nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 19.: Kreativitásodnak semmi sem szabhat határt

A napi horoszkóp tanácsa szerint igyekezz összeszedni minden bátorságod és ne félj elindulni az úton! Meglátod, menni fog, mint a karikacsapás!

Kos

Legjobb, ha a hétfőt új társaságban kezded. Összejöhetsz régebbi barátokkal is, a csillagok most melletted állnak a napi horoszkóp szerint, ha valamilyen vitás kérdésben is döntést kell hoznod. Jól kommunikálsz, és ez a jó tulajdonságod nem csak a hivatás, hanem a magánélet területén is kamatozhat, most nagylelkűséged kap hangsúlyt. Számíthatsz arra is, hogy egy ismeretlennek éppen ezzel kelted fel az érdeklődését.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hétfőn briliáns ötleteid támadhatnak anyagi vonalon. Meglódul a képzeleted, és eleinte ugyan gátlásosan, de később nagy bátorsággal kezeled a pénzed. Főnöködet is sikerül elbűvölnöd, így lehet, hogy kisebb jutalommal is díjazza a mostanában újra fellendülő munkakedvedet. Partnereddel tulajdonképpen minden változatlan, most kevesebb a lángolás, de jóval több az igény a stabilitásra. Éppen ezért ne lepődj meg, ha anyagi dolgaidba is szeretne beleszólni.

Napi horoszkóp

Légy önmagad (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hihetetlen nagylelkűséggel kezeled a baráti és rokoni kapcsolataidat. Képes vagy anyagi áldozatot is hozni értük. Szívesen hallgatod meg testvéreid elképzeléseit, és nagy türelemmel viseled még a legelképesztőbb ötleteiket is. Hétfőn tölts sok időt edzéssel. Keress olyan sportot, amit a nyári melegben is élvezettel űzöl. Fontos jó alakod fenntartása, mert ezekben a napokban komoly esély látszik, hogy összetalálkozol a nagy Ő-vel.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kisebb álmatlanság gyötörhet hétfőn, de ennek oka csak a tegnapi lazulás, ami mára is kihat. Ismét jelzi főnököd, hogy mennyire fontos vagy számára, energiádat tehát nem érdemes semmilyen önmarcangolásra vagy folyamatos önvizsgálatra elpazarolni. A legjobb gondolatelterelő, ha vendégeket hívsz estére. Itt az ideje egy kiadós nyári bulinak. Várhatóan sok munkád lesz vele, de a jó hangulat és a sok dicséret kárpótol a fáradságért. Élvezd ezt az eseménydús napot.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Te már hétfőn megérzed és meg is előlegezed magadnak azt a rengeteg energiát és pozitív élményt, ami a hét második felében lesz a tiéd. Keresed a társaságot, és ha teheted, akkor a szabadságodat is most veszed ki. Délután a csajokkal bevásárlókörútra indulhatsz. Egyáltalán nem érdekel, hogy van-e árleszállítás, a lényeg a szerzés, és hogy nagyvonalúságoddal felhívd magadra a figyelmet. A barátságot, szerelmet és a pénzt próbáld egymástól távol tartani!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Valaki beszól neked a munkahelyeden a pároddal kapcsolatban. Ezt nagyon rosszul viseled, de ahelyett, hogy az éles nyelvű kollégát vagy kolléganőt vennéd elő, inkább magadba fojtod az indulataidat. Több baráti találkozóra is meghívást kapsz ma, amit el is fogadsz. Partnered azonban nem biztos, hogy minden este dínomdánomra vágyik. Ha kicsit nyugisabb napokat szeretne, szerezd meg neki ezt az örömet, az este alkalmas lesz az intimebb légkör kialakítására.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Továbbra is él benned a szerelem és a vonzás varázsa. Néhány kacér nyári ruhával szinte az őrületbe kergetheted a férfiakat. Olyan titokzatos és éppen ezért bolondító pillantásokkal nézegetsz körbe, hogy lassan sorszámot osztogathatsz a hódolóidnak. Vidám hangulatban telik ez a napod is. Ne csodálkozz, ha egyre többen hívnak randira, azonban ne hagyd magad kihasználni, átverni és csőbe húzni. A józanság utolsó szikráját őrizd meg!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ha erre a hétre időzítetted a szabadságodat, és egy vízpart az úticél, helyesen és jó érzékkel döntöttél. Hétfőtől minden pozitívum elérhető és megszerezhető számodra, ha képes vagy lazítani, és csak a tenger vagy egy tó, esetleg folyó csillogó vizének látványába feledkezni. Ha külföldre utazol, kedvesed kissé szorong az induláskor, neked kell megnyugtatni még akkor is, ha most ehhez semmi kedved nincsen. Gondolj arra, milyen fontos a nyugodt légkör.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Most minden lehetőség adott, hogy megcsillogtasd intelligenciád és remek humorérzéked. A hétfő bővelkedik olyan lehetőségekben, amikor nagyobb közönség vagy társaság előtt kell megnyilvánulnod. Lehet, hogy alig aludtál valamit az izgalomtól, de a továbbiakban teljes erőbedobással veted magad a köztudatba. Kissé csélcsapnak is bizonyulhatsz, legalábbis állandó partnered szemében. Többre becsülöd az újdonsült rajongókat, mint a régi pasid.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Érzelmi stabilitásod most is az elsődleges tulajdonságaid egyike, de azért valahol ott a „kisördög” egy régebbi szerelem képében. Újra kezdjem? – kérdezed magadtól. Gondolatban mindenképpen eljátszol ezzel a lehetőséggel. Munkádban valószínűleg most kell helyettesítened a többieket, akik elmennek szabadságra. Fontos lehetőség ez, ha be akarod bizonyítani a főnöködnek a rátermettségedet. Délutánra nagyon elfáradsz, így alig várod az estét, hogy végre ágyba dőlhess.

Napi horoszkóp

Szánj időt a pihenésre (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha bármilyen szerződést kell megkötnöd, a hétfőnél alkalmasabb napot nem is találhatnál. Ma általában is többféle pozitív élményben lehet részed. Kreativitásoddal magadra irányítod a figyelmet, és még az elismerésre is esély van. Ilyenkor a főnöktől egy biztató mondat vagy a kollégáktól egy csodálattal teli pillantás is elismerésnek számít. Este régebbi kollégákkal, esetleg osztálytársakkal találkozhatsz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Pozitív érzelmi változásra számíthatsz. Lehet, hogy korábban adódott némi nézeteltérés közted és a párod között, de mára minden hullám elcsitulhat. Jó lenne, ha elővennél néhány korábbi fotót, esetleg estére különféle romantikus meglepetéseket gondolnál ki. Ilyen lehet egy közös zeneszám, vagy keress elő egy ruhát, aminek fontos szerepe volt abban, hogy elbűvölted őt. Te a nosztalgiázás nagymestere vagy, élj ezzel az adottságoddal!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top