nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 08. 03. – Ma nagyon aktív leszel

Hatalmas szellemi aktivitással indítod a napot a napi horoszkóp előrejelzése szerint. Most megfontoltabb leszel, mint általában.

Kos

Mindent egyszerre akarsz megkapni, mindent és mindenkit a napi horoszkóp szerint. A legkülönfélébb praktikákhoz folyamodsz, ha a kiszemelt áldozat a közeledbe kerül. Abban mindenképpen biztos lehetsz, hogy a kedd sem múlik el nyomtalanul, ha hódításokról van szó. Sokat segít, hogy egészen kitűnő az intellektusod, megnevetteted a többieket, mondjuk úgy, hogy csak úgy sziporkázol.

Napi horoszkóp

Feldobva (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Igyekezz kihasználni a lehetőséget, hogy gördülékenyen kezdődjön a kedd. Szerencsés esetben egy vízparton töltheted a napot, de más helyzetben is jól érzed magad. Ne engedd, hogy bárki felbosszantson. Érzelmileg, szexuálisan túlfűtött leszel, akár régi, akár új a kedvesed, sokféle meglepetésben lehet része. Anyagi szempontból kedvező helyzetben vagy, bár lehet, hogy a barátaid közül valaki mindig akkor megy ki kezet mosni, amikor a pincér hozza a számlát.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Semmiképpen se hallgass a benned dúló indulatokra. Szép szóval, türelemmel sokkal többre jutsz. Ez az intelem különösen a kollégákkal való kapcsolataidra vonatkozik. Amúgy pedig a legjobb formádat hozod ma, szellemes vagy és szórakoztató. Ráadásul a külsőddel is egyre többet foglalkozol. A hét közepén, ha vásárolni indulsz, csupa szellős, lenge, sokat sejtető ruhadarabbal térsz haza.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kedden úgy érzed, anyagilag már megint nagyon nehéz helyzetbe kerültél. Hidd el, ez csak átmeneti állapot. Vannak kötelezettségek, amik alól lehetetlen kibújni. Legjobb, ha máris befizeted, amit kell. Délutánra elképzelhető, hogy válaszút elé kerülsz. Te sokkal komolyabban gondolkodsz a kapcsolatodról, mint a párod. Könnyen lehet, hogy ő is érzi, hogy lépni kellene, de nem mer vagy nem akar.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Amennyiben a szabadságodat töltöd, családi programmal indul a napod. Nagyon élvezed az együttlétet. Rokonaid között is te viszed a prímet, tehát jól érzed magad. Egész nap hívogatod a barátnőidet. Hol egyikkel, hol másikkal találkozol, dumáltok egy jót. Elmehetnétek moziba is. A romantikus filmeket azonban kerüld. Most nem vagy ilyenekre hangolódva. Inkább a vicces vagy a groteszk alkotások vonzanak.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Romantikus lazulás, álmodozás, lustálkodás, ma semmi másra nem vágysz. Miért is ne? A meleg, nyári idő talán új szerelmet is hoz. Egyáltalán nem bánod ezt a lehetőséget. Az új kapcsolatban felfrissülhetsz lelkileg, testileg. Alaptermészeteddel ellentétben tele vagy romantikával és illúziókkal, úgy érzed magad és úgy viselkedsz, mint egy szirupos regény hőse.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A kedveseddel eléggé rapszodikusan bánsz ma. Szeretnél valaki mást megismerni, vagy éppen a régi partnert egy kis féltékenységgel megmozgatni? Ma minden megtörténhet. Ha külföldre utazol, ott is tartsd nyitva a szemed. Izgalmas emberek, új lehetőségek kerülnek az utadba. Itt az ideje a pihenésnek és hogy elengedd magad, egyél finomakat, töltődj, de a költekezéssel légy óvatos, előbb gondolkodj, és csak utána cselekedj.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Mindent megteszel annak érdekében, hogy a párod felé a legjobb arcodat mutasd. Szorgalmas vagy és eredményes, ha munkáról van szó, és csábító, ha a szerelmed közelít. Hatalmas energia árad ma belőled, minden percedet átszövi a szenvedély. Eddig még soha, vagy legalábbis nem túl gyakran tapasztalt romantikus érzelmek is hatalmukba kerítenek. Elképzelhető, hogy a gyermekvállaláson is elgondolkodsz.

Napi horoszkóp

Együtt (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Igazi csapatjátékos vagy ma: irányítasz, ha kell, de képes vagy alávetni magad a közösség akaratának is. Ennek a képességednek nagy hasznát veszed kedden, ha döntési helyzetbe kerülsz. Kollégáid számítanak rád és adnak a véleményedre, ha egy projekten dolgoztok, te leszel a csapat motorja. Este azonban valóban ne csinálj semmit, elmélkedj egy kicsit, még akkor is, ha unalmasnak találod.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Valójában elmélyült kapcsolatra vágysz, nap elején többször is arra gondolsz, hogyan lehetne végre csendes, alkotó, érzelmileg is kiegyensúlyozott kapcsolatban élni. A jelenlegi párod nem nagyon felel meg ezeknek az elvárásoknak, éppen ezért sokkal több időt töltesz másokkal, barátnők és ismerősök társaságában. Úgy érzed, velük sokkal jobban megtalálod a közös hangot. Néha azonban túlzásokba eshetsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A boldog családi életet el sem tudod képzelni másképpen, csak komoly anyagi háttérrel. A jelenlegi párod képes mindezeket előteremteni, így tehát arra gondolsz, akár egészen szorosra fűzhetnétek a kapcsolatot. Házassági ajánlatot azonban mégsem tehetsz, a célozgatás pedig nem a te asztalod. Nincs más hátra, türelemmel kell várnod, és közben élvezni a mindennapok örömeit.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Igazán remekül érzed ma magad. Minden feltétel adott egy neked való nap megkezdéséhez. Imádod a romantikát, nemcsak a randik, hanem az öltözködés, esetenként pedig az ételek, italok területére is átviszed ezeket a vágyaidat. Dolgozni most nem nagyon van kedved, szívesebben ismerkedsz, nézelődsz, álmodozol. Szerencsés esetben éppen szabadságot vettél ki, vagy most fejezed be a tanulmányaidat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top