nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 29. – Nem szokványos utak

Ma ahhoz, hogy elvégezz egy feladatot, meg kell hoznod egy frappáns döntést a napi horoszkóp szerint, azonban nem feltétlenül hajlasz a fair játékra. Ne hagyd magad elcsábulni, maradjon tiszta a kezed!

Kos

Ha a dolgok körülötted mind egy irányba mutatnak és az események szinte mind ugyanazon eredményt hozzák, akkor a napi horoszkóp szerint neked is el kell fogadnod, hogy ez az élet rendje. Vannak helyzetek, melyeket nem lehet befolyásolni, így idegeskedni miatta sem célszerű. Mint ahogyan az időjárás miatt bosszankodni is butaság. Fogadd el és lépj tovább! Alkalmazkodj a helyzetnek megfelelően!

Napi horoszkóp

Különös utak (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma egy választás elé kényszerít az élet és bár mindkét megoldás célra vezet, az egyikkel gyorsabb, a másikkal élvezetesebb folytatni. Gondold csak végig alaposan, mit szeretnél. Legyen élvezetes már az út is, vagy csak a végeredmény számít? Hallgass a megérzésedre! Annyi bizonyos, hogy mindkét választással jól jársz, így utólag nem fogod megbánni a döntést. Bízz magadban!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma különösen ügyelj arra, hogy kiről mit mondasz el, még ha az a dolog pozitív is. Könnyen lehet ugyanis, hogy ma ez sokkal könnyebben és gyorsabban jut el az illető fülébe, mint ahogyan te azt gondolod. Mindig beszélj mindenkiről úgy, hogy közben elképzeled, éppen mögötted áll. Légy olykor elővigyázatos, mert később lehet, hogy egy ballépésedet felhasználják ellened.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma szükséged lehet egy kis humorérzékre is, ha könnyebben fel akarod dolgozni azt az eseményt, amely várhatóan bekövetkezik, és talán bosszúságot okoz számodra. Legyen bármilyen gond is ebből, ha jól állsz hozzá és nem veszel mindent véresen komolyan, talán még szórakoztató is tud ez lenni. Vedd könnyedén az efféle helyzeteket! Nem éri meg ezek miatt feszültnek lenni, nem igaz?

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma ideges nyugtalanság vehet rajtad erőt és ez arra ösztönöz, hogy mozgásban maradj. Talán egy kirándulás vagy egy utazás az, ami most kielégítheti a kalandvágyat, mely ott dolgozik legbelül. Megismerni új helyeket, új dolgokat és új embereket, ez az egyetlen dolog, amely most örömet hozhat az életedbe. Egy kisebb kiruccanás a közelben nem árthat, főleg ha jó barátokkal töltöd az időt. Ma minden lehetséges!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma talán egy váratlan esemény arra kényszerít, hogy változtass a dolgaidon és emiatt talán a pánik kerülget. Ugyanakkor ne feledd, hogy mindenki ugyanezen a pályán fut. Ha neked nehezednek a feltételek, mindenki másnak is. Kivéve, ha valaki cinkelt lapokkal játszik. De legyen ez bármilyen vonzó, ne próbáld meg! Az nem te vagy! Bármi is történjék, maradj hű önmagadhoz, és ne veszítsd el a fejedet!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Az mindenkinek fontos és számít, hogy mit gondol róla a környezete, de nem szabad, hogy alapvetően ez határozza meg az életünket. A feladatod mára neked az, hogy próbálj önmagadnak megfelelni, függetlenül attól, hogy a környezetedben ki mit gondol erről. Nincs szükséged arra, hogy más mondja meg, mit tegyél. A te életedért csakis te felelsz, ne engedd, hogy határokat szabjanak neked.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma egy kisebb probléma merülhet fel, ami eltéríthet téged az eredeti céltól, de legalábbis kerülőútra kényszerít. Nem szabad azonban feladnod a harcot és hagynod, hogy ez a kis semmiség kibillentsen az egyensúlyodból. Az akarat és az elszántság megvan benned, menj tovább! Minden adott ahhoz, hogy véghezvidd a terveidet, egy kis akadály számodra gyerekjáték lesz. Bízz a sikerben!

Napi horoszkóp

Vedd jól az akadályt! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma ügyelj arra, hogy ne legyél a saját elkötelezettséged vagy önfeladásod áldozata. Természetesen az szép dolog, ha mások érdekeit szem előtt tartva igyekszel cselekedni, de közben nem szabadna elfeledkezned önmagadról sem. Mostanában sokat fáradoztál mások érdekében, és ez nem feltétlenül jó. Tegyél félre ma mindent, ami nem a saját érdekeidet szolgálja és foglalkozz végre egy kicsit csakis önmagaddal!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma váratlanul előbukkanhat valaki a múltadból, de te talán nem fogsz maradéktalanul örülni ennek. Vele ugyanis visszatérhet egy feszültség is a lelkedbe, amelyet már jó ideje nem éreztél. Hamar kiderülhet az is, hogy mindez nem véletlen. Az illető ugyanis nem minden érdek nélkül és egyáltalán nem véletlenül került az utadba ismét. Ha a találka kellemetlen számodra, egy illedelmes gesztust követően hagyd faképnél az illetőt.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma valamiben küzdened kell azért, hogy megtartsd a jelenlegi pozíciódat és ez talán arra sarkall, hogy figyelmen kívül hagyj néhány szabályt. Ez nagyon rossz ötlet lenne és nem szabad engedned a csábításnak. Igaz, hogy a könnyebbik út mindig vonzó, de nem biztos, hogy előnyös lenne a későbbiekre nézve. Maradjon tiszta a kezed, pont így éred el majd a célodat. Ha így teszel, biztosan nem kerülsz bajba!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma ahhoz, hogy időt nyerj, talán felmerül benned, hogy olyan útra lépj, amely nem a legtisztább. Eljátszani el lehet ilyen gondolatokkal, de legbelül tudnod kell, hogy te nem ilyen vagy. Te csak menj a tiszta, egyenes úton, mivel szinte biztos, hogy a többi számodra nem hoz valódi megoldást. Emellett a jól bejáratott út nemcsak kényelmes, de biztonságosabb is. Ezekről ne feledkezz meg!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top