nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 07. 31.: Bízz a megérzéseidben

Nagyon fontos, hogy megfelelő terveket készíts a napi horoszkóp szerint. Semmibe ne vágj bele meggondolatlanul.

Kos

A szombat alkalmas a tehetséged kibontakoztatására a napi horoszkóp szerint. Bármihez érzel késztetést, most megmutathatod, mit tudsz. Jelenleg szinte nincs olyan terület, ahol ne lehetnél sikeres, hiszen különleges vonzerővel rendelkezel. Mindenki felfigyel rád, sokan a bizalmukba is fogadnak, sőt, még tanácsokat is adhatsz. Igazságérzeted magas fokon áll. Este azért hagyj időt a pihenésre is, legjobb lenne erdős terepen tölteni az időt, árnyékban.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Eljön a kijózanodás ideje. A tegnapi buli jól lefárasztott. Valószínűleg belekeveredtél egy titkos kalandba, vagy egy flört nyomja a lelkiismeretedet. Az udvarlód pedig nem érti, hogy miért kerülöd a találkozást vele. Egész nap azon jár az eszed, hogyan is legyen tovább. Érdemes egy alkalmi találkozásért felrúgni a biztosat? Kisebb-nagyobb újításokkal, frizuraváltással nagy sikereket érhetsz el.

Napi horoszkóp

Fényben úszva (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma még a nehezebb körülményeket is élvezed. Valószínűleg sok fizikai erőre lesz szükséged, mert próbára teszi az energiádat egy tanfolyam vagy egy külföldi szakmai út. Különösen a nap közepén kell állnod a sarat. Ügyes vagy, hiszen mindenből kidumálod magad. Ahol nincs meg az alapos tudásod, ott kedves könnyedséggel veszed le a lábáról a másik felet. Este ülj ki kicsit a szabadba és élvezd ki a jó levegőt!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Akármilyen álmosan indul is a napod, hamarosan felpörögnek az események. Rengeteg hírt kapsz, lesz olyan is, ami inkább nehézséget okoz, de akad olyan is, amitől szinte szárnyakat kapsz. Régebbi kollégák vagy barátok is felbukkanhatnak, tarts velük, ha kirándulni invitálnak. Magánéleti kérdésekben zárkózott leszel, mindenről fecsegsz, és minden témáról van véleményed, de ha valaki az érzelmeidet hozza szóba, bezárkózol.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Addig üsd a vasat, amíg meleg. A mondás ebben az időszakban a hivatásod területére érvényes. Nagy eredményeket érhetsz el. Vezetőalkat vagy, és ezt a döntéshozók is észrevették. A vezetés azonban nem egyenlő a törtetéssel, tehát próbálj mértéket tartani, és intelligensen vállalni a megmérettetést. Lehetőséged lehet egy különleges országba utazni, indulás előtt azonban alaposan készülj fel és légy elővigyázatos.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ugye ismered a takarékosság aranyszabályát? Ne ugorj bele minden vásárlásba, szombaton ugyanis veszély leselkedik a pénztárcádra. A hivatásodban nem könnyű a helyzet, de képes vagy legyőzni a nehézségeket. Lehet ez egy vaskezű főnök vagy más, kellemetlen szituáció. Minden megoldódik, ha valóban akarod, gondolkodj józanul, és visszavonulás helyett inkább vedd fel a kesztyűt. Egyetlen szabály, hogy józanul gondolkodj, ne hagyd, hogy elveszítsd a fejed.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Egyetlen buli sem múlhat el nélküled, minden szabad percedet társaságban töltöd. Igazi partyarc vagy. A felelőtlen kalandokat azonban ne bánd, utólag már felesleges. Építs be magadnak egy kis vészcsengőt, ami megszólal, ha túl messzire mennél a szórakozásban. Azért ne ostorozd magad, egy kis flört mindenkinek kell. A nap második felében, ha eredményre vágysz, bújj a jó kislány bőrébe!

Napi horoszkóp

Sugárzó energiák (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Érzelmileg és határozottságban is te viszed a prímet kettőtök közül. A kedvesednek fontosabbak a kényelmi szempontok, te azonban szívesen kezdeményezel. Munkahelyeden nélkülözhetetlenné teheted magad. Olyan nagy benned a kitartás, és annyi ötlettel állsz elő, hogy a főnököd csak kapkodja a fejét. Szombaton szervezz egy csajos délutánt. Egészen felfrissülsz egy kis beszélgetéstől.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Jó a hangulatod, pozitívan szemléled az életet. Úgy gondolod, előtted nincs akadály. Valóban így is van. Pasikkal te vagy a kezdeményező. Egyszerre több vasat is tartasz a tűzben. Élvezed, hogy te irányítod az eseményeket. Az esti partin te lehetsz a sztár, még az sem zavar, hogy reggelenként alig bírsz felébredni. Ilyenkor mosolyogj a tükörbe, és gondolj vissza az esti hódításokra.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A párod továbbra sem akarja elfogadni, hogy számodra a munka, a hivatás legtöbbször az első helyen áll. Nem veszi észre, hogy mindezek mellett te ugyanúgy gondoskodsz a szórakoztatásáról, ápolod a lelkét. A férfiak már csak ilyenek. Nagy lehetőségeid vannak a hivatásod területén. Ha ma dolgoznod kell a szombat ellenére, és kellő felkészültséggel és diplomáciával közeledsz a főnöködhöz, fantasztikus eredményt érhetsz el.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Fontos, hogy ragaszkodj az elhatározásaidhoz, a pénzt pedig ne engedd kifolyni a kezeid közül. Az rendben van, hogy meg akarod mutatni, mi mindenre telik, de a rokonok indokolatlan nyúzásának ne engedj. Bármilyen kedves is egy testvér, tanuljon meg ő is dolgozni és gazdálkodni. Pasik terén izgalmas napnak nézel elébe szombaton, többen is versenyben vannak, te pedig mindegyikkel szeretnél egy randit.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Személyiséged kedvező, pozitív változásokon megy át. Nyugodt vagy és sokkal összeszedettebb, mint korábban. Fontos, hogy megtartsd a barátaidat, és az új ismerősök sorából is ápold a kapcsolatot azokkal, akik az életedet majd előbbre vihetik. Ismerkedés szempontjából gyakran vagy kishitű. Az nem baj, ha valaki nem omlik azonnal a lábad elé. Türelemmel, kedvességgel sokra viheted. Higgy magadban, csodálatos ember vagy!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top