nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 08. 02. – Figyelj oda a pénzügyeidre!

Anyagi kérdések foglalkoztatnak ma a napi horoszkóp szerint, de a romantikában sem lesz hiány.

Kos

Pénzügyeid hétfőre felgyorsulnak a napi horoszkóp szerint. Különféle anyagi kérdésekben kell döntést hoznod, de ne riadj meg, ezek általában pozitívan záródnak. Esetleges korábbi tartozásodat fizeted meg, de közben jelentős összeg is érkezik a számládra. Temperamentumod most pontosan olyan, amilyennek legjobban szereted magad. Legyél kitartó, semmiképpen ne tétlenkedj és meglátod, néhány napon belül eredményeket mutathatsz fel.

Napi horoszkóp

Persely (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A szerencse bolygója a születési jegyedben jár. Sok kellemes élményben is lehet ma részed. Általában a gyakorlatias éned győz, most azonban sokat álmodozol. Elképzeléseidben külföldi utakról vagy egy ideális munkahelyről ábrándozol. Ha a tettek mezejére lépsz, nem kizárt, hogy az álomból valóság váljon. A pasik most kissé a háttérbe szorulnak. Örülsz, ha sikerül új ismeretségeket kötni, de őket barátnak, pajtásnak tudod csak elképzelni.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A megszokottnál komorabb hangulatban indul a heted. Anyagi ügyekkel foglalkozol. Lehet, hogy valóban vannak nehézségeid, de ezek nagyon hamar megoldódnak. Többnyire olyan kiadásokról van szó, amiket nem kalkuláltál be előre. Magánéletedet a csapongás jellemzi. Nem tudod eldönteni, hogy mit szeretnél, hol a barátod társaságára vágysz, hol pedig világgá mennél nélküle. Este meditálj, az segít, hogy a belső békéd helyreálljon.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma megnő az önbizalmad. Alapvetően jól érzed magad, bár a pénzügyek árnyékot vethetnek a hangulatodra. Egy érzelmi probléma is nyomaszthat. Valószínűleg a kedvesed nem hozza a legjobb formáját. Többet várnál tőle, szeretnéd, ha támogatna, meghallgatná az örömeidet, és segítene a gondjaid megoldásában is. Munka után üljetek be valahová és beszéljétek meg a dolgokat, lehet, hogy ha rávilágítasz a problémára, a vágyaidra, megváltozik a hozzáállása.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Máskor az első szóra segítséget nyújtasz, vagy éppen nem is kell, hogy kérjenek, te máris tudod a megoldást, és nyújtod a baráti jobbodat. Hétfőn azonban éppen ez a téma lehet, ami kiborít. Nem akarsz örökké a jótevő jelmezében járni. Most bizony el is utasítod néhány barátnődet. Valójában a munkahelyeden tudsz a legjobban kibontakozni. Nyitott kapukat döngetsz az ötleteiddel, és esetleg valaki más munkáját is átveheted.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A barátok mindig barátok maradnak. Este, ha teheted, tölts velük minél több időt. Ha volt is valamilyen űr az életedben, azt most éppen ők tudják betölteni. Pénzügyeid nem rózsásak, talán érdemes lenne mellékállás után nézni. Ebben az esetben alaposan ellenőrizd le a munkaadódat, mert könnyen lehet, hogy nyári főnököt játszik, azaz nem akarja majd kifizetni a járandóságodat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Hétfőn minden szempár rád szegeződik. Jó oldala, hogy kacérkodhatsz bárkivel, akivel csak akarsz, a rossz pedig az, hogy a főnöködnek szemet szúr a különc viselkedésed. Ezt nem biztos, hogy díjazza. Elégedj meg azzal, hogy vicces ruhákat vagy kiegészítőket viselsz. A szóbeli megnyilvánulásaidat pedig inkább hagyd meg a hétvégi bulikba. Ismerkedésre sok lehetőség adódik, de ne tekints egyik kiszemeltre se komolyan.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Rengeteg a mesélnivalód, keresed a társaságokat. A pároddal pedig egészen fantasztikus szexuális élmények várnak, ma te vagy az abszolút kezdeményező. Képes vagy órákat fantáziálással tölteni, s várni, hogy megérkezzen. A pezsgő magánélet mellett minden percedet a karriered építésével töltöd. Rendkívül jó fogadtatásra találnak az újításaid. Most még a legegyszerűbb dolgot is képes vagy hatalmas reklámmal tálalni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Minden a párkapcsolat körül forog. Ha van állandó partnered, vele is keresed a változatosságot, ha pedig egyedül élsz, alig várod, hogy újabbnál újabb emberekkel hozzon össze a sors. Közben azonban távolságot tartasz, és jól megdolgoztatod azt, aki a kegyeidért versenyez. Sokféle hangulatot megélsz ma, te lehetsz az istennő, de te lehetsz az a kis nyuszi is, aki a sarokban remeg.

Napi horoszkóp

Vonzerőd töretlen (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Pénzügyeidbe nem engedsz beleszólást. Jól is teszed, hiszen a kedvesed egyáltalán nem tudhatja, meddig nyújtózkodhatsz, őrizd meg a büszkeséged. Ez persze nem is esik nehezedre, az ügyeidet többnyire magad irányítod, és pontosan tudod, hogy mit akarsz. A nap közepén felbukkanhatnak olyan ismerősök, segítők, akik valóban a javadat akarják. Velük szemben lehetnél nyíltabb.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szenvedélyes nap áll előtted. Mindent bevetsz, és mindent bevetnek a te irányodba is. Egy titkos hódolód is akad, bár vigyázz, mert lehet, hogy csak a barátaid tréfálkoznak. Mindenesetre te kitűnően érzed magad, az idődet azonban próbáld beosztani. Lehet, hogy ódivatúnak tartod az előjegyzési napló használatát, most mégis hasznodra lenne. Ha az estét a családoddal töltöd, tökéletesen elkényeztetnek.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kitűnően megállod hétfőn a helyed, ha kommunikálni, szervezni kell. Olyan fantasztikusan fogalmazol, és olyan kedvesen fordulsz az emberek felé, hogy senki nincs, aki versenyre kelhetne veled. Fontos a családod jólléte is, sokat teszel értük. Szerelemben azonban a biztos pontot valahogy nem akarod, vagy éppen nem tudod megtalálni. Talán nem szabad olyan nagyon magas elvárásokat támasztani.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top