nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2021. augusztusra

A Vénusz és a Plútó között létrejövő fényszögkapcsolatból arra lehet következtetni, hogy hihetetlenül nagy energiával rendelkezünk, és pénzügyek terén a helyzet magaslatán állhatunk a havi horoszkóp szerint.

Kos – augusztusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a szenvedély lángja magasra csaphat. De az is lehet a havi horoszkóp szerint, hogy életed párja olyan dolgokról beszélhet, amelyek miatt akár örömkönnyek is csilloghatnak a szemedben. Olyan is bekövetkezhet, amely miatt az elégtétel jóleső érzése hullámozhat át a lelkeden. A környezetedben azonban van olyan személy, akinek a rosszindulata előtt értetlenül állhatsz. Különösen azért, mert te nem vagy ilyen.

Bika – augusztusi horoszkóp

Megeshet, hogy olyan változás következhet be az életedben, amely miatt örömöt érezhetsz. Ezt azonban nem kellene világgá kiáltani, mert akadnak a környezetedben olyanok, akik a háttérben állva rosszat akarhatnak neked. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, szintén olyasmi történhet, amely miatt boldognak érezheted magad. Ha szülő vagy, gyermekeddel nehezebben érthetsz szót.

Havi horoszkóp

Napfényben (fotó: Pixabay)

Ikrek – augusztusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy egymást követhetik a szenvedélyes pillanatok. A meglévő kapcsolatokban olyan változás következhet be, amely miatt örömödben a föld fölött lebeghetsz néhány méterrel. De arra is nagy esély van, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tökéletesen kiegészíthetitek egymást. Ha sikeres szeretnél lenni a munkában vagy megtartani az állásodat, akkor a felettesedet dicsérni kell, így érheted el a célodat.

Rák – augusztusi horoszkóp

Ha most kívánod összekötni az életedet a kedveseddel, akkor ezt a lehető legjobb időpontban teszed. Akivel most hoz össze a sors, azzal tervezgetheted a közös jövőt. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát, vagy a sors egyéb más módon hozhat nehéz anyagi helyzetbe. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, rokonnal is jól kijöhetsz.

 

Oroszlán – augusztusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal most kicsit nehezebben boldogulsz. Megeshet, hogy régi téma kerülhet ismét terítékre, vagy ő makacsul ragaszkodhat valamihez, amivel te nem értesz egyet. Olyan lehetőség adódhat, amely miatt könyvelésed bevétel oldala nagyobb mozgásba lendülhet, mint a kiadásé. Meg kellene hozni egy olyan döntést, amelyet talán már egy ideje halogatsz.

Szűz – augusztusi horoszkóp

Ha kommunikációról van szó, akkor ebben a hónapban az életnek ezen a területén verhetetlen lehetsz. Meglátszódhat ez például az anyagi ügyeid alakulásán, hiszen most a váratlan kiadás mellett olyan bevételeid is lehetnek, amelyek kellemesen meglephetnek. Közben olyan esemény is bekövetkezhet, amely előtt döbbenten állhatsz. Amit megtapasztalsz, azt valakivel meg kell beszélni, így kerülheted el a szorongást vagy a félelmet.

Mérleg – augusztusi horoszkóp

Talán ebben a hónapban te lehetsz az állatövben a legszerencsésebb. Fortuna istenasszony támogatását élvezheted, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, a rokonokkal is jól kijöhetsz. Olyan dologba fektetheted a pénzedet, amely az idő múlásával egyre csak növelheti az értékét, vagy amely miatt boldognak érezheted magad. Ha beteg vagy, a gyógyulás útjára léphetsz.

Havi horoszkóp 2021. augusztus

Nyári csendélet (fotó: Pixabay)

Skorpió – augusztusi horoszkóp

Ha szeretnéd megtartani az állásodat, akkor a legfontosabb, hogy a felettesednek ne mondj ellent. A véleményedet, az elképzeléseidet roppant diplomatikusan kellene előadni, mert különben magad alatt vágod a fát. Nagyobb vásárlást most kellene bonyolítani, bármihez adhatod a neved, szerződést is most írj alá. Ha költözködsz, akkor ezt a legjobbkor teszed. Szülőtársad és a gyermeked között konfliktus jöhet létre.

Nyilas – augusztusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy baráti kapcsolat azért alakulhat jól, mert ennek hatására anyagilag előnyt élvezhetsz. Megeshet, hogy olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, talán olyasmi is történhet, amelyet nem, vagy nehezen tudsz megemészteni. Kolléga viselkedése miatt is kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Felettesednek légy a segítségére.

Bak – augusztusi horoszkóp

Talán soha nem volt még annyira erős a regenerációs készséged, mint most. Ezért ha egészségi problémával küszködsz, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. De az is lehet, hogy nagy hatást gyakorolhatsz a tágabb és a szűkebb környezetedre egyaránt. A munkában, megélhetésben a kedved szerint alakulhatnak a dolgok, a feletteseddel is jól kijöhetsz. Bankkal, biztosítással, örökséggel kapcsolatos ügyeket érdemes lenne elhalasztani, mert később jobban járhatsz.

Vízöntő – augusztusi horoszkóp

Hajlamossá válhatsz a makacs viselkedésre, amikor kötöd az ebet a karóhoz, és ezzel saját magadat hozhatod nehéz helyzetbe. Ha képes lennél engedni, akkor az életedet is megkönnyíthetnéd. Pénzügy terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytatsz, ezzel kapcsolatban örömteli hír juthat a fülecskédbe.

Halak – augusztusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal most mindent meg tudsz beszélni, amit fontosnak tartasz. De az is megeshet, hogy a környezetedben lehet olyan személy, akivel egyformán gondolkodhattok, jól kommunikálhattok. Kolléga viszont az agyadra mehet, vagy a munka során megismert személy miatt válhatsz egyik pillanatról a másikra idegessé. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak, a szerencsejátékokat ne hagyd ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top