nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 08. 13. – Tervezz újra!

Olykor jól jöhet, ha félreteszel egy kis pénzt, hiszen nem tudhatod, hogy mikor kell számolnod egy nagyobb kiadással. Ma a napi horoszkóp szerint költs kevesebbet az átlagnál és spórolj, ha tudsz!

Kos

Néha nagyon szórakoztató, de néha nagyon fárasztó is egy nagyobb baráti, ismeretségi kört folyamatosan fenntartani. Ha úgy érzed, hogy ehhez már nincs meg benned elegendő erő, akkor fokozatosan ritkítsd a találkozókat. Talán nem is lesz feltűnő a változás a napi horoszkóp szerint, de neked nagy megkönnyebbülés lehet. Ha erre felfigyelnek a barátaid, nyugodtan mondd el nekik, ami a szívedet nyomja. Meg fogják érteni.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Időnként nem árt átgondolni, újratervezni legalább gondolatban az életünket, hiszen a világ is gyorsan változik és a körülményeink is. Nálad a közelmúlt indokolja ezt, úgyhogy okosan, mindent figyelembe véve találd ki újra, mi lesz a jövőddel. Nem lenne kellemes, ha a baj váratlanul érne, főleg ezekben az időkben. Tervezz előre, hogy később emiatt ne fájjon a fejed.

Napi horoszkóp

Jövőbe tekintés (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma megmozdít benned valamit egy hallott zene vagy egy írás, amit olvasol és a kreatív éned elkezd munkálni. Lehet, hogy egy művész vagy publicista veszett el benned? Miért nem próbálod ki magad ezeken a területeken? Sosem lehet tudni, mit hoz a jövő. Egy új tehetséget mindig izgalmas felfedezni, főleg akkor, ha ezt barátokkal teszed. Engedd szabadjára a képzelőerőd és alkoss!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Pénteken egy régi ismerősbe botlasz és a beszélgetés során olyasmi is felmerül, ami megmozgatja a fantáziádat. Talán felfedezed magadban egy új téma iránt az érdeklődést, vagy az illetőben remek partnert találsz valamihez. Mindenesetre jó esélye van, hogy mostantól új rendszeres elfoglaltságod lesz. Ha úgy érzed, hogy a felmerült téma további boncolgatásra szorul, kérj az illetőtől találkozót, hogy részletesen kivesézhessétek a témát.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma vigyél egy kis kreativitást a magánéletedbe és lepd meg a partneredet valami olyasmivel, amire nem számít. Persze nem kell nagy dologra gondolni, nehogy a végén a meglepetés akkora legyen, hogy a szándékod ellenkezője süljön ki belőle. Fogd egyszerűre a témát és abból hozd ki a legtöbbet! Kedvesed értékelni fogja az igyekezeted, és legközelebb te leszel az, aki részesül egy kis kényeztetésben.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Mindig is érdekelt, vonzott a művészet és imádsz múzeumokba járni, talán fokozottan érdekel a történelem is. Miért nem mélyedsz el jobban a kérdésben? Remek könyvek vannak a témában és egy rövid keresgélés után a közösségi oldalon is találhatsz hasonló érdeklődésű csoportokat. Talán ajánlanak számodra pár érdekes dokumentumfilmet is, hiszen azzal csak bővül a látótered. Ismered a mondást: holtig tanul az ember.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ügyelj arra, hogy legyen tartalékod, ha úgy hozza a sors. Most van lehetőséged egy kis pénzt félretenni, úgyhogy keresd meg a legjobb lehetőséged. Mindig számítani kell a váratlanra és hidd el, nyugodtabban is alszol, ha tudod, hogy van hová nyúlni, ha úgy adódik. Ha pedig összegyűlik egy kis felesleg, költsd el egy kiruccanásra. A nyár nem teljes utazás és kalandok nélkül.

Napi horoszkóp

Nyár (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Pénteken a nyüzsgés és a társaság lesz az, ami vonz. Emberek között akarsz lenni, szórakoznál, lazítanál, kikapcsolódnál. Nos, ezt igazán megengedheted magadnak, ráadásul valószínűleg van is hová menned. Úgyhogy fogadd el azt a meghívást és vesd bele magad az életbe! Könnyen lehet, hogy új emberekkel ismerkedsz meg, akik igazán a te világodba tartoznak. A közös érdeklődésű emberek hamar egy húron pendülnek.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma kiderülhet, hogy hoztál a múltban egy rossz döntést és most ennek következményeiből szeretnél kihátrálni. Ilyesmi előfordul, de annak mindig van ára is. Tedd túl magad ezen, írd le a veszteséget és lépj tovább. Ne hagyd, hogy mindez akadályozza a jövőbeli terveidet. Ha a helyzet úgy adja, kérj bocsánatot, akiktől kell, hogy tiszta legyen a lelkiismereted. Ezek után megkönnyebbülsz és újult erővel vághatsz neki a kalandoknak.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nálad a kemény munka előbb-utóbb mindig meghozza a gyümölcsét és ez most is így van. Indokolt tehát egy kis ünneplés, vagy legalábbis egy jól megérdemelt pihenés megszervezése, de közben gondolj arra is, hogy lehetnek rosszabb napok is. Tegyél félre egy kis pénzt erre az esetre, meglátod, az álmod is nyugodtabb lesz. Előfordulhat, hogy valaki a közeledben pénzügyi támogatásra szorul majd. Segíts neki, ha úgy adja a sors.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Gyakori, hogy valakiről nem tudunk eleget, és emiatt a fejünkben elsőre rossz dobozba kerül. Ma valaki, akivel eddig nem volt jó a viszonyod, olyat mond, vagy tesz, amivel felkelti a figyelmedet és talán még a véleményed is megváltozik róla. Lehet, hogy át kellene tenned egy másik dobozba? Találkozz vele és tudj meg az illetőről többet, hogy ez kiderüljön! Nem az első benyomás teszi az embert azzá, ami.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Pénteken izzó szenvedély tör elő belőled, de egyáltalán nem biztos, hogy ott és az iránt, akiről gondolnád. Nagy dilemma, hogy mit kezdesz ezzel a dologgal most. Ha kapcsolatban élsz, fejre állhat minden körülötted, de akkor is vannak kérdések, ha éppen egyedülálló vagy. Hallgass a szívedre, mást úgy sem tehetsz. Ha meghoztad a döntést, mindenképpen légy egyenes és határozott.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top