nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. július 24-25. – Hív a romantika

A szombat hajnali telihold romantikusan bevilágítja a csillagos eget szombatra és még vasárnapra virradóan is. Közben sajnos ingerültté tehet mindkettőtöket. A romantika jobb program. Válasszátok inkább azt!

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelem (fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Képtelenség megfelelni a család és a barátok elvárásainak is úgy, hogy emellett jusson időtök magatokra is. Az elvárásoktól egyre feszültebbé válhatsz, amit semmiképp se a párodon vezess le! Inkább kérd meg, hogy segítsen!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A teliholdtól nehezen tudsz aludni. Érdemes lenne besötétítened. Mert ha kialvatlan vagy, akkor kibírhatatlan is. A kánikula visszatértével megint számtalan szabadtéri program közül válogathattok. Mindenképpen mozduljatok ki!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem bírsz egy helyben maradni ezen a csodás hétvégén. Téged a telihold utazásra hív. Csomagolj és menj! Ha a kedvesed nem tud veled tartani, akkor is indulnod kell. Máskülönben fogolynak érzed magad. Ne feledd, nem vagytok összenőve!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Varázslatos megérzéseid lesznek ezen a romantikus hétvégén. Jó lenne, ha hallgatnál az intuíciódra. Akkor is, ha ez kihívás számodra. Régen bátrabb voltál. Miért szoktál le a megérzésekről? A szerelmeddel is a szíved hozott össze anno…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A párod hiperérzékeny lesz a teliholdtól. Lehet, hogy te sem alszol túl jól. Ettől mindketten ingerlékennyé váltok, és bármilyen apróságon összekaptok. A mérgező hangulat közétek állhat, és elronthatja az egész hétvégéteket. Ne hagyd!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombati telihold arra buzdít, hogy valami szokatlant próbálj ki. Lehet, hogy nem lesz könnyű a kedvesedet rávenni, hogy veled tartson. De ha meglepetésnek állítod be, kíváncsivá teszed. És a végén egy remek élmény lesz…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Túl sokat gondolkodsz. A hétvégén ki kéne kapcsolnod az agyadat, és szabadságra kéne küldened az aggodalmat. Máskülönben le fogsz robbanni, ami a nyár közepén a legrosszabb opció. Válassz más programot!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A telihold kifeszít a karriered és a családod közé. Úgy érzed, nem tudsz helytállni. A kedvesed szívesen kényeztetne. Engedd meg neki, hogy elvarázsoljon! Ez a nyári hétvége tökéletes arra, hogy romantikázzatok édes kettesben…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Téged felvillanyoz a telihold. Tele vagy energiával és ötletekkel. Azonban ne várd el, hogy a párod is hasonlóan lelkes legyen! A te feladatod, hogy kedvet csinálj neki. Szükség lesz a kreativitásodra és az emberismeretedre.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ennek a hétvégének a kulcsa egyetlen dolog: meg kéne hallanod, hogy a szerelmed mit mond. A bolygók szerint azt hiszed, hogy tudod, mit akar. Pedig ki kellene nyitnod a füledet. Tedd meg, ha szereted őt!

Napi horoszkóp

Összekapaszkodva (fotó: Pixabay)

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat hajnali telihold érzékenyen érint. Szinte bármin képes vagy megsértődni. Lehet, hogy igazad van, de tedd fel magadnak a kérdést, mire jó ez! Eléred azt, amit akarsz? Ha igen, milyen áron? Ha nem, akkor pláne minek…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az égi folyamatok szerint a lelked szárnyalásra vágyik. Szólj a kedvesednek, hogy hagyja a sok „fontos” dolgot! Inkább vigyen el valamilyen romantikus helyre! A nyár derekán millió csoda vár rátok. Most kell megragadnotok a lehetőséget.
 

Ez is érdekelhet flörtre váró férfi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top