nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 17. – Koncentrálj magadra

Túl sok energiát fektetsz egy olyan dologba, amelyről egyáltalán nem garantált, hogy sikerre is fogod tudni vinni. A napi horoszkóp szerint inkább hozd újra egyensúlyba magad.

Kos

Nehéz elviselned, ha korlátoznak a napi horoszkóp szerint. Ma éppen senki nem teszi ezt, de ennek ellenére te mégis így éled meg a körülötted zajló eseményeket. Túlságosan sokat akarsz teljesíteni, magas színvonalon és a lehető leggyorsabban. Ebből pedig kapkodás és türelmetlenkedés lesz. Még a magánéletedet is elhanyagolod. Ma alkalmas az idő egy kisebb utazásra, használd ki, mert kalandos, élményekkel teli nap vár, ahol a pénz is szerepet kap.

Napi horoszkóp

Koncentrálj (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Egyetlen férfi miatt sem érdemes ölre menni a legjobb barátnőddel. Persze a pasit sem kell a földbe döngölni. Legjobb az arany középút. A féltékenység rossz tanácsadó, úgyhogy bárhogyan gyanakszol is a párodra, érdemes lenne előbb vele megbeszélni, mielőtt visszafordíthatatlan döntést hozol. A párkapcsolati feszültséget próbáld valamilyen hasznos tevékenységben levezetni. A főzés például teljesen kikapcsol, vagy egy kellemes séta is segíthet a dolgon. Olyan helyet keress, ahol tudsz egyedül lenni a gondolataiddal.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Otthoni gondjaidat, de még az örömeidet se vidd be a munkahelyedre. Van ott valaki, talán éppen a főnököd, aki alattomosan a hátad mögött settenkedik. Jó hír, hogy pénzed lesz bőven, egy-egy luxusdolgot is megengedhetsz magadnak. Általában olyasmi vonz, ahol a szépség mellett a romantika is szerepet kap. Baráti társaságban ma váratlanul felbukkanhat valaki, aki első látásra elbűvöl. Nem kell aggódnod, a szimpátia abszolút kölcsönös.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kapcsolataidban, így a párkapcsolatodban is hosszú távra tervezhetsz. Végre egy olyan időszak, amikor mindenben egyetértesz a pasiddal, és ő sem akar téged megváltoztatni. Szombaton, ha szórakozóhelyre vágysz, mindenképpen olyat keress, ahol táncolhatsz. Fantasztikusan jól érzed magad, egyéniséged legjobb oldalát mutathatod meg. Vidáman és energikusan, önbizalommal telve éled meg a szombatot.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szíved szerint, most hogy végre tombol a nyári hőség, az összes férfit magadba bolondítanád, most szombaton sem gondolod ezt másképp. Nehéz elfogadnod, hogy van olyan, akinek nem vagy az esete. Pénzzel és ajándékokkal megvásárolni valakit egyáltalán nem méltó hozzád. Lehet, hogy most egy kicsit elszomorodsz, de hamarosan elvonulnak a felhők az égről. Tudásodat legjobban olyan munkában tudod kamatoztatni, ahol szükség van a részletek kidolgozására. Jelenleg egy ilyen feladat felér egy terápiával.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A hét eleji érzelmi feszültségtől eltekintve pompásan érzed magad ma. Hódító vagy! Ezt hidd el, és viselkedj is úgy, mint egy sztár. Itt persze nem a túlzott feltűnősködésről van szó, hanem komoly tartásról. Legyél olyan, akit mások észrevesznek és sokra tartanak. Este ülj ki egy teraszra a barátaiddal, rád fér a lazítás. Ha szingli vagy, ma megismerhetsz valakit, akivel eltöltheted a nyár második felét.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Igazán szeretnéd, hogy béke legyen körülötted? Akkor nem kell mást tenned, csak józanul átgondolni az emberi kapcsolataidat. Vannak olyanok, akikért sokkal többet tettél, mint az indokolt lenne. Ennek ellenére semmit nem várhatsz tőlük. Szükség van rájuk egyáltalán? Az értékeidre vigyázz, egy meggondolatlan pillanat, egy félrenézés, és máris kész a baj. Szombaton inkább válassz egy romantikus filmet, és bulizás helyett lazíts.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Esetleg a szabadság után most kell majd visszatérned a munkába? Viseld türelemmel, hogy hétfőn már dolgoznod kell. Ma még csak szombat van, így használd ki az utolsó napokat. Aggódni és mérgelődni majd ráérsz később, de akkor is segíteni fog, ha néha lehunyod a szemed, és visszagondolsz a tenger hullámaira, vagy más, kedves nyaralási élményeidre. Barátnőid sorában is van valaki, akit nem érdekelnek az új fotóid vagy az élménybeszámolód. Ne sértődj meg! Ő sokkal többet veszít, ha elzárkózik.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Amikor teljes koncentrációval dolgozol, fantasztikusak az eredményeid. Ha a pénzügy a területed, egészen apró hibákra is rátalálsz a számításokban. Főnököd figyelmét is felkelted. Tele vagy önbizalommal és lelkesedéssel. Szombaton, ha az időjárás megengedi, szervezz szabadtéri grillezést vagy szalonnasütést. Igényled a társaságot, és amilyen felszabadult hangulatban vagy, ők is szívesen vannak veled.

Napi horoszkóp

Közös derű (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Most még a legpesszimistább Bak szülöttnek sem lehet oka panaszra. Egészen egyszerűen nem lehet hibát találni a sorsodban. Megdolgozol minden sikeredért, de mostanában már érzed, hogy nem fáradtál hiába. Otthon is kedvező fordulat várható. A párod, ha együtt éltek, ma nagyon jó döntést hoz. Új feladatot kap vagy új elfoglaltságot talál magának. Ezzel egy halom terhet levesz a válladról.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Most kivételesen nem mesélgetsz mindenkinek a terveidről, hanem mielőbb megpróbálod azokat hasznosítani. Van egy drágább, ám nagyon hasznos tárgy, amit szeretnél megszerezni. Gyűjtesz rá, de várhatóan rendkívüli összeg is érkezik a számládra, így egyre közelebb kerülsz a vágyott célhoz. Otthonoddal kapcsolatban, ha szerződést vagy megállapodást kell kötnöd, nagyon kedvező a mai nap, így ne halasztgasd hát.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Számodra a másik ember problémája a saját gondod, mivel sok benned az empátia. Most azonban úgy érzed, elég volt abból, hogy akár az ismerősök, akár a saját párod lelki szennyesládának használjon. Lehull a lepel néhány olyan barátról is, akik eddig mindig csak a szép arcukat mutatták. Sajnos lesz egy-két nap, amikor nem érzed igazán jól magad, de a végén megérted, hogy az igazság mindennél többet ér.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top