nlc.hu
Horoszkóp

5 kristály, amitől ragyogó lesz a külsőd

Ezekkel a kristályokkal tehetsz a szépségedért

Már a drogériák polcain is találhatók ásványból készült szépségápolási eszközök. Öt olyan kővel ismerkedhetsz meg, amik még szebbé varázsolnak.

Az ásványi kristályok sok mindenben segíthetnek. Lelki folyamatok harmonizálásában, testi gyógyításban és a szépségápolásban is. Egyre elterjedtebb a görgős arcroller és a gua sha masszírozó lapocska, amiknek a hatása napi pár perces használattal csodákat művel az arcbőrrel.

kristályok ásványok szépségápolás

Rózsakvarc gua sha és arcroller / Fotó: Unspalsh

1. Ametiszt

Mesterkő, amely hatalmas gyógyító erővel bír. Mivel az arcbőr a napi stressz hatása miatt rengeteg feszültséget tárol, az ametiszt hatásos relaxáló, tisztító lehet. Segít eltávolítani a negatív energiákat, és harmonizálja a bőrödben zajló folyamatokat.

2. Jáde

A jádéból készült arcápoló eszközök megnövelik a hatóanyagok felszívódását. Az arcrollert és a gua sha lapot mindig valamilyen krémmel, olajjal együtt használd. A jáde eszköz segíti a felszívódást, a hidratációt, és lenyugtatja a bőrt.

3. Turmalin

A turmalin ereje a vérkeringés fokozásában rejlik, illetve segít megújulni a bőrödnek. Ha hámlasztó krémet használsz, vagy fáradt, sápadt az arcod, turmalin eszközzel ápold, vagy a nyaklánc, mala gyöngysor formájában viseld. Elég, ha az esti, otthoni órákra felveszed.

4. Rózsakvarc

Ezt használják a leggyakrabban arcápolóként, erőteljes gyógyító, gyulladáscsökkentő hatása miatt. A száraz bőr ápolására különösen hatásos, és a rosaceát, az apró, piros, eres bőrfelszínt is segít rendbe hozni.

5. Hegyikristály

Az egyik legerőteljesebb tisztító kristály, testi- és lelki folyamatokban is támogat. Nyakban, fülben ékszerként használható, vagy este, arcápolás és lefekvés után helyezd a homlokodra, a harmadik szem környékére.

(via beutyholic)

Ez is érdekelhet kristályok Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top