Napi horoszkóp 2021. 08. 16. – Kitartó vagy

nlc | 2021. Augusztus 16.
Most elmondhatod, hogy szerencsés csillagzat alatt élsz. Nagyon sok benned a kitartás a napi horoszkóp szerint, és a legkülönfélébb területeken is könnyedén veszed az akadályokat.

Kos

Ma lehetőséged lesz arra a napi horoszkóp szerint, hogy megismerd a körülötted élők igazi arcát abban a tekintetben, hogy mit képes kihozni bizonyos emberekből a bizonytalanság, a stressz, a bezártság. Számodra is hihetetlen, de olyan személyekben kell csalódnod, akikről azt gondoltad, egy egész erdőt lehet a hátukon felaprítani, ebben a helyzetben mégis ők vannak most a leginkább kétségbeesve. Ne feledd, semmi jogod ítélkezni vagy számonkérni őket, igyekezz elfogadni mindenkit olyannak, amilyen, azzal a különbséggel, hogy azt, aki most negatív értelemben fordult ki önmagából, pontosan tudod, hogyan kezeld a jövőben!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hétfőn lesz valaki a környezetedben, akinek idegesíteni fog néhány tulajdonsága, ám mivel megbántani nem szeretnéd, ezért amikor csak lehet, kerülöd a társaságát. Mivel azonban ez elég nehézkes egy háztartáson belül, így hamar feltűnik az illetőnek, te pedig kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad. Épp ezért amennyiben úgy érzed, hogy megér egy próbát, ülj le és beszélj vele az érzéseidről, illetve arról, hogy mi az, ami frusztrál téged. Ne feledd azonban, felnőtt embereket megváltoztatni nem lehet, így nem biztos, hogy eredménnyel jársz majd.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Rengeteget dolgoztál mostanában. Az energiaraktáraid mára majdnem teljesen lemerültek, emiatt kezdesz kicsit apatikus lenni. Most kell magadnak megálljt parancsolnod és kicsit töltekezned, épp ezért igyekezz többet pihenni! Keress olyan kikapcsolódási lehetőséget, ami feltölti az endorfinraktáraidat és segít abban, hogy ismét újult erővel térhess vissza a kötelek közé! Nyugi, semmi sem tart örökké, ez sem fog!

Lendület (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Rossz előérzeted van valamivel kapcsolatban, amely kezd eluralkodni rajtad és ez megbélyegzi az alaphangulatod is. Amennyiben nem szeretnéd az egész napod ilyesfajta, negatív hangulatban tölteni, jobban teszed, ha utánajársz azoknak a dolgoknak, amik miatt aggodalmat érzel. Ha végre tisztán látsz, talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a katasztrófát, vagy megfelelőképp felkészülj az önvédelemre, ha harcba kell indulni. Semmiképp ne ülj tétlenül a babérjaidon!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Valamit nagyon szeretnél elérni, régóta álmodozol róla, ehhez viszont a meglévőnél több önbizalomra lesz szükséged. Nem elég csupán álmodni valamiről, tettek nélkül semmi nem fog az öledbe hullani. Merj felállni és megtenni az első lépéseket, hidd el, minden jön majd magától. Hagyatkozz a hatodik érzékedre és tegyél meg mindent azért, hogy elérd a kitűzött céljaidat! Nincs lehetetlen, csupán hinned kell magadban!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma egyszerűen nem tudsz a saját magadtól elvárt szinten helytállni úgy, ahogy szeretnél. Ezen a ponton érdemes tehát mérlegelni, hogy szeretnél-e az elveidhez minden körülmények között ragaszkodni, vagy megtanulsz egy kicsivel rugalmasabb lenni, bizonyos esetekben másként tekinteni a helyzetre és aszerint cselekedni, ahogy az a lehető legjobb, ahelyett, hogy aszerint cselekednél, ahogy az számodra a legkényelmesebb!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha valami nagyon frusztrál, beszélj róla! Semmi gond nincs azzal, ha egy bizonyos helyzetben nem érzed többé komfortosan magad, ahhoz viszont, hogy legyen benned szufla a végéig, hogy kitarts, érdemes keresned valakit a közvetlen környezetedben, aki át tud segíteni ezen a nehézségen. Ne félj bevallani azt, hogy neked sem egyszerű, nem leszel tőle gyengébb vagy sebezhetőbb! Általában, „békeidőkben” rengeteg bátorsággal vagy felvértezve, magabiztosságodat nemigen lehet megingatni, ezt a helyzetet is ugyanígy próbáld kezelni. Rázd meg magad, bírod még!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Az elmúlt időszakban nem minden alakult úgy, ahogy eltervezted. Mára azonban belerázódtál a dologba, megtanultad, hogyan kell gyorsan alkalmazkodni az új helyzetekhez és egész jól elboldogulsz. Lassan ugyanis kezdenek a helyükre kerülni a darabok, megtanulsz okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így nem lesz probléma az sem, hogy idejekorán kényszerülsz feladni valamit, csak mert nem bírtad a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal és végre kicsit kifújhatod magad!

Nyári pihenő (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Akad valaki a kollégáid között, aki egyáltalán nem vesz komolyan, minden lépésedet korrigálja és minden fórumot arra használ fel, hogy kioktasson arról, szerinte mit és hogyan kellene másképp csinálnod. Mivel ez téged rendkívül bosszant, igyekezz minél hamarabb a tudtára adni, hogy nem szorulsz a tanácsaira, mi több, abszolút nem is vagy kíváncsi rájuk, jobb, ha azokat megtartja magának. Légy határozott és ne engedd, hogy bárki is érvényesíthesse az akaratát feletted. Ügyelj azonban arra, hogy mindezt határozottan és diplomatikusan tedd!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Segítő szándékkal fordulsz egy bajban lévő barátod felé, aki azonban nem feltétlenül a jóindulatot látja benned, így arrogánsan utasít el az első pillanatban. Ne haragudj rá emiatt, hisz nem tudhatod, aktuálisan milyen lelkiállapotban van, mennyire viselték meg a közelmúltbéli események és negatív impulzusok. Épp ezért légy vele türelmes, igyekezz megértetni vele, hogy te vagy az a személy, aki a legkevésbé sem szeretné támadni, mindenképp biztosítsd arról, hogy ott vagy és számíthat rád! Légy megértő vele, hisz ez lesz talán a legnagyobb bizonyíték az illető számára is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Pozitívan csalódsz ma valakiben, akiről eddig úgy gondoltad, csupán felszínesen ismered. Ezzel bebizonyosodik számodra, hogy mindenkinek jár egy esély, s érdemes a környezetedben élők felé nyitni, hiszen a világ tele van értékes tulajdonságokkal bíró emberekkel és ez a jelen szituációban tökéletesen megmutatkozik. Adj egy esélyt a körülötted élőknek, hisz ez az az időszak, amikor közelebb kerülhetsz hozzájuk. Beszélgessetek, ismerjétek meg egymást minél jobban, hogy ha visszaszálltok a mókuskerékbe, azt már eggyel fejlettebb emberként tegyétek!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Akkor ingott meg a dominósorod, amikor már majdnem befejezted a kirakást. A kialakult helyzetben azonban nem nagyon maradt lehetőséged korrigálni, így most jobb híján el kell fogadnod és megpróbálnod megbékélni a helyzettel. Talán ez most nem is a világmegváltás időszaka, sokkal inkább alkalmas arra, hogy csiszolgasd a terveidet, hisz lehetőséget kaptál arra, hogy tiszta lappal indulhass majd az akadálypályán. Tulajdonképp hálás lehetsz érte!

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version