nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 08. 04. – Vonzerőddel mindenkit leveszel a lábáról

Kisugárzásod olyan erős lesz ma, hogy senki sem tud neked ellenállni a napi horoszkóp szerint. Megdobogtatod a szíveket.

Kos

Ma tied a pálya, szerelemben, pénzzel, lehetőségekkel. Azt sem tudod, hova kapd a fejed. Egyik szemed nevet, a másik meg sír, mivel nagyon élvezed a pörgést, de azért jólesne egy kis semmittevés is. Imádod, hogy mindenben te vagy az első, szerdán újabbnál újabb hódításokat is elkönyvelhetsz magadnak a napi horoszkóp szerint. Ha az estét kollégáiddal és főnököddel kell töltened, jobb, ha józanul és megfontoltan viselkedsz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Energia és szenvedély mozgat egész nap. Egy darabig a családod nem nézi jó szemmel a túlzott aktivitásod, de meggyőzöd őket, hogy a te sikered az övék is. Valaki a munkahelyeden problémát jelenthet, pletykál rólad, vagy éppen róla hallasz valamit, ami nem éppen a kedvedre való. Azonban, ha mélyen magadba nézel, láthatod, hogy ő nagyon is fontos neked, és igencsak érdekel.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A romantika többnyire nem a te asztalod. Jó lenne mégis, ha ma kivételt tennél. Próbálj ki néhány finom, hódító mondatot. A ruhatáradba is becsempészhetnél egy-két virágos, csipkés darabot, lenne valaki, aki díjazná ezt az átalakulást. Az estét használd ki alaposan, mozgékonyságod ugyan csillapodik, de okosan, taktikusan és kicsit szemtelenül, számos hódítást könyvelhetsz el.

Napi horoszkóp

Szépség (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Pénzügyeket rendezel a nap elején. Eléggé nagyvonalúan kezeled a dolgokat, nincs is értelme szorongani, hisz semmi nem lesz jobb általa. Tele vagy energiával, vonzanak az újdonságok. Munkádban nagyok az elvárások és a magad elé állított mérce sem alacsony. Olyan jó energiák mozgatnak, hogy most érdemes hajtanod. Különleges, egyedi területeken bonthatod ki a tehetségedet.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Óriási ma a szellemi aktivitásod. Szerdán te leszel a legnagyobb szószóló, mindenkit meggyőzöl, céljaidat csupán a kommunikációddal is el tudod érni. Élmény a társaságodban lenni, néha azonban túlzásokba esel. Amikor letorkolsz valakit, gondolj arra, mi lenne, ha te kapnád az ő szerepét. Egy kis empátia a hasznodra válhat. A kedvesed tele van mindenféle idealisztikus elképzeléssel, próbáld egy kicsit a földön tartani.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nem kell ma mindent a szívedre venni, a főnökök dolga az, hogy irányítsanak. Lehet, hogy a tiéd ebben nem túl rutinos? Gondolj arra, hogy ő is ember. Szőrszálhasogatással csak magadnak szerzel kellemetlen órákat. Készülj inkább a délutáni kikapcsolódásra, amit a barátaiddal töltesz. Keress szabadtéri koncertet, ahol a barátnőkkel hangosan együtt énekelhetsz a zenekarral. Jól fog esni kiereszteni a gőzt, az alkohollal azonban bánj óvatosan, hiszen holnap munkába kell menned.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Most még nincs késő összeszedni magad. Verseny vagy másfajta megmérettetés, mind sikerülhet, ha komolyan veszed a lehetőséget, és megpróbálsz lazaság helyett inkább szorgalmasan készülni. Szellemileg a legjobb passzban vagy ma, ez sokat jelenthet a társasági életed szempontjából is. Mostanában olyanok is szívesen vannak veled, akiket eddig csak felszínesen ismertél.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nagyon fontos a szerelmed, egyre inkább az első helyet foglalja el az életedben. Jó is, hogy így van, hiszen sokszor gondoltál már arra, milyen szívesen fűznéd vele még szorosabbra a kapcsolatodat. Szerelem, szenvedély, megértés az, ami köztetek van. Éppen ezért ne vidd haza a munkahelyi ügyeidet ma, egy darabig meghallgatja a sokféle benti problémát, történetet, de azután elunja. Előzd meg kedvességgel ezt az unalmat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Számtalan illúzió lengi körül a szerdai napodat. Olyasmikről fantáziálsz, amiknek semmi alapja. Hidd el, ez csak a csillagok tréfája. Legjobb, ha meghallgatod mások okos tanácsait, mert ha mostanában a saját fejed után mész, csak álomvilágban kalandozhatsz. A párkapcsolatban is határozatlannak bizonyulsz. Szeretnél őszinte lenni, de valahogy minden félresikerül. Jobb, ha nem erőlteted a nagy kitárulkozást.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Idill (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Fantasztikusan vonzó vagy ma. Akár van párod, akár nincs, a pasik csak úgy rajzanak körülötted. Te azonban kitartó vagy, és inkább a tartós kapcsolatodat választod. Persze, ha szingli vagy, akkor itt az idő egy kis válogatásra. Kreativitásod is határtalan. Mivel te mindig, az élet minden területén állhatatos voltál és vagy, egy korábbi munkád jutalma megérkezhet. Ez a jutalom pénzben mérhető.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Tele vagy idealizmussal, különösen pénzügyeidről gondolkodsz túlságosan pozitívan. Érdekes ötleteid támadnak szerdán, és ezekkel a családtagjaidat szórakoztatod. Szerelemben szívesen vállalkozol kettős játékra, élvezed, hogy hol egyik, hol másik pasival, esetleg még egy harmadikkal is flörtölsz. Szexuális kisugárzásodra sem panaszkodhatsz, este menj el egy olyan helyre, ahol nagy társaság vár.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Meglepetést jelent, hogy olyanok kérnek tőled segítséget, akiket példaképednek tekintettél. Ez nagyon sokat jelent az önbizalmadnak. Örömmel állsz a rendelkezésükre. Eddig is tudtad, hogy sokkal nagyobb öröm adni, mint kapni, de amit most megtapasztalsz, az egészen rendkívüli. Idealizmusod és igazságérzeted fontos szerepet kap ma. Pénzügyekben jól döntesz, lelki kérdésekben mások számára adsz kitűnő tanácsokat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top