka: egyikőtök maradjon nyugodt, és nem lesz vita.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szerelmednek konkrét elképzelései vannak a hétvégével kapcsolatosan. Akárcsak neked. Vasárnap a merevségből nézeteltérés lesz. Dupla feszült konstellációk dupla esélyt mutatnak a konfliktusra. Inkább törekedjetek megértésre!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat sima ügy lesz ahhoz képest, ami vasárnap vár rátok. Sajnos vasárnap szinte bármin képesek lesztek összekapni. Olyan ingerlékenységre hajlamosító bolygóállások lesznek, amelyek komoly kihívást jelentenek…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden rendben lesz szombaton. Semmi és senki sem lesz képes kihozni a sodrodból. Ennek vasárnapra nyoma sem lesz: vasárnap a pénz miatti aggodalom rányomhatja bélyegét a hangulatodra. Emiatt a kedvesed is idegesíthet.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden a vasárnapon áll vagy bukik. Ezen a napon hiperérzékeny leszel, ami miatt mindent személyes sértésnek veszel. Mindegy, hogy a párod mit mond, mit tesz, mit javasol, te hajlamos leszel megbántódni.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Olyan fáradtság lesz úrrá rajtad vasárnap, ami totál leverhet a lábadról. Ha nem akarsz lebetegedni, akkor pihenj! Kérd meg a szerelmedet, hogy most ne szervezzen semmilyen programot! Inkább lustálkodjatok és bújjatok össze!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége akkor lesz igazán jó, ha megengeded a kedvesednek, hogy ő döntsön. Egy vasárnap hajnali bolygószembenállás az egész hétvégét megmérgezheti. Ha nem akarsz állóháborút, akkor ne akarj dominálni!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyire kellemes lesz a szombat, olyan indulatokra kell számítanod vasárnap. Sajnos mindketten ingerültek lesztek. Így nem lesz könnyű elkerülni a konfliktust. Amennyiben valaki képes békés maradni, megmenekül a hétvégétek.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Együtt az úton (Fotó: Pixabay)

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vasárnap elemedben leszel. Bármit képes vagy helyrehozni. A kedvességeddel tuti, hogy leveszed a kedvesedet a lábáról. Meglepheted őt olyasmivel, amire régóta vágyik. Persze nem kell ennek méregdrágának lennie…
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top