nlc.hu
Horoszkóp

Három arkangyalt hívj, ha érzéki örömökre vágysz

A szexuális harmónia elérésében is segítenek az angyalok

A testiség nagyon fontos összetevője a harmonikus párkapcsolatnak. Ha ezen a téren mégis problémáid adódnak, az angyalok segítségét is kérheted.

Soha nincs késő segítségül hívni az angyalokat. Főleg, amikor olyan fontos dolog a tét, mint a párkapcsolat megmentése. Ha mégis véget ér a románc, akkor is segítenek begyógyítani a szíved sebeit. Addig is tegyél meg mindent, hogy a közöttetek lévő kapocs megerősödjön és szerelmetek újra lángra lobbanjon.

fekete angyal nő

Fotó: Unsplash

1. A harmónia felelőse: Mihály

Mihály arkangyal egy igazi védelmező, legtöbbször a félelmek, szorongások feloldása miatt kérik az ő segítségét. Pedig nem csak ebben lesz nagyszerű támogatód. Hatalmas tapasztalata van a párkapcsolatok harmóniájának visszaállításában is. Ha őt hívod, energiája segít, hogy a felborult egyensúly helyreálljon, békés lelki és szenvedélyes szexuális életetek legyen.

2. A gátlások oldója: Luciel

Az ő feladata, hogy magadban és pároddal szemben is helyén kezeld a szexualitásodat. Segít feloldani a gátlásaidat, megbékélni és szeretni a tested, felhőtlenül élvezni a testiséget. Gyógyítja a korábbi párkapcsolatban elszenvedett traumákat, és segít közös útra terelni két ember, te és a párod vágyait, elképzeléseit, hogy szépséges és örömteli szerelemben egyesüljetek.

3. A szenvedély fokozója: Zaphkiel

Hatalmas gyógyító energiája van, azoknak is felszabadítja a lelkét, akik bármilyen párkapcsolati erőszak, szexuális bántalmazás elszenvedői voltak. Segít felszabadítani önmagadban azt az éteri minőséget, amivel a szeretkezés spirituális kapcsolódássá válik. Testi síkon pedig arra kérheted, hogy megéld az orgazmus csodáját, és bátran felfedezd a tested csodálatos érzéki működését.

(via angelsteach)

Ez is érdekelhet angyalok arkangyalok Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top