nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 18. – Nyitott szemmel járj

Próbálj globálisan tekinteni a dolgokra a napi horoszkóp szerint, ne csak részleteket láss, hisz így csupán csak részeredményeket fogsz tudni felmutatni!

Kos

Vasárnap inkább legyél visszafogott a napi horoszkóp tanácsa szerint, mintsem támadó. Lehet, hogy párkapcsolatodban feszültség adódhat, de a túlzott önérzet és igazságérzet most nem segít. Vedd úgy, hogy „okos enged, szamár szenved ”. Jól tennéd, ha a hétvégéd meghosszabbítanád pár nap szabadsággal. Most minden mozgás, sport vagy egyéb, a szabadban eltöltött tevékenység a hasznodra válik.

Napi horoszkóp

Óvatosan lépdelj! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Számodra mozgalmas a vasárnap. Legfontosabb intelem, hogy a közlekedésben legyél nagyon óvatos. Nem érdemes elhamarkodottan dönteni akár autóban, akár csak gyalogosan közlekedsz. Ha sikerrel leküzdöd a nap kezdeti akadályait, már semmi nem tarthat vissza a szép, meglepő és izgalmas szerelmi kalandtól. Ha van állandó partnered, akkor megtapasztalhatja, milyen lelemény és elszántság lakik benned. Párkapcsolatban mindent elérsz ma, amire csak vágyódsz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Izgalmak, kalandok, hódítások. Ez vár rád ma. Kettős jegyben születtél, így nem áll tőled távol, hogy szerelemben is két vasat tarts a tűzben. Ennek minden előnyét és pikantériáját kiélvezheted vasárnap. Jól oszd be a napod, és ne felejtsd el, melyik pasinak mit ígértél, mert a lebukás sincs távol. Egyelőre még te kevered a kártyákat, és ha bármilyen nehézség adódna, biztosan képes lennél kimagyarázni magad.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Igyekezz megőrizni a nyugalmadat! Kisebb-nagyobb ütközéssel indíthatod a vasárnapot, ha a kedvesed éppen nem úgy gondolkodik a dolgokról, ahogyan te. Anyagiakon semmiképpen ne vitázz, mert nem érdemes, a régi sérelmeket pedig fölösleges felemlegetned, hiszen azok már úgyis megtörténtek. Fordítsd figyelmedet alkotó munkára. Ez bármi lehet. Nézd át például a ruhatáradat, hívd át a barátnőidet, egyeztessetek, csereberéljetek, és találjatok ki trendi összeállításokat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Az érzelmi feszültség soha sem ad jó tanácsot. Előbb fejtsd meg, hogy mi az oka, és próbálj rajta úrrá lenni. A te impulzív személyiséged nehezen tűri a kritikát, a szülőktől pedig végképp nem akarod elfogadni. Szerencsére a feszült percek hamar tovaszállnak vasárnap, és ismét a társaság középpontjává válhatsz. Téged nagyon nehéz hosszú ideig nélkülözni. Szervezz mára wellness programot, vagy otthon kényeztesd a tested, ápold a bőröd.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Pozitívan gondolkodsz. Ez azért is örömteli és fontos, mert általában túlzottan aggódsz. Ma várhatóan jó hírt kapsz pénzügyi vonalon, vagy éppen valamilyen szép berendezési tárggyal leszel gazdagabb. Vasárnap, ha utazást tervezel, legyél nagyon körültekintő. Nézd át alaposan az irataidat, például hogy nem járt-e le a jogosítványod. Általában minden közlekedési szituációban tájékozódj alaposan. Ma töltsd kedveseddel az időt, jó lehetőség adódik hosszú beszélgetésekre.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Jelenleg éppen a szerelemben kapsz segítő kezet, vagy éppen segítő álmokat. Elképzelhető, hogy valóban álmodban kapod meg a választ, hogyan is lehetne alakítani a meglévő kapcsolatodat, vagy éppen milyen is lesz az a valaki, akit utadba sodor a sors. Vasárnapra felpezsdül minden olyan dolgod, ahol szükség van a meggyőzőképességedre. Mindenki elfogadja új ötleteidet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Néhány problémát vonszolsz magad után, így az átlagos vasárnapoknál sokkal feszültebb napra számíthatsz. Zavarnak a telefonok, és azt is zokon veszed, ha a legegyszerűbb feladattal vagy baráti érdeklődéssel keresnek meg. Legyél visszafogott! Sokkal többet ronthatsz emberi kapcsolataidon, ha beszólsz valakinek, mint azt gondolnád. A mai nap érdekes meglepetést is tartogat. Megláthatod a vágyott lakást, és még pénzügyeid is kedvezően alakulnak.

Napi horoszkóp

Ma minden jól alakul (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha egy távoli ország a nyári szabadságod célállomása, készülj fel arra, hogy a repülőtéren alaposan átforgatják a csomagodat. Annyira felbosszant ez az esemény, hogy még két-három nap elteltével is azt bizonygatod a barátaidnak, hogy a vámosok direkt kiszemeltek és kiszúrtak veled. Azonban ha túlteszed magad a bosszúságon, igazán szenvedélyes nappalokat és éjszakákat tölthetsz a szerelmeddel. Vasárnap alapos és aprólékos tervezgetésbe foghatsz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hiába van vasárnap, kissé összesűrűsödnek a teendők, de te ezt nem veszed rossz néven. Éppen ellenkezőleg! Élvezed, hogy fontos vagy. Barátnőkkel, bizalmasokkal legyél óvatos. Lehet, hogy korábban elmondtad egy titkodat, amit most egészen máshonnan kell visszahallanod. Ne magyarázkodj senkinek, de tégy lakatot a szádra. Nem biztos, hogy mindenki az, akinek hiszed.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Lazíts! Néhány napos kikapcsolódásra van szükséged. Próbálj valamilyen napirendet készíteni, hogy a nap első órái ne csak a kapkodásról szóljanak. Ha indultál valamilyen pályázaton, vagy egyéb megmérettetésen veszel részt, ezekben a napokban kaphatod meg a kedvező eredményt vagy a pozitív visszajelzést. Olyan periódus következik, amikor teljesülnek az álmaid. Vasárnap remek hangulatba kerülsz, az sem baj, ha ismerkedésre használod a benned rejlő vonzerőt.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Tanulmányaid során ne azt nézd, hogy mi nem megy, hanem végre próbáld felfedezni a benned rejlő tehetséget. Lehet, hogy egy-két napig nagyon hiányos önbizalommal éled az életedet, de ha képes vagy átbillenni a holtponton, máris jobb kedélyre derülsz. A vasárnap jelentős eredményt hozhat a hivatásodban. Olyasmit javasolsz, amit képes vagy megindokolni és elfogadtatni a feletteseddel. A mai napot barátokkal és a kedveseddel szervezd, érzelmileg fantasztikusan feltöltekezhetsz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top