nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 25.: Igazán nehéz téged kiszámítani

Néhány hirtelen, szertelen ötlettel felkavarod az állóvizet a környezetedben a napi horoszkóp szerint.

Kos

Görcsösen ragaszkodsz valakihez az életedben, aki talán kissé fojtónak érzi a közelségedet és a figyelmedet. Ne akarj a törődéseddel rátelepedni a napi horoszkóp tanácsa szerint, mert ez nyilvánvalóan zavarja. Engedd kicsit szabadon, s ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor tartsd rajta a szemed a távolból, de hagyd kibontakozni, hisz másként csak azt éred el, hogy besokall és továbbáll. Csak abba gondolj bele, hogy te vajon szeretnéd-e, hogy valaki minden lépésedről és mozdulatodról tudni szeretne. Ugye, hogy nem. Vasárnap inkább magad kényeztesd, vegyél egy jó fürdőt, olvasgasd a kedvenc könyved vagy nézz meg egy filmet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hidd el, sokan nem is gondolják rólad, hogy a jámbor külső milyen kemény egyéniséget takar. Azért, mert mindenkivel udvarias vagy, s ritkán emeled fel a hangodat, még benned is ott van a szunnyadó oroszlán, aki nem fogja olyan könnyen hagyni magát! Igyekezz azonban olyan eszközöket választani, hogy a későbbiekben ne kelljen mások bocsánatáért esedezned! A vasárnap alkalmas lehet arra, hogy kiszanáld a gardróbszekrényed és ha szükséges, listát készíts arról, milyen új ruhadarabokra lehet szükséged.

Napi horoszkóp

Titokzatosság (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Segítesz egy hozzád közel álló személyen, de nem vagy biztos abban, hogy helyesen cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben, gondold át, okos dolog-e belefolyni az életébe. Ha úgy döntesz, hogy igen, ne foglalkozz azzal, mit mondanak mások. Tisztázd azt is magadban, nem veszélyes irányba mennek-e a dolgok. Az ismerősödet finoman próbáld más irányba terelni, hisz könnyen lehet, hogy te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában! Nagyon dicséretes, hogy a bajban senkit nem akarsz magára hagyni!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Miközben fejben már elérted, amit szerettél volna, s érzed, hogy nagyon közel vagy a célhoz, nem várt akadályokba ütközöl, s ez hirtelen kétségbe ejt. Szedd össze magad, aggodalomra semmi okod, pontosan tudod, hogy ilyenkor mi a teendő, hiszen B-terved is van, így tehát könnyűszerrel meg fogod ugrani ezt az akadályt is. Csak bíznod kell magadban, hisz rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot a feladat megoldása. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba haladsz, és ha befutsz a célba, büszke lehetsz majd magadra!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Akad egy személy a környezetedben, akivel kapcsolatban folyamatosan az az érzésed, hogy céljai eléréséhez eszközként igyekszik felhasználni téged. Neked azonban megvan a saját utad, így nem is kell hagynod magad egyetlen másodpercig sem befolyásolni. Gyorsan állítsd le az illetőt, egyértelműen és határozottan add a tudtára, hogy nem jó ajtón kopogtat, te ugyanis nem fogsz úgy táncolni, ahogyan mások fütyülnek, különösen akkor nem, ha ők akarják learatni a babérokat! Ne hagyd magad kihasználni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Rendkívül nagy bosszúságodra olyasmivel kell foglalkoznod, ami egyáltalán nem volt betervezve a mai napra, s jelentős időt vesz el a tervezett programoktól és azoktól a tennivalóktól, amelyekkel tele van a fejed. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet, és mihamarabb tudd le a dolgot. Ha halogatod az ügyet, a baj csak a nyakadon marad, s a későbbiekben további problémákat okozhat. Ha végeztél, utána élvezd ki a szabadidőt és azt, hogy arra koncentrálhatsz, amire eredetileg szerettél volna!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ideális esetben ma egy vízparton üldögélsz. Szükséged van kikapcsolódásra, azonban kivételesen nem a lármás bulihangulat vonz. Elvarázsol egy naplemente, de az is elég, ha a hullámok hangját hallgatod. Ha valaki zavarni próbál a munkahelyedről, ne engedd, hogy felhúzzon. Mondd meg neki, hogy nincs pótolhatatlan ember, tegyék azt, amit jónak látnak, de ne zavarják meg a pihenésed. Anyagi ügyekben kevés céltudatosabb ember van, mint te.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Hosszú mérlegelés után végre elhatározásra jutottál, s ezt a környezeteddel is azonnal megosztod. Noha nem mindenki fog örülni az általad hozott döntésnek, mégis próbáld megértetni velük, hogy most elsősorban a saját szempontjaidat kellett előtérbe helyezned, így nem dönthetsz aszerint, hogy másoknak mi a jó. Tedd világossá számukra, hogy nem futamodsz meg egy olyan kihívás elől, amellyel előbb-utóbb úgyis szembe kellett volna nézned. Ne feledd, mindig az első lépés a legnehezebb, utána már minden megy magától!

Napi horoszkóp

Küzdelmes út (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A vasárnap meglepetés vendéggel vagy különleges partival indul. Megérkezhet egy régen látott barát, vagy valaki, akit évek óta nem sikerül becserkészned. Érzelmileg egészen megkavarodsz. Még könnyelmű lépésre is szánhatod magad. Vigyázz, nehogy megbánd, mert hamarosan jön a nagy kijózanodás. A csalódást nem viseled jól, nehezen tudod feldolgozni, ahogy mindenki más, így jobb, ha átgondolod a dolgokat, mielőtt cselekszel.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szeretnéd a világnak megmutatni, milyen tudás és tehetség rejlik benned, ám tartasz attól, hogy ki és mit szól majd hozzá, nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz tudni sikereket elérni, mindig is a dominósorban állva fogsz a többiekkel együtt kullogni. Éppen ezért most mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy sikeres emberként learasd a babérokat, vagy arra, hogy mindig álarcban bujkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, s legalább próbáld meg, mert veszíteni valód abszolút nincs!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vasárnap annyi energia van benned, hogy egy rakétát is képes lennél földkörüli pályára juttatni. Elhatározod, hogy megbolondítod az összes férfit a környezetedben. Mivel nem csak külsőleg ragyogsz, hanem szellemileg is jó passzban vagy, könnyű lesz a győzelem. Emiatt lehetnek riválisaid is, akik féltékenyek a sikeredre, vigyázz, mert lehet, hogy ármánykodnak is a hátad mögött. A bizalmadba ne avass be akárkit!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Mára nem számítottál semmilyen különösebb feladatra, mégis olyan kihívással szembesülsz, amely rendkívüli erőfeszítést kíván. Minden energiádra szükség lesz, hogy megoldd a helyzetet, így estére valószínűleg abszolút lemerülsz, ám ez ne tartson vissza, mert a nap végén igencsak büszkén szemlélheted majd a munka eredményét, s ezután kifejezetten jól fog esni majd az ejtőzés a teraszon egy pohár finom bor társaságában!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top