nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 30. – Próbatétel

Ma megpróbálhatnak kihozni a sodrodból, ami egészen ingerültté tehet. A napi horoszkóp szerint maradj nyugodt és ne hagyd érvényesülni az ellenségeidet!
Napi horoszkóp

Kos

Hiába szeretnél valamit véghezvinni, ha az a környezeted számára nem megfelelő célnak bizonyul. Ekkor bizony le kell mondanod a dologról, vagy bele kell egyedül vágnod. Légy óvatos és ne lovald magadat bele olyasmibe, amivel végül saját magadnak is ártasz. Néha engedni kell. Lehet, hogy ez nem a megfelelő alkalom a terved végrehajtásához. Válassz ki egy másik időpontot, hátha addigra már kivitelezhetőbbé válik a cél.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ha valamilyen igazságtalanságot tapasztalsz magad körül, általában nem vagy rest ezt azonnal szóvá tenni és kiállni azok mellett, akit sérelem ér. Ha nem így teszel, talán úgy érzed, hogy bűnrészessé válsz. Ma úgy jöhet ki a lépés, hogy téged ér a sérelem. Vajon ki lesz, aki kiáll melletted? Most kiderül, ki az igaz barát. Ha pedig netán egyedül maradnál, felszegett fejjel tűrd el a kellemetlenségeket!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma nyugtalanabb lehetsz a szokásosnál és talán már reggel korán felkelsz, hogy elkezdd a napodat, ami nem is csoda, hiszen azt szeretnéd, hogy minél tovább tartson. Talán a te munkád a legfontosabb abban, hogy ma minden tökéletesen sikerüljön. Emiatt kár is aggódnod. A nap hőse minden bizonnyal te leszel. A kemény munkádat pedig nemcsak a munkatársaid, de a felettesed is elismeri. Talán itt az ideje a fizetésemelésnek?

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Néha előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor bármit teszel, valamilyen szempontból rossz döntésnek bizonyul. Ilyenkor a kisebbik rosszat szokás választani és talán neked is így kellene tenned. Bárhogy is lesz, az őszinteség és a nyíltság a környezeted felé segít átlendülni minden nehézségen és még támogatókat is szerezhetsz. A nagyobbik rossz senkinek sem kedvez, így felesleges akár csak gondolni is rá.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ha körülötted mindenki egy kicsit feszült is, te próbálj nyugodt maradni, és ha lehet, inkább igyekezz másokat is erre rávenni. Ha a szokásosnál többen vagytok együtt, óhatatlanul is előkerülhetnek sérelmek, akár a múltból is. Csak nem biztos, hogy pont a mai nap a legalkalmasabb arra, hogy ezeket a meccseket lejátsszátok. Várj addig, amíg kicsit lenyugszanak a kedélyek. A türelem rózsát terem.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Vannak esetek, amikor úgy érzed, hogy vért izzadsz az eredményért egy dologban, mások pedig hipp-hopp, túl vannak mindenen. Ez főleg akkor dühítő, amikor eközben a te eredményeidet nem értékelik kellőképpen. De mi lenne, ha te is változtatnál és a könnyebb vége felől közelítenéd a dolgokat? Hamar kiderülne, mit teszel le valójában az asztalra. Ne légy feszült, az nem segít semmiben.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma nehezen tudod majd türtőztetni magadat, ha valaki ingerel, de meg kellene próbálnod. Hiába vagy feszült és ideges, azért a viccet próbáld meg érteni. Persze más a helyzet, ha valaki tudatosan arra játszik, hogy kihozzon a sodrodból. Na, ő magára vessen! Te csak koncentrálj inkább magadra, ne foglalkozz a rosszakaróiddal! Ha ignorálod az illetőt, előbb vagy utóbb abbahagyja.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Vannak helyzetek, amikor rengeteg munkát és energiát beleteszel valamibe, mégis úgy érzed, hogy ezt a környezeted nem értékeli kellőképpen. Pedig ezen viszonylag könnyedén segíthetsz. Csak annyit kell tenned, hogy a feladatok egy részét legalább kiosztod másnak és onnantól nem foglalkozol vele. Egyből mindenkinek világossá válik, hogy mi is nyugszik igazán a válladon.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Te általában nagyon nehezen rejted el az érzelmeidet. Ha valaki egy kicsit is ismer, azonnal látja rajtad, ha valami bánt és azt is, ha nagy öröm ér. Úgyhogy ma ne is ellenkezz akkor, amikor a család együtt örül majd veled, amikor meghallod azt a bizonyos jó hírt. Ne rejtsd el az örömöd, mert felesleges. Inkább hagyd, hogy közösen ünnepeljen a család. Töltsétek a napot boldogságban és egészségben!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Minél több energiát fektetsz abba, hogy magad körül mindent a kezedben tarts, annál nehezebben fog menni. Ez a mai nap már csak ilyen. De talán érdemes lenne néhány dolgot hagyni, hogy megtörténjen magától, vagy ráhagynod másra. Hagyd, hogy magával vigyen az ár és minden úgy történjen, ahogy lennie kell. Te sem vagy mindenható és nem is lehet minden a te felelősséged.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Bármennyire is szeretnél valakinek segíteni a környezetedben, nem vívhatod meg a csatát mások helyett. Mindenkinek magának kell megoldani a saját problémáját, te csak annyit tehetsz, hogy együttérzel, támogatsz és igyekszel jó tanácsot adni. Néha talán az sem árt, ha az illető egyenesen beleszalad a falba. Kell a tapasztalat mindenkinek. Ennek fényében hagyd kibontakozni az embereket.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A környezeted számára most nagyon fontos a te véleményed, így bánj ezzel a dologgal felelősen. Mindig legyél világos és érthető és ne beszélj rébuszokban. Hagyd, hogy mások szempontjai is érvényesüljenek, hogy megőrizhesd ezt a szerepedet minél tovább. Ha továbbra is ennek megfelelően cselekedsz, később nagyon hálás lehetsz majd a téged segítő őrangyalaidnak.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top