Napi horoszkóp 2021. 08. 05. – Ne engedj a kísértésnek!

nlc | 2021. Augusztus 05.
Attól még, hogy vonzónak találnak, nem érdemes kalandokba bonyolódnod a napi horoszkóp szerint. Állj ellen a kísértésnek, ha van kapcsolatod, azt becsüld meg!

Kos

Az újdonságok utáni vágy a véredben van a napi horoszkóp szerint. A csillagok pedig támogatják is ezt az igényedet. A munkáddal kapcsolatban felpörögnek ma az események. Ha új helyet kerestél, megtalálod, vagy legalábbis már tudod, hogy merre folytasd az utad. A régi helyeden kibékülsz a lehetőségekkel és a főnökkel. Ismerkedés fronton sem kell unalomtól tartanod, olyan lehengerlő a szöveged, hogy nincs, aki ellen tudna állni neked.

Ma minden jól alakul (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Adj bele mindent a kedveseddel töltött időbe. Különösen a csütörtök éjszaka lehet feledhetetlen. Olyan érzéki kisugárzásod van, ami kevesek számára adatott meg. Kellemes stílusoddal és vonzó megjelenéseddel sikerre számíthatsz a legkülönfélébb helyzetekben. Mielőtt beköszönt az éjszaka, egy baráti buli sztárja lehetsz ma. Munkahelyeden elsősorban a kreativitásodra számítanak.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A stílus maga az ember. A mondás ma többszörösen is érvényes rád. Trendi a megjelenésed, rajtad nem fog ki sem forróság, sem vihar. A viharos szerelem azonban bekavarhat egy kicsit. Lazán kezeled a kapcsolataidat, így ha van állandó partnered, akkor sem zavar egy kósza flört. Ha ma baráti összejövetelre mész, tartsd nyitva a szemed, ha szingli vagy, egy percig se gondolkozz! Lehet, hogy megismered életed szerelmét?

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Akik eddig mimózalelkűnek hittek, ma meglepődnek. Határozottan, magabiztosan, céltudatosan intézed a dolgaidat. Minden okod megvan, hogy bizakodóbban tekints a világra. Anyagilag egészen jól állsz. Váratlan összeg érkezhet, vagy olyan új lehetőség nyílik előtted, ami plusz jövedelmet hoz. A pasiddal is kedvezően alakul a kapcsolatod. Átveszed az irányítást, amit ő meglepően jól fogad.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Most már végre nemcsak az erőfitogtatás és a fontosságod bizonyítása a célod, ha munkába indulsz. Eljött az idő, amikor anyagilag is megbecsülnek. Olyan feladatokat kapsz csütörtökön, amik rangot is adhatnak neked. A bankszámládon pedig észrevehetően növekszik az összeg. Mindezek mellett rendkívül népszerű vagy a kollégák körében. Ha vállalati bulira készülsz ma, szexi ruha és smink nélkül egy lépést se tegyél.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Rád mondják, hogy dögös csaj vagy. Nézz gyorsan a tükörbe! Kitűnő formádat hozod. Nem is véletlenül! Ez a nap jó lehetőségeket tartogat, ha tanulásra, továbbképzésre adod a fejedet. Nézd át alaposan a kínálatot, ne dőlj be az első ajánlatnak, de arra is ügyelj, hogy ne csak a pénz szabja meg a választásodat. Fontos az ár-érték arány.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Komolyság és megbízhatóság. Ezt a két tulajdonságot, ha erősíted magadban, nagy eséllyel indulsz, akár magasabb pozíció felé is. Néha azonban jobban szeretnél lustálkodni. Nehéz elfogadni, hogy eljött a nyár utolsó hónapja. Mutathat bármit a hőmérő, a naptár új kezdetet jelöl. Egyéb híján gondolkozz új megjelenésen! Egy kis változtatás a sminkeden vagy hajviseleteden, és máris új ember leszel.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Élvezd a teljes kikapcsolódást. Ha szerencséd van, néhány nap szabadság jut csütörtöktől. Felejtsd el a munkahelyi intrikákat és a főnök állandó követelőzését! Figyelj magadra, de a párodat se felejtsd el. Ha stabil kapcsolatod van, igazán harmonikus napok várnak. Ha esetleg külföldön tartózkodsz, vigyázz az idegen ételekkel, ne akard megkóstolni a bizarr helyi különlegességeket! Csak olyat egyél, amivel biztosan nem rontod el a gyomrodat, mert akkor oda az egész nyaralás.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szerencsésnek mondhatod ma magad, ha a hivatásodról van szó. Bár inkább a kényelmes, teljes napot átbliccelő lehetőségeket tartanád megfelelőnek, mégis erőltesd meg magad. Nagy hasznot hozhat számodra a karriered és az anyagiak szempontjából is. Most rossz lapot húzol, ha a lazsálást választod. A párod, ha módja van rá, külföldről egy nagyon szép és értékes ajándékot hoz neked.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Minden olyan területen, ahol tanulásra nyílik lehetőség, sikered lehet ma. A nap elején érdemes eldönteni, melyik tanfolyamot választod. Alaposan átgondolod az ajánlatokat. Még olyan kicsi, eldugott szövegeket is megtalálsz, amik később még a hasznodra válhatnak. A szerelemben eljött a kényeztetés ideje. Te is adsz, de a pasid is rengeteg gyengédséggel vesz körül. Csütörtök este egy vacsora, séta a közeli parkban vagy egy parton méltó lezárása lehet a romantikázásnak.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Kedvezően alakul az önbizalmad. Sokkal körültekintőbben cselekszel, mint általában és arra is van gondod, hogy másokat felelőtlen, kontroll nélküli szövegekkel ne sérts meg. Anyagi lehetőségeiddel kapcsolatban folytass megbeszéléseket. Ne engedd, hogy valaki olyan kölcsön felvételére buzdítson, ami később gondot okozhat. Főnökkel nem érdemes vitába szállni, sajnos ő olyan jellem lehet, aki azt gondolja, csak neki lehet igaza.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma nagyon élénken érdeklődsz minden társasági esemény iránt. Az sem lehetetlen, hogy jelentkezel egy televíziós vetélkedőre, vagy más olyan megmérettetésre, ami a nyilvánossághoz kapcsolódik. A szerelemben kaland várható, ha van már szerelmed, jobb lenne diszkréten kezelni a megingásaidat. Egy éjszakáért nem érdemes egy jól működő kapcsolatot kockára tenni.

Kísértés (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version