nlc.hu
Horoszkóp

A Skorpió párkapcsolati hibái

Ezeket a hibákat követi el a leggyakrabban a párkapcsolatokban a Skorpió

A manipulatív viselkedés, a sértődékenység és a birtoklási vágy is gyakran mérgezi a Skorpiók párkapcsolatait.

A Skorpió a zodiákus egyik legérzékenyebb csillagjegye, ami bizony a legkevésbé sem könnyíti meg az életét és a párkapcsolatainak alakulását sem…

Manipulatívak

A Skorpiók szinte magnetikus személyiséggel rendelkeznek, ezzel pedig bizony gyakran vissza is élnek. Hajlamosak a saját érdekeik mentén manipulálni a párjukat, mindez azonban óhatatlanul aláássa az egészséges párkapcsolatot és akár odáig is fajulhat, hogy teljesen elveszítik a partnerük bizalmát.

Sértődékenyek

Magas fokú érzelmi intelligenciával és kifinomult intuíciós képességekkel bírnak. Rendkívüli módon érzékenyek a partnerük megnyilvánulásaira és még az egészen apró, talán nem is szándékos bántásokon is képesek vérig sértődni, majd hosszasan duzzogni.

Birtoklóak

A jegy szülöttei rendkívül gyanakvóak és igen nehezen fogadnak bárkit is a bizalmukba, aki viszont átment a rostán, attól feltétel nélküli odaadást várnak el. A párjukat maximálisan birtokolni akarják, miközben jóformán egyáltalán nem hagynak neki önálló mozgásteret, ami azonban a másik fél számára – személyiségtípustól függően persze – meglehetősen fojtogató lehet.

Veszekedő pár

Illusztráció: Getty Images

Szélsőségesek

A jegy uralkodó bolygója a Plútó, mely hajlamossá teszi őket szélsőséges viselkedésre. Jellemző rájuk a „mindent vagy semmit” hozzáállás és imádják feszegetni a határaikat. Azonban ez a viselkedés a kapcsolatot folyamatos érzelmi hullámvasúttá teszi, túlfűtött magasságokkal és a legsötétebb mélységekkel.

Titkolóznak

Mindenkinek lehetnek olyan személyes dolgai, melyeket még a párjával sem feltétlenül oszt meg, azonban a Skorpiókra fokozottan jellemző a titkolózás a párkapcsolatban. Gyakran makacsul bezárkóznak és fontos információkat vagy épp érzéseket rejtenek el a partnerük elől, miközben viszont tőle elvárják, hogy semmi titka ne legyen előttük.

Harcolnak

A jegy szülöttei a szerelmet mindig egyfajta harcként fogják fel. Folyamatos késztetést éreznek a versengésre, arra, hogy újra és újra bebizonyítsák, mindenben jobbak, különbek a párjuknál. A másik számára azonban érthető módon frusztráló lehet, ha állandóan azt érzi, hogy nem egyenrangú partnerként, hanem ellenfélként tekintenek rá.  

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top