nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 23.: Érzelmi hullámvasút

Ma érzékenyebb lehetsz a szokásosnál a napi horoszkóp szerint, és hangulatingadozáson mehetsz keresztül. A káosz elkerülésének érdekében próbálj uralkodni magadon.

Kos

Vannak, akik megkérdőjelezik, hogy képes vagy-e eljutni oda, ahová szeretnél, ezekkel az emberekkel légy óvatos. Könnyen lehet, hogy ezzel csak önmaguk tehetségtelenségét szeretnék elfedni. A te sikereid fényében ugyanis még inkább szembetűnőbb az ő szürkeségük. Ne törődj a rosszakarókkal, hiszen csak irigyek a sikereidre. Koncentrálj inkább arra, ami előtted van, az sokkal fontosabb!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kell egy kis fantázia, hogy a mai napot hibátlanul végigvidd. Úgy néz ki ugyanis, hogy egyedül maradsz egy problémával és senki sem elérhető, aki segítene vagy tanácsot tudna adni. Úgyhogy vágj bele egyedül és oldd meg, amit csak lehet. Egyedül sosem könnyű megtalálni a megoldást a gondokra, de ezek a helyzetek, amik tovább erősíthetik a jellemedet. A végeredmény még téged is meg fog lepni!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma ellenállásba ütközhetsz, ha az akaratodat próbálod érvényesíteni. Valaki szerint csak a saját érdekeidet nézed és mások is hajlanak elfogadni az ő véleményét. Ha igazuk van, ha nem, ma tegyél le róla, hogy a dolgok a saját szád íze szerint alakuljanak. Majd később újra megpróbálod. Néha tudni kell elfogadni azt, hogy nem minden úgy alakul, ahogy azt te szeretnéd.

Napi horoszkóp

Hullámvasúton (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Te általában könnyen tudsz lelkesedni olyan megoldások iránt is, melyek a szokásostól nagyban eltérnek és ez most is így lesz. Menet közben pedig kiderülhet, hogy az, amit csinálsz, nem is annyira elképesztő, mint azt előre elképzelted. Közben ugyanis alaposan megváltoztak a körülmények. Mindezek ellenére ne lógasd az orrod, hiszen ettől függetlenül különleges napban részesülhetsz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ahelyett, hogy mindent egyszerre akarnál megvalósítani, válaszd ki azokat a dolgokat, melyeket a legjobban szeretnél és kezdd azokkal. A többi ráér később. Pénteken valaki rá akar beszélni valamire, amit te nagyon nem szeretnél. Nem sok esélye lesz veled szemben. Ráadásul később kiderül, hogy az illető nem tisztes szándékkal fordul feléd, ami még inkább a te igazadat szolgálja.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ez lehet az egyike azon napoknak, amikor szinte semmivel nem haladsz előre és nem is sikerül semmi úgy, ahogyan azt eltervezted. Ez kellemetlen, de nem muszáj emiatt idegeskedned. Egyszerűen fogadd el, hogy vannak ilyen napok és semmiképpen ne csinálj magadból áldozatot. Ha már így alakul, hozd ki belőle a legjobbat: vonulj el egy kicsit és pihend ki a nap fáradozásait.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma kisebb érzelmi megingások lehetnek benned, hol feldobottan érzed magad, hol pedig elkeseredsz valami miatt. Próbálj meg kevésbé törődni ezzel, néha megesik az ilyen bárkivel. Igyekezz, hogy ez kívülről ne legyen rajtad észrevehető. Könnyen lehet, hogy miattad egy számodra kedves személy is hasonlóképpen viselkedhet, ami nem éppen példaértékű. Ugye te sem akarod, hogy ez így legyen?

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Mostanában egyre nyugtalanabb vagy, amit az okoz, hogy a dolgaid nem a megfelelő mértékben haladnak előre. Vannak dolgok viszont, melyek rajtad múlnak. Határidők, melyeket sorban tolsz el egyre arrébb és arrébb. Próbáld meg egy kicsit összeszedni magadat és felállítani egy sokkal szorosabb időtervet. Ha erőt veszel magadon, és gyorsan megoldod a könnyebb feladatokat, talán motivált leszel a jövőre nézve.

Napi horoszkóp

Különleges találkozó (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Míg körülötted mindenki zavart és problémákkal teli, te felkészült vagy a legnehezebb helyzet kezelésére is. Amíg mások akadályokkal küzdenek, te haladsz előre és egyre feljebb jutsz a ranglétrán. Olyan vagy, mint egy látnok, aki minden helyzetben meglátja a legjobb megoldást. Ma viszont figyelj jobban, mert valaki meg akar téveszteni. Akkor kerülhet erre sor, amikor a legkevésbé várnád, ezért maradj éber.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Akik régebben kinevettek vagy nem hittek benned, lassan rájöhetnek, hogy hibát követtek el. Az utóbbi időszakod szépen rácáfol a kétkedőkre és bebizonyítja, hogy sokkal többet érsz, mint ahogyan azt egyesek gondolták. Ha nem is ezeknek a személyeknek, de magadnak ezzel igazolhatod rátermettséged. Itt az ideje, hogy magabiztosabb legyél, és azt tedd, amihez valóban értesz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma óvatosan közelíts az emberekhez, mert többen közülük a szokásosnál is érzékenyebben reagálhatnak egy-egy megjegyzésedre. Légy őszinte, de ne legyél kíméletlen. Fogalmazd meg a mondandódat finoman úgy, hogy ne bánts meg vele senkit. Ha nem így teszel, könnyen ellenségekre tehetsz szert, ez pedig nem a legmegfelelőbb időszak arra, hogy kellemetlen helyzetbe kerülj. Csak finoman a szavakkal!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Olyan egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezel, amely segít abban, hogy egy-egy problémát több oldalról is meg tudj közelíteni. Ez a tudás azonban felelősséggel is jár, te ugyanis gyakrabban találod meg a helyes utat másoknál, így gyakrabban kell segítened nekik. Arról viszont ne feledkezz meg, hogy nem minden probléma tartozik rád, így ha segítesz másokon, elég lehet egy kis lökés is.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top